Aloita 2 viikon

maksuton kokeilu

Aloita heti

Asiakkaaksi

Linealla liikut, kehityt ja nautit rennossa ilmapiirissä tavoitteistasi riippumatta. Palvelut ja puitteet mahdollistavat niin väkevät väännöt isoilla raudoilla kuin ryhmäliikunnan ja erilaiset kehonhuolto- ja valmennuspalvelut. – yksin ja yhdessä. Linean toiminnan peruspilareita ovat

  • toimivat puitteet ja palvelut raakasta raudan vääntämisestä, ryhmäliikuntaan, kehonhuoltoon ja valmennukseen,
  • persoonallinen ja ammattitaitoinen henkilökunta,
  • maalaisjärki ja äärimmäisen hyvä ilmapiiri,
  • helppous – saat keskittyä tavoitteidesi mukaiseen liikkumiseen turhan säätämisen sijasta,
  • sitoutumisriskittömyys.

Rento, laadukas ja palveleva

Etsitkö rentoa treenipaikkaa, jossa voit tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti treenata niin laitepohjaisella kuntosalilla, riittävillä vapailla painoilla, kehonpainolla kuin ryhmäliikuntatunneillakin? Haluaisitko käyttöösi maalaisjärjellä ja asiakaslähtöisesti tuotetut palvelut ilman sitoutumisriskiä? Arvostatko treeneihin liittyvää helppoutta ja kattavia tukipalveluja kuten isoa maksutonta parkkialuetta, toimivaa lapsiparkkia, hieronta-, fysioterapia- ja jalkaterapiapalveluita tai vaikkapa saunaa, jonka napsautat lämpenemään juuri omiin treeneihisi sopivasti?

Juuri sinulle

Linean varsinaiset- ja oheispalvelut toteutetaan asiakkaan etu edellä. Korttivaihtoehtoja on saatavilla niin kuntosali- kuin yhdistelmäkortteinakin (kuntosali + ryhmäliikunta). Meillä voit halutessasi treenata myös kymmenenen kerran kortilla tai kertakäyntinä.

Puitteemme mahdollistavat kattavat treenit riippumatta tarvittavan raudan määrästä tai treenimieltymyksistäsi. Treeneihin on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kortillasi pääset treenaamaan aikaisesta aamusta iltamyöhään saakka. Oheispalveluistamme löydät monia tapoja helpottaa ja tukea treenejäsi.

Paljon lisätietoa löytyy Usein kysytyt kysymykset -osiosta, johon pääset halutessasi tästä.

Treenit sujuvasti käyntiin 2 viikon kokeilulla

Meillä Linealla Sinun ei tarvitse jäädä myyntipuheidemme varaan, vaan tarjoamme kaikille uusille asiakkaillemme mahdollisuuden kahden viikon kokeiluun 10€ tutustumishintaan. Kokeilujakson aikana pääset testaamaan palveluitamme asiakaspalvelun aukioloaikojen ja ryhmäliikuntatuntien puitteissa ja saat itsellesi ovikortin, jolloin pääset kulkemaan ulko-ovesta päivittäin klo 5.00 – 22.00.

Aloita kahden viikon kokeilu heti tästä

 

NuorisoStartilla 14-17-vuotiaiden treenit vauhtiin

NuorisoStartti on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi sopimuksesi palveluihin tutustumiseksi ja säännöllisten treenien käynnistämiseksi. Lisäksi NuorisoStartti antaa helpon mahdollisuuden nuoren liikuntainnostuksesta varmistumiselle. Mistä NuorisoStartissa on kyse:

  • NuorisoStartti myydään ainoastaan 14-17-vuotiaiden nuorten ensimmäiseksi sopimukseksi ja se myydään kullekin asiakkaalle vain kerran. Huomioi kuitenkin, että kahden viikon kokeilu ei estä NuorisoStartin ostamista.
  • NuorisoStartin hinta on 65 € ja se sisältää kolmen (3) kuukauden treenit (kuntosali ja ryhmäliikunta) sekä ovikortin
  • Alle 18-vuotiaiden treenit edellyttävät aina huoltajan suostumuksen
  • Pidätämme oikeuden rajoittaa nuorimpien treenaajien pääsyä ryhmäliikuntatunneille turvallisuussyistä (erityisesti lisäpainoja hyödyntävät tunnit)
  • SaliStartti toimii loistavasti NuorisoStartin kaverina

Hanki NuorisoStartti tästä

 

Hanki haluamasi kortti suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella

Voit myös hankkia haluamasi kuntosali-, yhdistelmä- tai 10 kerran kortin suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella. Ovikortin saat noudettua käyntisi yhteydessä asiakaspalvelustamme. Mikäli sinulla on ennestään Linean ovikortti ja sen tiedot ovat ajan tasasalla asiakastiedoissasi, latautuu ostosi ko. kortille automaattisesti.

Siirry tästä tilaamaan haluamasi kortti

 

Ohjaus- ja valmennuspalveluilla lisätehoja treeneihin

Linean kattavia valmennuspalveluita toteutetaan niin personal training -palveluina (henkilökohtainen valmennus) kuin pienryhmävalmennuksina. Lisäksi saatavilla on erilaisia kuntosaliohjelmia ja -ohjauksia.

Valmennusten ja ohjausten sisältö ja painopisteet taipuvat valmennettavien tilanteiden sekä tarpeiden mukaisesti – valmennuspaketti voidaan tarvittaessa toteuttaa vaikkapa täysin ravintovalmennuksena. Kattavien valmennuspalveluiden lisäksi löydät Linealta varmasti tarpeitasi vastaavan valmentajan – valikoimaa riittää niin osaamisen kuin persoonien osalta.

Kuntosalitreenien sujuvan ja turvallisen aloituksen varmistat Äkkilähdöllä, joka sisältää Sinulle henkilökohtaisesti laaditun kuntosaliohjelman sekä siihen liittyvän yhden (1) tunnin ohjauksen. Hanki Äkkilähtösi heti:

Osta Äkkilähtö – hinta vain 39 €

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla