Ajankohtaista

Aloita maksuton 2 viikon kokeilu

aloita kokeilu

Avoimet ovet 22. – 28.8.2016 – tarjouksia ja reipasta menoa

Avoimien ovien viikolla (22. – 28.8.2016) vapaa pääsy kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille

Avoimien ovien viikolla kaikilla on vapaa pääsyy kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille asiakaspalvelumme aukioloaikojen ja ryhmäliikuntatuntiemme puitteissa. Avoimien ovien viikko ei vaikuta varauskäytäntöihin eli vapaan pääsyn lisäksi ryhmäliikuntatunnit ovat normaalisti asiakkaidemme varattavissa.

Tiedotettujen tarjousten ja tapahtumien lisäksi viikkoon mahtuu paljon muutakin. Avoimien ovien aikana kannattaakin olla erityisen aktiivinen, ettei päiväkohtaisia mahdollisuuksia pääse lipsumaan ohi.

Tervetuloa!

Avoimien ovien aikana (22. – 28.8.2016) kaikki 12 kuukauden sopimukset alehinnaston mukaisesti

Kyllä, nyt otat suunnaksi Linean ja tulet tekemään tai uusimaan 12 kuukauden sopimuksen. Se on nimittäin entistäkin järkevämpää juuri avoimien ovien viikolla. Tarjous pähkinänkuoressa:

 • Tarjous koskee uusia ja uusittavia 12 kuukauden sopimuksia. Uusittavissa sopimuksissa tarjoushintainen sopimuskausi laitetaan jatkumaan suoraan voimassaolevan sopimuskauden perään.
 • Tarjous on voimassa avoimien ovien viikon (22. – 28.8.2016) ajan
 • Tarjoushinnat ovat vastaavat kuin hinnastomme alennusryhmien mukaiset hinnat

Hommaa on hyvä virittää vielä sillä tavoin, että nappaat kaverin mukaan treeneihin. Kun tulet avoimien ovien viikolla tekemään sopimuksen yhdessä kaverisi kanssa, annamme molemmille liikunta- tai hyvinvointiaiheisen kirjapalkinnon. Jos kirjat loppuvat, niin tilalle tulee Linean pipo – tyhjin käsin ei tarvitse lähteä.

NuorisoStartti ja SaliStartti pysyvästi käyttöön 22.8.2016 alkaen

Otamme avoimien ovien kunniaksi Nuoriso- ja SaliStartit pysyvästi käyttöön.

NuorisoStartti on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi sopimuksesi palveluihin tutustumiseksi ja säännöllisten treenien käynnistämiseksi. Lisäksi NuorisoStartti antaa helpon mahdollisuuden nuoren liikuntainnostuksesta varmistumiselle. Mistä NuorisoStartissa on kyse:

 • NuorisoStartti myydään ainoastaan 14-17-vuotiaiden nuorten ensimmäiseksi sopimukseksi ja se myydään kullekin asiakkaalle vain kerran. Huomioi kuitenkin, että kahden viikon maksuton kokeilu ei estä NuorisoStartin ostamista.
 • NuorisoStartin hinta on 65 € ja se sisältää kolmen (3) kuukauden treenit (kuntosali ja ryhmäliikunta) sekä ovikortin
 • Alle 18-vuotiaiden treenit edellyttävät aina huoltajan suostumuksen
 • Pidätämme oikeuden rajoittaa nuorimpien treenaajien pääsyä ryhmäliikuntatunneille turvallisuussyistä (erityisesti lisäpainoja hyödyntävät tunnit)

SaliStartti tarjoaa helpon ja selkeän tavan varmistua, että salitreenit lähtevät käyntiin tarkoituksenmukaisella tavalla ja turvallisesti. SaliStartti sopii erinomaisesti niin NuorisoStartin kylkeen kuin muillekin salitreenejä aloitteleville. SaliStartti pähkinänkuoressa:

 • SaliStartin hinta on 49 € ja se sisältää henkilökohtaisesti laaditun saliohjelman sekä siihen liittyvän yhden (1) tunnin ohjauksen
 • SaliStartti myydään kullekin asiakkaalle vain yhden (1) kerran
 • SaliStarttia laajemmissa ohjauksissa sekä SaliStartin jälkeen voit hyödyntää esimerkiksi personal training -palveluitamme

Lisää osaavia käsiä kehonhuoltotiimiin – ja toki myös napakka tarjous

Saamme hierojarivistöömme todella kovan luokan vahvistuksen, kun Juha Savinainen aloittaa täysipäiväisenä hierojana Linealla maanantaina 5.9.2016. Aloituksen kunniaksi Juha täräyttää kunnon tutustumistarjouksen avoimien ovien viikolle:

Avoimien ovien viikolla Linean nettiajanvarauksen tai asiakaspalvelun kautta varatut hieronnat -50% alennuksella. Tarjouksen ehdot:

 • Varaus pitää tehdä 22. – 28.8.2016
 • Varauksen pitää kohdistua 5. – 30.9.2016 toteutettavaan hierontaan
 • Tarjoushintaisia hierontoja voi varata vain niin pitkään kuin Juhan kalenterissa on vapaita aikoja aikavälille 5. – 30.9.2016
 • Vain yksi (1) varaus / henkilö
 • Tarjous koskee ainoastaan Juha Savinaisen suorittamia hierontoja

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla