Ajankohtaista

Aloita maksuton 2 viikon kokeilu

aloita kokeilu

Avoimet ovet lauantaina 22.10.2016 – huikeita tarjouksia ja uusia lajeja | Liikuntakeskus Linea

Liikuntakeskus Linealla on avoimet ovet lauantaina 22.10.2016 klo 9.30 – 15.30. Tarjonnasta löytyy esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja uusine lajeineen, kuntosali, lasten temppurata, tuote-esittelyjä, arvonta sekä huikeita päiväkohtaisia sopimustarjouksia. Laita päivä kalenteriin ja tule paikalle!

Avoimien ovien aikana kaikki voivat vapaasti osallistua ryhmäliikuntatunneillemme sekä treenata kuntosalillamme. Avoimien ovien ryhmäliikuntatunneille ei oteta ennakkoilmoittautumisia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Päivän ohjelma:

Klo 9.30 – 15.30 | Ovet avoinna, lasten temppurata, kuntosali vapaasti käytettävissä, tarjouksia

Klo 10.00 – 10.45 | Les Mills BodyStep 45′ / Elisa Hintikka

Klo 11.00 – 11.30 | Les Mills CXWORX / Vesa Tihinen

Klo 11.45 – 12.30 | Les Mills BodyCombat 45′ / Vesa Tihinen, Satu Sneck

Klo 12.45 – 13.30 | Les Mills BodyVive / Minna Lehtonen

Klo 13.45 – 14.15 | Les Mills GRIT / Susanna Tommola

Klo 14.30 – 15.25 | Les Mills BodyBalance / Liisa Takalo

Ryhmäliikuntatuntien rungoksi valittiin tällä kertaa Les Mills -tunnit. Kattaus tehtiin niin laajaksi, että jokaiselle löytyy varmasti mieluisa tunti. Avoimien ovien päivä on mitä parhain tilaisuus kokeilla myös itselle uusia / vieraampia tunteja – sitä saattaa vaikka yllättää itsensä. Täysin uutena tuntina näytillä oleva BodyVive on Les Millsin ”jumppatunti”, joka uskoaksemme osuu erinomaisesti vaikkapa Muokkaus -tunneillamme viihtyville.

Ryhmäliikuntatunneille kannattaa tulla tapaamaan myös uusia tai vähintäänkin ei niin tuttuja ohjaajia. Heillä tulee olemaan paikkansa Linean tulevilla kausilla.

Päiväkohtaiset sopimustarjoukset:

Tarjoushintaiset 12 kk sopimukset – poimi itsellesi paremmin toimiva tarjous (voit hyödyntää vain toisen tarjouksista):

Vaihtoehto 1: Avoimien ovien aikana tehtyihin uusien asiakkaiden 12 kuukauden sopimuksiin maksutonta treeniaikaa kaupan päälle vuoden 2016 loppuun saakka 

TAI

Vaihtoehto 2: Kun teette treenikaverisi kanssa molemmat 12 kuukauden sopimukset, treenaatte kumpikin ensimmäisen puoliskon eli kuusi (6) kuukautta -50% alennuksella. Ehtona on, että vähintään toinen treenaajista on uusi asiakas.

12 kuukauden sopimuksia koskevien tarjousten tarkemmat ehdot:

  • Tarjoukset ovat voimassa ainoastaan avoimien ovien ajan (22.10.2016 klo 9.30 – 15.30)
  • Uudella asiakkaalla tarkoitetaan henkilöä, jolla ei ole ollut Linealle mitään sopimusta (pl. mahdollinen 2 viikon maksuton kokeilu) 30.9.2014 jälkeen.
  • -50% tarjouksessa toinen osapuoli voi olla myös nykyinen asiakkaamme. Lisäksi nykyiset asiakkaamme voivat tuoda rajoittamattoman määrän uusia asiakkaita ja saada heistä kustakin kuuden (6) kuukauden treenit -50% alennuksella. Ainoastaan ensimmäinen uusi asiakas velvoittaa myös nykyistä asiakasta uuteen 12 kuukauden sopimukseen. Sitä seuraavien alennusjaksojen reunaehtona on ainoastaan se, että nykyisen asiakkaan sopimusta täytyy olla niin pitkään jäljellä, että kaikki alennuskuukaudet pystytään huomioimaan.
  • -50% tarjouksessa eri 12 kk sopimuksia (yhdistelmä ja kuntosali) voi yhdistellä eli toisella voi olla kuntosali- ja toisella yhdistelmäkortti
  • Tarjoukset voi hyödyntää sekä kuukausi- että kertamaksullisiin sopimuksiin

Päiväkohtainen arvonta ja Peurungan vinkit syyslomaviikolle:

Päiväkohtainen arvonta

Kaikkien avoimissa ovissa 22.10.2016 paikan päällä arvontalipukkeen täyttäneiden kesken arvotaan lahjakortti, joka oikeuttaa kahden vuorokauden perhelomaan (2 aikuista + 2 lasta, 4-14 v) Peurungassa (arvo 338 €). Perheloma sisältää majoituksen, runsaan aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä Hulluna tekemistä vapaa-ajan ohjelmaa.

Arvonta suoritetaan avoimien ovien päätteeksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja lisäksi hänen nimensä julkaistaan Linean Facebook -sivulla.

Peurungan vinkit syyslomaviikolle

Hulluna tekemistä ulkona ja sisällä! Riehu tai rentoudu kylpylän poreissa, nautiskele kauden herkuista ja vietä aikaa yhdessä liikkuen & leväten. Varaa nyt ikimuistoinen koko perheen loma, ja kaikki viihtyvät!

Syyslomaviikolla on tarjolla esimerkiksi koko perheen Peuhupäivä 19.10. sekä tietenkin Peurungan Hulluna tekemistä -ohjelma päivittäin vaihtuvine touhuineen. Lisätietoa näistä ja paljon muuta näet osoitteessa Peurunka.fi/syysloma tai lataamalla Peurunka -sovelluksen Android tai IOS-sovelluskaupasta. Rekisteröitymällä sovellukseen lunastat -20% edun valitsemastasi Peurungan palvelusta. Lataa ja tutustu heti!

Muita tarjouksia:

Sarjakortteja hierontaan: Koulutettu hieroja Juha Savinainen ottaa avoimien ovien kunniaksi hieronnan sarjakortit laajemmin käyttöön. Juhalta saa jatkossa sekä kolmen että viiden kerran hierontapaketteja, joiden hinnat löydät täältä.

No nyt niitä saa! Fysio Linea ottaa käyttöön Firstbeat -hyvinvointianalyysit. Tämän kunniaksi vuoden 2016 loppuun saakka mennään tarjoushinnoilla: 3 vrk:n mittaus alkuohjeistuksella ja loppuraportilla 129 euroa (norm. 149 euroa) tai kimppatarjouksena kahdelle henkilölle yhteensä 220 euroa (norm. 298 €). Varaa mittausaikasi heti Fysio Linealta tai Liikuntakeskus Linean asiakaspalvelun kautta.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka kehosi reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä. Kolmen vuorokauden mittaus kertoo lähes kaiken sen hetkisestä kuormittumisesta, palautumisesta, unen laadusta ja mahdollisten liikuntasuoritusten harjoitusvaikutuksista.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla