Ajankohtaista

Aloita maksuton 2 viikon kokeilu

aloita kokeilu

Avoimien ovien viikko 3.-9.4.2017 – treenaa ja voita vuoden maksuttomat treenit | Liikuntakeskus Linea

Järjestämme Linealla avoimien ovien viikon 3. – 9.4.2017. Huolehdi, että hyödynnät viikon tarjoukset ja arvonnan – tietenkin yhdessä ystäväsi kanssa!

Avoimien ovien viikolla (3. – 9.4.2017) kaikilla on vapaa pääsyy kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille asiakaspalvelumme aukioloaikojen ja ryhmäliikuntatuntiemme puitteissa. Avoimien ovien viikko ei vaikuta varauskäytäntöihin eli vapaan pääsyn lisäksi ryhmäliikuntatunnit ovat normaalisti asiakkaidemme varattavissa.

Tiedotettujen tarjousten ja tapahtumien lisäksi viikkoon mahtuu paljon muutakin. Lisäksi arvomme viikon päätteeksi kaikkien avoimien ovien aikana Linealla liikkumassa käyneiden kesken yhden 12 kk yhdistelmäkortin (arvo jopa 670 €)!


Avoimien ovien viikon tarjoukset kuntosali- ja yhdistelmäkorteista – valitse omasi

1) Osta 12 kuukauden sopimus avoimien ovien aikana – saat sopimukseesi maksuttoman kuukauden ja treenipyyhkeen kaupan päälle

 • Tarjous on voimassa ainoastaan avoimien ovien viikon ajan (3. – 9.4.2017) asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa.
 • Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin.
 • Treenipyyhkeet tilataan 10.4.2017 yhdessä muiden ennakkotilausten kanssa ja ne ovat noudettavissa Linean asiakaspalvelusta niiden saavuttua.

2) Kun teette treenikaverisi kanssa molemmat 12 kuukauden sopimukset,treenaatte kumpikin sopimuskauden kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi!

 • Tarjouksen ehtona on, että vähintään toisen treenaajista pitää olla uusi asiakas. Tässä tarjouksessa uudella asiakkaalla tarkoitetaan henkilöä, jolla ei ole ollut Linealle mitään sopimusta voimassa 31.5.2015 jälkeen.
 • Toinen osapuoli voi olla myös nykyinen asiakkaamme.
 • Tarjouksessa eri 12 kk sopimustyyppejä voi yhdistellä eli toisella voi olla kuntosali- ja toisella yhdistelmäkortti.
 • Edun voi hyödyntää myös kertamaksullisissa korteissa.
 • Tarjous on voimassa ainoastaan avoimien ovien viikon ajan (3. – 9.4.2017) asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa.
 • Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin.

Avoimien ovien viikon arvonta

Arvomme kaikkien Linealla avoimien ovien viikolla (3. – 9.4.2017) liikkumassa käyneiden kesken yhden (1) 12 kk yhdistelmäkortin (arvo jopa 670 €)!

 • Arvontaan osallistuvat asiakaspäätteen kautta leimatut sekä asiakaspalveluumme ilmoitetut treenikäynnit.
 • Arvonta suoritetaan 10.4.2017.
 • Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi hänen nimensä julkaistaan Liikuntakeskus Linean kotisivuilla ja Facebook -sivulla.

Hieno ja toimiva treenipyyhe ennakkotilaajan etuhintaan

Nyt on sellainen tekstiilituote tarjolla, ettei kannata epäröidä hetkeäkään. Treenipyyhe on sopivan kokoinen esim. steppilaudan päälle, kuntosalilaitteiden selkänojiin, sisäpyöräilytunnille, yms. Lisäksi pyyhkeessä on kätevä tasku esim. pukukaapin avainta varten.

Ennakkotilaukset treenipyyhkeistä tehdään asiakaspalvelussamme, josta löytyy myös mallikappale pyyhkeestä. Ennakkotilauksia otetaan vastaan 29.3.2017 – 9.4.2017. Ennakkotilauksen kautta hankittujen pyyhkeiden hinta on 10 €/kpl (norm. 15 €/kpl).

PS. Asiakaspalvelussamme on muutamia yksittäisiä myyntikappaleita eli nopeimmat saavat treenipyyhkeen heti mukaansa. Muiden treenipyyhkeet ovat noudettavissa Linean asiakaspalvelusta niiden saavuttua (tilaus tehdään 10.4.2017).


TERVETULOA!

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla