Ajankohtaista

Aloita maksuton 2 viikon kokeilu

aloita kokeilu

Helatorstai, hyvää tekevää IISEE -sisäpyöräilyä ja tietenkin äitienpäivä :)

Helatorstaina 5.5.2016 on luvassa normaalien ryhmäliikuntatuntiemme lisäksi kolme IISEE -tuntia (klo 11.00 alkaen), jotka voit hyödyntää myös IISEE -maratonina. Yhteistyössä Team Rynkeby Jyväskylän kanssa toteutettaville IISEE -tunneille on vapaa pääsy – asiakkaamme voivat varata paikan tunneille nettiajanvarauksen kautta. Muut voivat halutessaan varmistaa paikkansa asiakaspalvelumme kautta.

IISEE -Tuntien yhteydessä toivomme osallistujien tekevän sopivaksi katsomansa lahjoituksen Team Rynkeby Jyväskylän keräyslippaisiin. Tiivistetysti kerrottuna Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Suomessa lahjoitusvarat menevät lyhentämättöminä Sylva ry:lle. Team Rynkeby Jyväskylän vetäjän Harri Kolun ajatuksia pääset kuulemaan halutessasi torstaina 5.5.2016 jo klo 10.30 alkaen Linealla. Toivotamme kaikki tervetulleiksi – toivottavasti meitä on tupa täynnä tekemässä hyvää tärkeän asian puolesta!

Muilta osin helatorstaista kannattaa muistaa, että asiakaspalvelumme on suljettuna ja Muksula huilaa ko. päivän ajan. Ovikortilla pääsee treenaamaan normaalisti.

Ja äitienpäivä 🙂 Muistakaahan helliä äitejä oikein kunnolla! Jos jostain syystä lahja äidille on vielä hakusessa, niin tässä pari erittäin kovan luokan suositusta:

  • Personal training -paketti Buustaus. Tämä yhden kuukauden intensiivinen paketti sisältää neljä personal training -tapaamista. Paketti toimii loistavasti treenejä pidemmän tauon jälkeen aloittelevalle äidille tai vaihtoehtoisesti äidille, joka on treenien osalta körötellyt hieman pidempään samoja raiteita ja kaipaa nyt treenien ja/tai ravitsemuksen osalta uutta buustausta. Paketin hinta on 300 € – suosittelemme!
  • Liikunnallinen lahjakortti Linealle on aina varmasti toimiva ratkaisu. Lahjakortin voi hankkia euromääräisenä tai johonkin tiettyyn palveluun sidottuna.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla