Ajankohtaista

Aloita maksuton 2 viikon kokeilu

aloita kokeilu

Isälle tänä vuonna jotain muuta kuin sukat tai kalsarit? | Liikuntakeskus Linea

Lahjavinkit isänpäiväksi [Hyödynnä tarjoukset]

Isänpäivää vietetään sunnuntaina 13.11.2016. Ajattelimme laittaa muutamia lahjavinkkejä vaihtoehdoksi sukille ja kalsareille – vaikka hyviä ovat toki nekin. Mukana on myös tarjous, josta pääset halutessasi nauttimaan yhdessä isän kanssa sekä loistava kirjatarjous, joka sopii niin isälle kuin muillekin tuloksellisista treeneistä kiinnostuneille. Lue ja valitse itsellesi parhaiten soveltuva tarjous.


Treenit Linealla ajalle 14.11. – 31.12.2016 alkaen 10 €/hlö

Tunnetko isän, joka ei vielä treenaa Linealla? Tarjoamme tällaisille isille treenit ajalle 14.11. – 31.12.2016 hintaan 15 €/hlö.

Eikä siinä vielä kaikki: Jos lahjan saavan isän kanssa samassa taloudessa asuu muita, jotka eivät vielä treenaa Linealla, niin tarjoamme koko porukalle treenit ajalle 14.11. – 31.12.2016 hintaan 10 €/hlö.

Tarjouksen tarkemmat ehdot:

  • Tarjous koskee niin isien kuin samassa taloudessa asuvien osalta sellaisia henkilöitä, joilla ei ole ollut sopimusta Linealla 30.6.2015 jälkeen (pl. mahdollinen maksuton kahden viikon kokeilu)
  • Hintaan sisältyy sekä kuntosali että ryhmäliikunta. Lisäksi ovikortti tulee tarjouksessa kaupan päälle
  • Tarjouksen edellytyksenä on aina se, että treenit hyödyntävä / yksi samasta taloudesta treenit hyödyntävistä on isä
  • Tarjouksen hyödyntäminen ei sido mihinkään jatkosopimuksiin tai -sitoumuksiin
  • Tarjous on voimassa (myyntiaika) 1. – 12.11.2016

Kirjatarjous joka ei jätä kylmäksi: Lihaskasvu & rasvanpoltto uutuuskirja erikoishintaan!

 

Haluatko polttaa tehokkaasti rasvaa ja rakentaa lihaksia samaan aikaan – vauhdilla, joka saa ystäväsi hämmästelemään mitä oikein itsellesi teet? Haluatko harjoitteluohjeet ja ruokavalion, jotka tuottavat sinulle tuloksia ennätysajassa – olitpa sitten 20-vuotias tai 60-vuotias? Nyt on aika aloittaa ja onnistua! Muokkaa kehosi täysin uuteen uskoon Timo Haikaraisen ohjeilla. Timo on arvostettu toimija liikunta-alalla ja varmasti yksi Suomen kokeneimmista personal trainereista.

Kirja paljastaa muun muassa:lihaskasvujarasvanpoltto

  • Kuinka teet kehostasi rasvanpolttokoneen, joka käy täysillä kierroksilla 24/7
  • Kuinka lisäät lihasmassaasi jopa 2 kg/kk vauhdilla
  • Kuinka vältät yleiset treeni- ja ruokavaliovirheet, jotka hidastavat kehitystäsi ja ajavat sinut ylirasitukseen
  • Kuinka teet harjoitteluusi ja ruokavalioosi viilauksia ikäsi, sukupuolesi ja harjoitustaustasi perusteella, jotta saat poikkeuksellisia tuloksia tavanomaisten tulosten sijaan
  • Kuinka teet muutoksista pysyviä ja ylläpidät huimat tuloksesi

Tämä kannattaa hyöyntää niin isänpäivälahjana kuin itsellekin: Tilaa kirja oheisesta linkistä ennakkoon suoraan kustantajan verkkokaupasta hintaan 24,90€ (OVH 32,90€) kotiin toimitettuna. Linkkiä käyttämällä verkkokauppa antaa suoraan etuhinnan ilman koodeja, tms. Tarjous on voimassa 11.11.2016 saakka. Huomioi, että kirja tulee painosta 9.11.2016 ja tästä syystä toimitus saattaa mennä isänpäivää seuraavalle viikolle.

http://www.fitrakauppa.fi/lihaskasvujarasvanpoltto-linea-tulossa.html


Lahjakortti on turvallinen valinta

Mikäli tarkasti rajatun lahjan hankkiminen arvelutttaa, niin kannattaa muistaa Linean sekä samassa yhteydessä toimivien hierojien, sekä lymfa-, fysio- ja jalkaterapeuttien lahjakortit. Lahjakortin voi hankkia tiettyyn palveluun tai vaihtoehtoisesti euromääräisenä.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla