Ajankohtaista

Ajantasainen tilanne palveluistamme

katso täältä

Kesätarjouksia, kesäkisa, kesän aukioloja – kesä!

1. Nyt lähtee treenit halvalla – valitse omasi ja hyödynnä heti

Lähestyvä kesä ja auringonpaiste saavat hyvälle tuulelle. Päätimme sen kunniaksi antaa aihetta vielä leveämpään hymyyn – valitse oma hymyn leventäjäsi seuraavista vaihtoehdoista:

Vaihtoehto 1: Treenaat yhdessä treenikaverisi kanssa ja hyödytte molemmat

 • Kun teette treenikaverisi kanssa molemmat 12 kuukauden sopimukset, treenaattekumpikin ensimmäisen puoliskon eli kuusi (6) kuukautta -50% alennuksella
 • Tarjouksen voi hyödyntää sekä yhdistelmä- että kuntosalikortteihin. Tarjouksen voi hyödyntää myös siten, että toinen ottaa kuntosali- ja toinen yhdistelmäkortin.
 • Ehtona on, että vähintään toinen on uusi asiakas eli tässä tapauksessa hänellä ei ole ollut sopimusta Linean kanssa 31.5.2014 jälkeen
 • Tarjous on voimassa 1.6. – 31.7.2016

Vastauksia oletettuihin kiperiin kysymyksiin:

 • Kyllä, tarjous koskee ehdottomasti myös nykyisiä asiakkaitamme
 • Jos sinulla on tällä hetkellä voimassaoleva sopimus, niin homma menee seuraavasti
  • Treenikaverisi 12 kuukauden sopimuskausi alkaa välittömästi ja tästä siis ensimmäiset kuusi (6) kuukautta ovat -50% alennuksella
  • Sinun 12 kuukauden sopimuksesi alkaa välittömästi nykyisen sopimuskautesi jatkeeksi. Alennushintainen kuuden (6) kuukauden jakso alkaa osaltasi niin ikään heti (käytännössä seuraavasta suoritettavasta laskutuksesta alkaen)
  • Ainut reunaehto on siis siinä, että treenikaverisi täytyy olla uusi asiakas (ei sopimusta Linean kanssa 31.5.2014 jälkeen)
 • Kyllä, tämän voi hyödyntää myös kertamaksulliseen vuosikorttiin. Alennus huomioidaan tällöin uuden 12 kuukauden korttisi hinnassa
 • Kyllä me sen tiesimme, että innostut: Treenikaverien määrää ei ole rajoitettu eli saat tietenkin hyödyntää tämän niin moneen em. reunaehdot täyttävään treenikaveriin kuin haluat eikä sinun tarvitse tehdä jokaisesta 12 kuukauden sopimusta erikseen – ensimmäisen yhteydessä tehty sopimus riittää. Toki Sinullakin täytyy olla sopimuskautta aina sen verran, että saamme kaikki alennusjaksot mahtumaan niihin 🙂

Vaihtoehto 2: Kesällä on loistava aika aloittaa treenit – uuden asiakkaan kesätreenit edullisesti

 • Treenit ajalle 1.6. – 31.8.2016 hintaan 100 €
 • Tarjous koskee ainoastaan asiakkaita, joilla ei ole ollut sopimusta Linean kanssa 31.5.2014 jälkeen

Vastauksia oletettuihin kiperiin kysymyksiin:

 • Kahden viikon maksuton kokeilujakso ei vaikuta tarjoukseen. Eli jos sinulla on ollut 31.5.2014 jälkeen maksuton kahden viikon kokeilu, mutta ei varsinaista sopimusta, niin olet ilman muuta oikeutettu tähän tarjoukseen
 • No menkööt: Kyllähän liikkuvat nuoret ovat äärimmäisen hyvä juttu, joten venytetään rajoja hieman. Jos olet 14 – 18 -vuotias ja sinulla on ollut 31.5.2014 jälkeen ainoastaan mahdollinen kahden viikon maksuton kokeilujakso ja korkeintaan yksi nuorisokortti, niin olet oikeutettu tähän tarjoukseen.

2. Kesän tuleminen tarkoittaa tietenkin myös kesäkisaa

Kaikissa vähän Mikko Virtasta?Tänä vuonna kesäkisa urakoidaan 1. – 23.6.2016. Palkintoina on jaossa 115 lippua Teatteri Eurooppa Neljän kesäteatterinäytökseen Vadelmavenepakolainen.

Miten homma sitten toimii:

 • Arvomme 1. – 23.6.2016 kunakin päivänä liikkumassa käyneiden kesken viisi (5) lippua / päivä (eli 23 päivää x 5 lippua = 115 lippua)
 • Rajoitamme onnettaren toimintaa sen verran, että yksi henkilö voi voittaa koko aikana korkeintaan kaksi (2) lippua
 • Yksin teatteriin ei tarvitse mennä, koska kaikki arvottavat liput koskevat keskiviikkona 6.7.2016 klo 19.00 alkaen järjestettävää ensimmäistä ennakkonäytöstä – mennään siis hyvällä porukalla!
 • Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti

Tervetuloa liikkumaan ja lippujahtiin!

3. Kunnossa kesälläkin – ota hyöty irti personal training -palveluistamme

Mikäpä olisi parempaa kuin laittaa itsensä iskuun kesällä? Tähän tarkoitukseen erittäin mainiosti istuva setti on Buustaus -paketti: Neljä (4) personal training -tapaamista, kesto yksi (1) kuukausi, hinta 300 €. Koska haluamme tietenkin tukea kesäprojektiasi,tarjoamme 1.6. – 31.7.2016 ostettuihin Buustaus -paketteihin yhden (1) maksuttoman personal training -tapaamisen kaupan päälle (paketti siis sisältää em. aikavälillä ostettuna viisi (5) tapaamista samaan tuttuun 300 € hintaan). Lopeta jahkailu ja ryhdytään hommiin!

4. Päivityksiä tiloissa ja uusia tunteja

Kuntosali ja 2. sali eli kotoisammin ”tatamisali” ovat kokeneet päivityksiä. Molemmat tilat tarjoavat entistä paremmat mahdollisuudet todella monipuolisiin treeneihin. Ota hyöty irti!

Osa teistä onkin jo ehtinyt tutustumaan ryhmäliikunnan uusimpaan tulokkaaseen, joka löytyy tiistailta: Les Mills GRIT Strength. Kyseessä on 30 minuutin HIIT-treeni. GRIT -tunti on varsin intensiivinen treeni, jonka tavoitteena on muokata kehoasi, vahvistaa lihaksiasi sekä lisätä tiukkaa lihasmassaa – eli varsin oivat tavoitteet! Tunnilla käytetään välineinä kehonpainon lisäksi tankoa, levypainoja ja steppilautaa. Tunnin toteutus mahdollistaa sen, että tällä tunnilla ryhmäliikuntaan yhdistyy myös valmennuksellisia piirteitä. Tule rohkeasti kokeilemaan ja muista, että olemme varoittaneet: Tämä tunti todellakin koukuttaa! (PS. Tälle sähäkälle tunnille kannattaa tulla jo jonkin verran lämmitelleenä – saat varmasti treenistä tällä tavoin enemmän irti).

Kannattaa myös muistaa sunnuntaille kalenteriin palannut vanha tuttavuus eli Les Mills SH´BAM. Kyseessä on helppo mutta hikinen tanssillinen treeni, jonka kautta päästät sisälläsi olevan tanssitähden valloilleen. SH´BAM tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä musiikin vietäväksi.

5. Varauskäytännöt ja kesän aukioloajat

Ryhmäliikuntatuntien osalta sunnuntaille tulee 5.6.2016 alkaen tuttu käytäntö: Sunnuntaisin ryhmäliikuntatunnit toteutetaan varaustilanteen mukaan. Tunti peruuntuu automaattisesti, jos siihen ei ole kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkua vähintään kymmentä (10) ilmoittautunutta. Muistakaa siis ilmoittautua ajoissa!

Varauksissa voi olla myös liian innokas. Mikäli et jostain syystä pääse tunnille, niin muista perua paikkasi ajoissa (nettiajanvarauksen kautta mahdollista aina neljä (4) tuntia ennen tunnin alkua saakka). Asiakaspalvelumme aukioloaikoina peruutus on tarvittaessa mahdollinen vielä nettiavarauksen peruutusrajan mentyä umpeen. Huomioi kuitenkin, että esim. sunnuntaisin asiakaspalvelumme ei ole avoinna ja peruutukset on ehdottomasti tehtävä nettiajanvarauksen kautta. Veloitamme 1.6.2016 alkaen lunastamatta jätetyistä ryhmäliikuntatuntien varauksista kolme (3) euroa / kerta.

Asiakaspalvelumme aukioloajat ovat 1.6.2016 alkaen:

 • maanantai-torstai klo 15.00 – 19.00
 • perjantai klo 14.30 – 17.00
 • lauantai klo 11.00 – 13.00

Ovikortilla pääsee kulkemaan ulko-ovesta klo 05.45 – 22.00. Treenit täyty olla paketissa ja ovesta ulkona viimeistään klo 23.15.

Loistavaa alkanutta kesää ja ennen kaikkea hyviä treenejä kaikille!

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla