Ajankohtaista

Aloita maksuton 2 viikon kokeilu

aloita kokeilu

Liikuntakeskus Linea ottaa jälleen harppauksen eteenpäin – uusi omistaja 1.12.2018 lukien

KuntoLuotsi Oy on myynyt Liikuntakeskus Linean liiketoiminnan MentalStep Gym Oy:lle, jonka yrittäjinä toimivat Susanna Tommola ja Mika Raatikainen. MentalStep Gym Oy ottaa vetovastuun 1.12.2018 lukien. Olemassa olevat sopimukset siirtyvät MentalStep Gym Oy:n vastattavaksi sellaisinaan, eikä omistajanvaihdoksella näin ollen ole vaikutuksia asiakkaiden sopimuksiin tai palveluiden jatkumiseen. 

Linea kulkee vahvasti eteenpäin

Tämä viimeisin muutosta valmisteleva ajanjakso on ollut erittäin haastava. Sen aikana on jouduttu poikkeamaan jonkin verran Linean vahvimmista tavaramerkeistä eli avoimuudesta ja vahvasta vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa. Kokonaisuutena olemme kuitenkin erittäin tyytyväisiä ja kiitollisia siitä ajasta, jonka olemme saaneet olla yrittäjinä Linealla. Melkoinen matka hyvään suuntaan on ehditty kulkea yhdessä asiakkaidemme kanssa – niin yhteisten hetkien kuin toiminnan kehittämisen näkökulmasta katsottuna.

Liiketoiminnan myyminen uusille omistajille on ennen kaikkea takuu sille, että Linealle ja sen asiakkaille on luvassa kaikkea hyvää myös jatkossa. Uusista omistajista Susanna Tommola on jo monille tuttu. Lisäksi tiedämme, että uusilla omistajilla on vahva näkemys siitä, miten Lineaa kehitetään jatkossa entistäkin parempaan suuntaan.

Tiedämme jo nyt, että tulemme kaipaamaan erityisesti kaikkia niitä kohtaamisia, joita Linea on vuosien aikana mahdollistanut. Samalla täytyy toki todeta, että niistä jäävät myös kaikkein hienoimmat muistot. Haluamme kiittää koko sydämestämme kaikkia niitä ihmisiä, joiden kanssa olemme saaneet asioida Linean kautta – voikaa hyvin ja huolehtikaa itsestänne.

Johanna Harju ja Jukka Koski-Lammi

Uusien yrittäjien tervehdys – Linean matka jatkuu uudella energialla

Tervehdys meidän puolestamme sekä uusille että vanhoille tuttavuuksille! Otamme nyt vetovastuun Liikuntakeskus Lineasta, ja tavoitteenamme on mahdollistaa Sinulle jatkossakin hyvät treenit lähelläsi, mutkattomasti ja hyvällä meiningillä! Susanna on monille tuttu kasvo ryhmäliikunta- ja valmennuspuolelta. Susannan puoleen voit kääntyä etenkin arkisissa asioissa, kuten Linean palveluihin ja asiakkuuksiin liittyen. Mika puolestaan vastaa markkinoinnista sekä tylsistä konttorihommista 🙂

Hyvät puitteet kuntosaliharjoittelulle, monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta sekä ammattitaitoinen ja lämmin palvelu ovat edelleen toimintamme kulmakiviä. Jatkossa tulemme lisäksi kehittämään ja monipuolistamaan yksilö- ja pienryhmävalmennuksia sekä kasvattamaan tämän katon alla toimivaa yhteistyöverkostoa.

Tulehan juttusille, nähdään Linealla – Liikuntakeskus lähellä Sinua!

terveisin, Susanna Tommola ja Mika Raatikainen

susanna@liikuntakeskuslinea.fi

mika@liikuntakeskuslinea.fi

 

Siirtymävaiheen vaikutukset laskutukseen ja ajanvarauksiin

Omistajanvaihdokseen liittyviä järjestelmämuutoksia ryhdytään toteuttamaan välittömästi. Tästä johtuen nettiajanvarauksemme on poissa käytöstä keskiviikkona 21.11.2018 klo 20.00 alkaen. Muutos pyritään tekemään siten, että nettiajanvaraus on käytettävissä jälleen torstaina 22.11.2018 aamusta alkaen. Nettiajanvarauksen osoite muuttuu samalla, joten torstai aamusta alkaen varaukset tehdään osoitteessa liikuntakeskuslinea.avoinna24.fi. Myös kotisivuillamme oleva ajanvarauslinkki muutetaan ohjaamaan uuteen osoitteeseen. Käyttäjätunnuksiin tai ajanvarausoikeuksiin muutoksella ei ole vaikutusta.

MentalStep Gym Oy jatkaa kuuukausilaskutteisten sopimusten osalta tutulla laskutusrytmillä, jossa laskut muodostetaan edeltävän kuun puolivälin aikoihin ja eräpäivät ovat laskutettavan kuukauden 6. tai 16. päivä. Poikkeuksen tähän tekee joulukuuta koskeva laskutus. Sen osalta laskutusajo tehdään, kun tarvittavat järjestelmämuutokset on saatu toteutettua. Arviolta tämä tarkoittaa, että laskut muodostetaan marraskuun lopulla. Tästä johtuen joulukuun laskutus tehdään yhtä, laskutusajankohdasta riippuvaa eräpäivää käyttäen.

Pahoittelemme järjestelmämuutoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla