Ajankohtaista

Ajantasainen tilanne palveluistamme

katso täältä

Personal training -harjoitusasiakkuus maksutta juuri sinulle? | Liikuntakeskus Linea

johanna-ptKaisu Etula on fysioterapeutti (2011), joka opiskelee tällä hetkellä Trainer4You Personal Trainer -koulutuksessa. Personal Trainer -koulutuksen keskeinen osa on harjoitusasiakkuus, joka sisältää 8-10 tapaamiskertaa. Harjoitusasiakkuuden mukaisia sisältöjä ovat
  • alkuhaastattelu
  • alku- ja lopputestaukset
  • ruokavalion analysointi ja ravitsemuksen ohjaus
  • kuntosali-, liikkuvuus- ja kestävyysharjoittelu sekä harjoitusohjelmat

Harjoitusasiakkuus toteutetaan osana koulutusta siten, että asiakkuus kestää kesäkuulta syyskuulle 2017.

Harjoitusasiakkuuteen valittavan henkilön tulee olla perusterve. Aiempi kokemus kuntosaliharjoittelusta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että asiakas sitoutuu koko asiakkuusjaksoon, koska Kaisun koulutuksen eteneminen ja valmistuminen ovat osaltaan siitä kiinni.

Oletko mielestäsi sopiva henkilö Kaisun harjoitusasiakkaaksi? Loistavaa – nyt sinulla on mahdollisuus olla juuri se henkilö, joka saa edellä mainitun paketin täysin maksutta! Ohjeet harjoitusasiakkaaksi hakeutumisesta:

  • Kerro enintään kymmenen (10) lauseen perustelut miksi juuri sinut pitäisi valita Kaisun harjoitusasiakkaaksi. Perustelut pitää lähettää Linean asiakaspalvelun sähköpostiin (info@liikuntakeskuslinea.fi) viimeistään sunnuntain 18.6.2017 kuluessa.
  • Valitsemme yhdessä Kaisun kanssa perustelut lähettäneiden joukosta yhden (1) henkilön, joka saa harjoitusasiakkuuden maksutta käyttöönsä
  • Harjoitusasiakkaaksi valitulle henkilölle ilmoitetaan valinnasta maanantain 19.6.2017 kuluessa. Lisäksi valitun henkilön nimi julkaistaan Liikuntakeskus Linean Facebook -sivulla.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla