Ajankohtaista

Aloita maksuton 2 viikon kokeilu

aloita kokeilu

Ravitsemus kuntoon ja treenit kansiin – ystävänpäiväviikon kirjatarjous 9. – 13.2.2016

Miten viime kevään saliohjelma toimikaan, mihin tuloksiin pääsin? Miten minun olisi järkevää syödä? Mitä järkevä syöminen tarkoittaa käytännössä? Olisiko harjoittelussani tilaa myös kehonpainon hyödyntämiselle?

Esimerkiksi edellisen kappaleen kysymyksiin löytyy ratkaisuja neljästä teoksesta, joita pääset nyt tilaamaan ennakkoon yksittäisinä kirjoina tai edulliseen pakettihintaan. Saat kaikki neljä kirjaa yhteishintaan 79 € (norm. 105,80 €). Voit tilata kirjoja myös yksittäin tai 2-3 kirjan paketteina seuraavilla hinnoilla:

  • Treenipäiväkirja: 13,40 €/kpl tai yhdessä 1-2 muun kirjan kanssa 12,40 €/kpl (norm. 14,90 €/kpl)
  • Syö, liiku ja kehity: 26 €/kpl tai yhdessä 1-2 muun kirjan kanssa 24,50 €/kpl (norm. 29 €/kpl)
  • Kokkaa, liiku ja nauti: 29,50 €/kpl tai yhdessä 1-2 muun kirjan kanssa 28 €/kpl (norm. 32,90 €/kpl)
  • Kehonpainoharjoittelu – Movement: 26 €/kpl tai yhdessä 1-2 muun kirjan kanssa 24,50 €/kpl (norm. 29 €/kpl)

Sinulla on aikaa tilata kirjoja ystävänpäiväviikon tarjoushinnoin asiakaspalvelustamme 9. – 13.2.2016.

Tilatut kirjat ovat noudettavissa Liikuntakeskus Linean asiakaspalvelusta 22.2.2016 alkaen.

Treenipäiväkirja

Screenshot 2016-02-08 15.38.02

Treenipäiväkirja on hyvä ja hyödyllinen väline, jolla tuet tavoitteidesi saavuttamista sekä seuraat harjoitteluasi järjestelmällisesti.

Syö, liiku ja kehity

Screenshot 2016-02-08 15.38.59

”Kirja sisältää monipuolista tietoa liikunnan ja ravitsemuksen yhteyksistä. Kirjasta löytyvät käytännön ruokavaliomallit eri tavoittein liikkuville. Kirja sisältää valmiita ruokavaliomalleja ja menetelmän ruokavalioiden rakentamiseen.

Kirja opastaa ravitsemuksessa läpi päivän aina aamupalasta iltapalaan.
• Keskeisimmät elimistön toiminnot liikuntaravitsemuksen kannalta
• Ravintoaineet – mistä niitä saadaan?
• Käytännön liikuntaravitsemus: juniorit, seniorit, kestävyysliikunta, kehonmuokkaus

Kirjassa on myös ravintovalmentajien ja ravitsemusterapeuttien käytännön ravintovalmennuskokemuksia:
Kiinteytyminen, laihduttaminen, kestävyysliikunta, lihasmassa, ikääntyminen, ryhmäliikuntaohjaajat

Kirjassa oleva Diet builder -menetelmä ja annosvaihtotaulukot helpottavat tavoitteita tukevien ruokavalioiden rakentamista. Menetelmän käyttö auttaa niin kuntoilijoita kuin heitä ohjaavia valmentajiakin.

Mikko Rinta on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti, joka on kouluttanut satoja personal trainereita ja ravintovalmentajia Suomessa. Rinta työskentelee Trainer4You:n ravitsemusyksikön johtajana.”

Kokkaa, liiku ja nauti

linea-kokkaa-liiku-nauti

”Maistuvilla resepteillä kohti hyvinvointia. Kuntoilijoille ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille liikkujille suunnattu visuaalinen ja käytännönläheinen ruokakirja. Kirja sisältää ruokavaliomalleja ja niihin sopivat reseptit. Kirjasta löytyykin 30 erilaista reseptiä sekä monipuolisia vinkkejä oman ravitsemuksen parantamiseen.

Kirjailijat: Teresa Välimäki on mediastakin tunnettu kokki ja ruokakirjailija. Teresan suuri intohimo on ruoka. Se on hänen ammattinsa, mutta hallitsee myös suurta osaa hänen vapaa-ajastaan. Teresa on myös intohimoinen liikkuja ja kuntoilija. Mikko Rinta on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Rinta on kirjoittanut aiemmin kirjan Syö, liiku, kehity – liikkujan ravitsemus käytännössä.”

Kehonpainoharjoittelu – Movement

linea-kehonpainoharjoittelu

”Monipuolinen suomalaisten Body Weight Training -ammattilaisten kirjoittama teos kehonpainoharjoittelusta. Kirja on vahvasti visuaalinen ja liikepankkipainotteinen. Teoksessa esitellään omalla keholla tehtävien harjoitusten toteuttaminen selkeästi ja näyttävästi.”

Kirjan ovat kirjoittaneet Jarno Härkönen ja Jukka Rajala. Jälkimmäinen on tuttu kasvo myös esimerkiksi Movement -konseptin ja siihen kuuluvien Movement- ja Mobility -tuntien kautta. Jukka Rajala on varmasti yksi Suomen kokeneimpia ja arvostetuimpia kehonpainoharjoittelun kouluttajia.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla