Aloita 2 viikon kokeilu

Aloita kokeilu

Buustaus 349 €

Oletko jo treenaillut pidempään ja kaipaat treenin ja/tai ravitsemuksen osalta piristävää buustausta? Vai oletko kenties aloittamassa treenejä pidemmän tauon jälkeen ja haluat saada kurssin välittömästi oikeaan suuntaan?

Buustaus -valmennuspaketti sisältää neljä (4) tapaamista, joiden tarkempi sisältö määrittyy tavoitteidesi ja tilanteesi mukaisesti. Valmennuspaketti kestää yhden (1) kuukauden.  Tätä valmennuspakettia toteutetaan ainoastaan yksilövalmennuksena ja sen hinta on 349 €.

Valmennuspakettia hyödyntävät tyypillisesti salilla tai muun liikunnan parissa pidempään puurtaaneet. Valmennuspaketti auttaa löytämään uusia näkökulmia ja täysin uuden vaihteen treeneihin ja/tai ravitsemukseen.

Toinen Buustaus -pakettia tyypillisesti hyödyntävä ryhmä ovat sellaiset henkilöt, joilla on jostain syystä ollut pidempi tauko liikkumisessa tai liikkuminen on ollut satunnaista ja jokseenkin päämäärätöntä.

Treenien ja/tai ravitsemuksen laittaminen oikeille raiteille alkaa klikkaamalla alla olevaa painiketta – tee se heti.

Varaa maksuton aloitustapaaminen tästä

 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla