Elämäsi sijoitus alk 79 €/kk

Tee elämäsi sijoitus, joka johtaa pysyvään elämäntapamuutokseen, hyvinvointiin, tyytyväisyyteen ja onnellisuuteen.

Tämä paketti on sinulle, joka haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen. Tämän paketin hankkiminen on lähtölaukaus uuteen elämään. Vuoden mittainen valmennus mahdollistaa sen, että tulokset eivät jää hetken nautinnoksi, vaan hyvinvointi ja toimintakyky ovat jatkossa osa arkeasi. Tämän paketin kautta saavutat tuloksia, joiden todellista arvoa itsellesi ja läheisillesi et osaa edes kuvitella.

Valmennuspaketti sisältää kolmekymmentä (30) tapaamista ja kestää kaksitoista (12) kuukautta. Valmennukseen on mahdollista osallistua niin yksilö- kuin pienryhmävalmennuksena (6-8 hlöä / ryhmä).

Valmennuksen hinta on yksilövalmennuksena 169 €/kk ja pienryhmävalmennuksena 79 €/kk. Seuraavan pienryhmävalmennuksen alkamisajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

Klikkaa alla olevaa painiketta ja sitten mennään! Samalla lomakkeella voit kertoa myös kiinnostuksestasi pienryhmävalmennukseen.

Varaa maksuton aloitustapaaminen

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla