ÄITIYSLIIKUNTAtunnit

Linean on tarjolla tarjolla tunteja sekä odottaville että synnyttäneille äideille. Tehokkaista ja äideille sopivista tunneista vastaa äitiysliikuntavalmentajamme Viivi Jetsu.


Tunneille ovat tervetulleita kaikki Linean asiakkaat jäsenyystyypistä riippumatta. Mukaan pääsee myös 6€ kertamaksulla ilman jäsenyyttä ja sitoutumista. Tunnille varataan paikka ajanvarausjärjestelmästämme.

2Baby-tunti on äidin ja vauvan yhteinen, menevä ryhmäliikuntatunti. Tunnilla äiti saa tehokasta ja monipuolista liikuntaa, jossa on otettu huomioon synnytyksestä palautuminen sekä lantionpohjalihasten ja syvien vatsalihasten harjoittaminen.

2Baby-tunneilla äiti ja vauva pääsevät vahvistamaan kiintymyssuhdettaan, ja vauvatkin nauttivat liikkeestä! Suositus ikä vauvalle on 2–8 kk. Äiti treenaa tunnilla vauvantahtisesti ja kesken tunnin voi tarvittaessa vaikka imettää. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

Otathan tunnille mukaan liikuntaan sopivan vaatetuksen, sisäliikuntakengät tai paljaat varpaat, juomapullo ja hikipyyhe. Vauvalle alusta tai koppa.


2Baby-tunti maanantaisin klo 11.15. alkaen 10.1.


BabyCircuit koostuu monipuolisesta lihaskuntoharjoittelusta, joka toteutetaan kuntopiirityyppisesti. Liikkeet voi tehdä omaan tahtiin aikaa vastaan. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

Suositusikä vauvalle on 2–8 kk. Äiti treenaa tunnilla vauvantahtisesti ja kesken tunnin voi tarvittaessa vaikka imettää.

Otathan tunnille mukaan liikuntaan sopivan vaatetuksen, sisäliikuntakengät tai paljaat varpaat, juomapullo ja hikipyyhe. Vauvalle alusta tai koppa.BABYCIRCUIT KESKIVIIKKOISIN klo 14.00. ALKAEN 12.1.