ÄITIYSLIIKUNTAtunnit

Linean on tarjolla tulevana keväänä äitiysliikuntaa synnyttäneille äideille.

Äiti-vauvajumppa äidin ja vauvan yhteinen ryhmäliikuntatunti, jossa äiti saa monipuolista liikuntaa ja vauvakin nauttii liikkeestä. Tunnilla tehtävissä harjoitteissa huomioidaan synnytyksestä palautuminen, sekä lantionpohjalihasten ja keskivartalon lihasten harjoittaminen. Tunti sisältää alkulämmittelyn sekä lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita.

Suositusikä vauvalle on 2–8 kk, mutta oman harkinnan mukaan myös isomman vauvan tai vaaperon kanssa saa tulla mukaan. Äiti harjoittelee tunnilla vauvantahtisesti ja kesken tunnin voi tarvittaessa vaikka imettää. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

Äiti-vauvajumppa järjestetään kuuden kerran jaksoissa, joista seuraava alkaa tiistaina 7.3.2023 klo 14. Mikäli et pääse osallistumaan jollekin kerralle, voit korvata enintään kaksi kertaa seuraavan kuuden viikon jaksossa.

Tunnit ovat kaikille avoimia, ja niille voi osallistua kurssimaksulla 49€/6 kertaa, kertamaksulla 9€ tai Linean voimassaolevalla kuntosali- ja yhdistelmäjäsenyydellä. Tunnille varataan paikka ajanvarausjärjestelmästämme tai sähköpostilla info@liikuntakeskuslinea.fi. Tunnin ohjaa fysioterapeutti Susannna Raatikainen.

Otathan tunnille mukaan liikuntaan sopivan vaatetuksen, sisäliikuntakengät tai paljaat varpaat, juomapullo ja hikipyyhe. Vauvalle alusta tai kaukalo.

ÄITI-VAUVAJUMPPA TIISTAISIN 7.3.2023

klo 14.00.