ajankohtaiset tiedotteemme koronavirukseen liittyen

Kuntosalilla harjoittelu ja ryhmäliikuntaan osallistuminen herättää monenlaisia kysymyksiä ja mietteitä pandemia-aikana. Tällä sivulla pidämme tiedotamme asiakkaitamme viimeisimmistä käytänteistä ja toiminnastamme koronavirustilanteeseen liittyen.

Miten Linean tiloissa on huomioitu koronatilanne?

Tiloissamme on tarjolla maskeja käytettäväksi esimerkiksi pukuhuoneissa ja aulatiloissa. Harjoitellessa voit käyttää maskia, jos haluat. Käsidesiä on saatavilla useissa paikoissa, ja käsienpesumahdollisuus on heti aulassa sisääntulon läheisyydessä. Desinfiointiliinojen, -suihkeiden ja paperien määrää on lisätty, ja niitä on saatavilla useissa paikoissa sekä kuntosalilla että ryhmäliikuntatiloissa. Ryhmäliikunnassa olemme marraskuusta 2020 lähtien rajoittaneet osallistujamäärän 10 henkilöön, jolloin ryhmäliikuntatiloissa voimme taata osallistujille reilut turvavälit. Pukuhuoneissa ja käytävillä kannustamme tarkkaavaisuuteen turvavälien pitämisessä, ja nappaamaan aulan pöydältä maskin. Seuraamme ajankohtaisia viranomaistiedotteita, ja toimimme tartuntatautilain nojalla toimivan viranomaisen määräysten mukaisesti.


Jos haluan välttää lähikontakteja, milloin minun kannattaisi tulla treenaamaan?

Kuntosalillamme jakaantuu useaan eri osaan, jolloin on mahdollista löytää väljää ja rauhallista harjoittelutilaa kaikkina aikoina. Kuntosali asiakkaidemme käytössä on vapaapainopuoli sekä laitesali, ja niiden lisäksi myös pieni ryhmäliikuntasali sisääntulokerroksessa. Kannustamme valitsemaan harjoitteluajan suosituimpien käyttöaikojen ulkopuolelta, jos vain mahdollista. Kuntosalilla suosituimmat harjoitteluajat ovat:

  • Arkisin klo 16-20 välisenä aikana
  • Lauantaisin klo 9-12 ja 16-18
  • Sunnuntaisin klo 11-16


Miten laitteiden puhtaudesta huolehditaan?

Laitteiden kosketuspintojen puhtaanapitoa on lisätty. Lisäksi asiakkaidemme käytössä on helppokäyttöisiä desinfiointipyyhkeitä, sekä desinfiointisuihketta ja paperia pyyhintään. Hyödyntämällä näitä puhdistusvälineitä, laitteiden kosketuspinnat ovat puhtaat juuri sinua varten, ja jätät laitteen ja välineet puhtaiksi seuraavalle käyttjätälle.

Ryhmäliikunnassa käytetyt matot ja välineet puhdistetaan rutiininomaisesti jokaisen tunnin jälkeen, joten ne ovat seuraaville puhtaita. Halutessaan välineet voi myös puhdistaa itselleen ennen käyttöä. Oman jumppa/joogamaton tuominen tunnille on myös sallittua.


Miten toimitte, mikäli liikuntakeskuksessanne tulee ilmi altistumistapaus?

Saatuamme tiedon, pyrimme tiedottamaan asiasta mahdollisimman pian asiakkaitamme. Saamme kulunvalvonnastamme selville paikallaolijat, ja välitämme heille sairaanhoitopiiriltä saamamme ohjeistuksen.


​​​​​​​