Kehonhuollolloset tunnit

Ota itsellesi hetki omaa aikaa. Ota aikaa pois hälinästä ja kiireen keskeltä. Valitse kehoa ja mieltä huoltavia tuntejamme. Ne ovat tärkeä osa harjoittelua ja antavat kehollesi aikaa rentoutua ja palautua.

VoimaFlow

VoimaFlow-tunnilla haetaan lempeillä, dynaamisilla liikkeillä keholle voimaa ja venyvyyttä. Harjoituksissa on elementtejä pilateksesta ja joogasta. Tunnilla käytetään pienvälineitä, ja harjoitukset tehdään oman hengityksen tahtiin. Tunti sopii kaikille.

Pilates

Tule nauttimaan rauhallisesta tunnista, jonka aikana vahvistetaan kehon syviä lihaksia. Tunnilla keskitytään oikean hengitystekniikan löytämiseen, jonka kautta liikkeet saavat lisää tehoa. Pilates vahvistaa kehoa sekä lisää liikkuvuutta. Ohjelmasta riippuen tunnilla käytetään erilaisia välineitä. Tunti sopii kaikille, eikä aiempaa kokemusta Pilateksesta vaadita.

Venyttely30

Palauttava 30 minuutin harjoitus, jossa yhdistellään erilaisia venytys- ja faskialiikkuvuustekniikoita. Tunti sopii myös erinomaisesti yhdistettäväksi vauhdikkaampaan ryhmäliikuntatuntiin tai saliharjoitteluun.