Kehonhuollolloset tunnit

Ota itsellesi hetki omaa aikaa. Ota aikaa pois hälinästä ja kiireen keskeltä. Valitse kehoa ja mieltä huoltavia tuntejamme. Ne ovat tärkeä osa harjoittelua ja antavat kehollesi aikaa rentoutua ja palautua.

Jooga

Jooga harjoitus kehittää liikkuvuutta, kehon hallintaa ja niin kehon kuin mielenkin tasapainoa. Tunnin voi mukauttaa omaan vireystilaan ja tarpeeseen, haastaen omia rajoja tai keskittyen kehomielen palautumiseen. Liikkeitä voi aina muokata omaan tason mukaan.

EasyPilates

EasyPilates, joka on avoin paitsi senioriasiakkaillemme niin myös kaikille muille helposta pilates-harjoittelusta kiinnostuneille! Nyt on mahdollisuus tulla mukaan matalalla kynnyksellä kokeilemaan pilates-harjoittelua rauhalliselle tunnille, jonka aikana vahvistetaan kehon syviä lihaksia. Tunnilla keskitytään oikean hengitystekniikan löytämiseen, jonka kautta liikkeet saavat lisää tehoa. Pilates vahvistaa kehoa sekä lisää liikkuvuutta. Ohjelmasta riippuen tunnilla käytetään erilaisia välineitä. Tunti sopii kaikille, eikä aiempaa kokemusta Pilateksesta vaadita.

MobilityCircuit

MobilityCircuit kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Harjoitukset perustuvaat erilaisiin liikkuvuusprogressioihin, joita tunnilla toteutetaan kuntopiirityyppisesti. Tällä tunnilla iloa syntyy uuden oppimisesta ja itsensä ylittämisestä, ja pääset nauttimaan siitä miten kehosi toimii säännöllisen harjoittelun jälkeen yhä paremmin!