Kehonhuollolloset tunnit

Ota itsellesi hetki omaa aikaa. Ota aikaa pois hälinästä ja kiireen keskeltä. Valitse kehoa ja mieltä huoltavia tuntejamme. Ne ovat tärkeä osa harjoittelua ja antavat kehollesi aikaa rentoutua ja palautua.

Jooga

Jooga harjoitus kehittää liikkuvuutta, kehon hallintaa ja niin kehon kuin mielenkin tasapainoa. Tunnin voi mukauttaa omaan vireystilaan ja tarpeeseen, haastaen omia rajoja tai keskittyen kehomielen palautumiseen. Liikkeitä voi aina muokata omaan tason mukaan.

Pilates

Tule nauttimaan rauhallisesta tunnista, jonka aikana vahvistetaan kehon syviä lihaksia. Tunnilla keskitytään oikean hengitystekniikan löytämiseen, jonka kautta liikkeet saavat lisää tehoa. Pilates vahvistaa kehoa sekä lisää liikkuvuutta. Ohjelmasta riippuen tunnilla käytetään erilaisia välineitä. Tunti sopii kaikille, eikä aiempaa kokemusta Pilateksesta vaadita.

Venyttely30

Jäävätkö kehonhuolto ja venyttely tekemättä, ja salitreeni kangistaa paikat? Tule mukaan kaikille vuosi- ja kuukausiasiakkaillemme avoimelle venyttelytunnille. Tunnilla käydään läpi erilaisia venyttely- ja liikkuvuustekniikoita, joista hyötyvät niin ryhmäliikunta- kuin kuntosaliasiakkaatkin.