KEVÄÄN 2023 PIENRYHMÄT

Ryhmän tsemppi, yhdessä tekemisen riemu ja ammattitaitoisen valmentajan tuki! Tule mukaan Linean kevään 2023 pienryhmiin! Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@liikuntakeskuslinea.fi

Kipinä-pienryhmä 10.1. klo 18 alkaen

Kipinä-pienryhmästä puhtia uuteen vuoteen!

Kipinä-pienryhmä sopii erinomaisesti aloittelijoille, taukoa liikunnasta pitäneille tai uutta potkua alkuvuoden treeneihin hakeville! 8 viikon ryhmässä nyt aikaisempaa enemmän myös ruokavalio-ohjausta!

Voi olla, että haluat pudottaa muutaman kertyneen ekstra-kilon, kiinteyttää keskikroppaa tai tulla mukaan hakemaan enemmän virtaa ja energiaa omaan arkeen!

Käymme läpi erilaisia treenimuotoja mm. kehonpainoharjoittelua, patteri- ja paritreenejä. Tavoitteena on, että jokainen löytäisi jotain uutta innostavaa liikuntaa omaan arkeen! Valmentaja ottaa myös toiveet huomioon. Treeneissä lähdetään liikkeelle kevyesti, ja tehoja nostetaan viikkojen edetessä.

Lisäksi pidetään viikon verran ruokapäiväkirjaa, joka analysoidaan ja yhdessä käydään perus-ravintoasiat kuntoon valmennuksen toisella viikolla.

Jokainen saa myös yhteisen liikuntakalenterin valmennuksen ajaksi, jonka mukaan voit hyvillä ja turvallisin mielin liikkua myös valmennuksen ulkopuolella.

Valmennus sisältää alku- ja loppumittaukset.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin 10.1. alkaen klo 18-19.

Valmennuksen hinta 99€ Linean asiakkaille ja muille 109€. Valmennuksesta vastaa personal trainer ja ravintovalmentaja Niina Pellinen, jonka heiniä ovat elämäntapamuutokset sekä liikuntaa aloittelevien asiakkaiden valmennukset.

Ilmoittautuminen sähköpostilla info@liikuntakeskuslinea.fi

Ilmoittaudu ja tule mukaan mahtavaan porukkaan, jossa saat paljon erilaista tietoa harjoittelusta ja ravintoasioista, ja mikä parasta - tunnet itsesi aivan varmasti energisemmäksi ja vahvemmaksi näiden 8 viikon jälkeen!

Cycling-starttikurssi 10.1. klo 19.05. alkaen

Oletko miettinyt cycling-tunnillle osallistumista, mutta et ole varma pysytkö tahdissa mukana? Ehkäpä mietit millainen cycling-tunnin sisältö nykyisin on?

Tuntuuko seisoen polkeminen epävarmalta ja haluaisit saada lisävarmuutta?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia ja oppia cyclingin eli sisäpyöräilyn 6 kerran Cycling-starttikurssilla! Etenemme rauhallisesti opetellen ja jokainen kurssilainen pystyy vaikuttamaan omaan tahtiinsa tunnilla, kuitenkin nousujohteisesti edeten. Kurssin jälkeen sinulla on varmempi fiilis hypätä mukaan Linean cycling-tunneille, joita löytyy ryhmäliikuntakalenterista kolme tuntia viikossa!

Kurssin aikana:

Opit säätämään cycling-pyörän omien mittojesi ja mieltymystesi mukaan

Opit tekniikkaa mm. pyöritysnopeutta, pyöritystekniikkaa, seisten ja istuen ajoa, erilaisilla vastuksilla ajoa

Kuntosi kasvaa, etenemme nousujohteisesti pyöräilyosuutta lisäten ja tehoa nostaen, ja viimeisellä kerralla poljemme normaalin cycling-tunnin

Saat iloa ja energiaa uuden lajin oppimisesta!

Kurssin opeista on iloa myös pyöräilyyn ulkona!

Ryhmä kokoontuu pyöräilysalissa keskiviikkoisin 10.1. alkaen klo 19.05-19.50. Kurssi kestää kuusi viikkoa. Yksittäisen tunnin kesto 45 min, joka sisältää lämmittelyn, tekniikkaosuuden/pyöräilyn ja loppuvenyttelyn.

Kurssin hinta 59 € Linean jäsenille, muille 69€, minimi osallistujamäärä 6 henkilöä, maksimi 12 henkilöä.

Innostuitko sinäkin? Varaa oma paikkasi sähköpostilla osoitteeseen info@liikuntakeskuslinea.fi

Cycling-starttikurssin ohjaajana toimii Hanna-Kaisa Haapsaari. Hanna-Kaisa on liikuntaneuvoja, personal trainer sekä aktiivinen pyöräilyn harrastaja.


Äiti-vauvajumppa tiistaisin 10.1. alkaen

Äiti-vauvajumppa on äidin ja vauvan yhteinen ryhmäliikuntatunti, jossa äiti saa monipuolista liikuntaa ja vauvakin nauttii liikkeestä. Tunnilla tehtävissä harjoitteissa huomioidaan synnytyksestä palautuminen, sekä lantionpohjalihasten ja keskivartalon lihasten harjoittaminen. Tunti sisältää alkulämmittelyn sekä lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita.

Suositusikä vauvalle on 2–8 kk, mutta oman harkinnan mukaan myös isomman vauvan tai vaaperon kanssa saa tulla mukaan. Äiti harjoittelee tunnilla vauvantahtisesti ja kesken tunnin voi tarvittaessa vaikka imettää. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

Äiti-vauvajumppa järjestetään kuuden kerran jaksoissa, joista ensimmäinen alkaa tiistaina 10.1.2023 klo 14. Mikäli et pääse osallistumaan jollekin kerralle, voit korvata enintään kaksi kertaa seuraavan kuuden viikon jaksossa.

Tunnit ovat kaikille avoimia, ja niille voi osallistua kurssimaksulla 49€/6 kertaa, kertamaksulla 9€ tai Linean voimassaolevalla kuntosali- ja yhdistelmäjäsenyydellä. Tunnille varataan paikka ajanvarausjärjestelmästämme tai sähköpostilla info@liikuntakeskuslinea.fi. Tunnin ohjaa fysioterapeutti Susannna Raatikainen.

Otathan tunnille mukaan liikuntaan sopivan vaatetuksen, sisäliikuntakengät tai paljaat varpaat, juomapullo ja hikipyyhe. Vauvalle alusta tai kaukalo.

TorstainToiminnallinen-pienryhmätreeni 19.1. alkaen

TorstainToiminnallinen saa jatkoa ja varmistaa energiaa kevääseen!

Aloita vuoden 2023 kuntoilu tehokkaasti ja hauskasti TorstainToiminnallinen-pienryhmätreeneissä!

Toiminnallinen 45 minuutin harjoitus tehdään pienvälineillä ja oman kehon painolla. Treeni sisältää isoja lihaksia kuormittavia liikkeitä ja harjoitus vaihtuu viikoittain. Treeni on aina omaan kuntotasoon sovellettavissa.

Syksyn osallistujien palautteen perusteella pienryhmätreeni mahdollistaa harjoittelun aivan huippuporukassa, jossa tsempataan toinen toisiaan! Lisäksi yhdessä tekemisellä ja ammattitaitoisen valmentajan suunnittelemalla treenillä varmistetaan harjoituksen tehokkuus.

6 viikkoa pienryhmäharjoittelua valmentajamme Jaanan ohjauksessa torstaisin alkaen 19.1. klo 19.10. Hinta on 59€ Linean jäsenille, ja muillekin vain 69€.

Sopii mainiosti siis myös viikottaiseksi harrastukseksi, vaikkei sinulla olisi Linean jäsenyyttä!

Ryhmä toteutuu minimissään neljälle osallistujalle, maksimiosallistujamäärä 8. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@liikuntakeskuslinea.fi