KEVÄÄN 2023 PIENRYHMÄT

Ryhmän tsemppi, yhdessä tekemisen riemu ja ammattitaitoisen valmentajan tuki! Tule mukaan Linean kevään 2023 pienryhmiin! Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@liikuntakeskuslinea.fi

Kipinä-pienryhmä 6.3. klo 18 alkaen

Kipinä-pienryhmä sopii erinomaisesti aloittelijoille, taukoa liikunnasta pitäneille tai uutta potkua alkuvuoden treeneihin hakeville!

Voi olla, että haluat pudottaa muutaman kertyneen ekstra-kilon, kiinteyttää keskikroppaa tai tulla mukaan hakemaan enemmän virtaa ja energiaa omaan arkeen!

  • Käymme läpi erilaisia treenimuotoja mm. kehonpainoharjoittelua, patteri- ja paritreenejä. Tavoitteena on, että jokainen löytäisi jotain uutta innostavaa liikuntaa omaan arkeen! Valmentaja ottaa myös toiveet huomioon. Treeneissä lähdetään liikkeelle kevyesti, ja tehoja nostetaan viikkojen edetessä.
  • Lisäksi pidetään viikon verran ruokapäiväkirjaa, joka analysoidaan ja yhdessä käydään perus-ravintoasiat kuntoon tämän jälkeen.
  • Jokainen saa myös yhteisen liikuntakalenterin valmennuksen ajaksi, jonka mukaan voit hyvillä ja turvallisin mielin liikkua myös valmennuksen ulkopuolella.
  • Valmennus sisältää alku- ja loppumittaukset.


Ensimmäisestä Kipinä-pienryhmästä annettiin seuraavanlaista palautetta :
Kaikki ryhmäläiset kertoivat saaneensa uusia virikkeitä liikkumiseen jonkin verran tai paljon
Palautekyselyyn vastanneista KAIKKI suosittelisivat Kipinä-pienryhmää liikunta- ja ravintoasioista kiinnostuneille
"Ihana, pirteä ja inspiroiva ohjaaja! Ja iso +++ että ohjaaja on aina ajoissa ja tunnin lopeutus kiireetön. Kiitos <3"
"Kahvakuulailu oli tosi kivaa!", "Kiitos, kiva ryhmä!"

Ryhmä kokoontuu tavallisesti tiistaisin klo 19.15., poikkeuksena ensimmäinen tapaaminen maanantaina 6.3. klo 19.30.


Valmennuksen hinta 99€ Linean asiakkaille ja muille 109€. Edellisestä pienryhmästä "vanhat" voivat jatkaa pienryhmässä hyppäämällä mukaan valmennuksen toiselle viikolle (14.3. alkaen) 99€:n hintaan

Valmennuksesta vastaa personal trainer ja ravintovalmentaja Niina Pellinen, jonka heiniä ovat elämäntapamuutokset sekä liikuntaa aloittelevien asiakkaiden valmennukset.

Varmista oma paikkasi tässä huippusuositussa pienryhmässä ja ilmoittaudu sähköpostilla: info@liikuntakeskuslinea.fi

Tule mukaan mahtavaan porukkaan, jossa saat paljon erilaista tietoa harjoittelusta ja ravintoasioista, ja mikä parasta - tunnet itsesi aivan varmasti energisemmäksi ja vahvemmaksi näiden 8 viikon jälkeen!

TorstainToiminnallinen 23.3. alkaen klo 19.15.

Suosittu TorstainToiminnallinen-pienryhmä jatkuu maaliskuussa uudella ryhmällä! Tästä ei harjoittelu juuri hauskemmaksi voi tulla!

Toiminnallinen 45 minuutin harjoitus tehdään pienvälineillä ja oman kehon painolla. Treeni sisältää isoja lihaksia kuormittavia liikkeitä ja harjoitus vaihtuu viikoittain. Treeni on aina omaan kuntotasoon sovellettavissa.

Saatujen palautteiden perusteella pienryhmätreeni mahdollistaa harjoittelun aivan huippuporukassa, jossa tsempataan toinen toisiaan! Lisäksi yhdessä tekemisellä ja ammattitaitoisen valmentajan suunnittelemalla treenillä varmistetaan harjoituksen tehokkuus.
6 viikkoa pienryhmäharjoittelua valmentajamme Jaanan ohjauksessa torstaisin alkaen 23.3. klo 19.15. Hinta on 59€ Linean jäsenille, ja muillekin vain 69€.

Sopii mainiosti siis myös viikottaiseksi harrastukseksi, vaikkei sinulla olisi Linean jäsenyyttä!
Ryhmä toteutuu minimissään neljälle osallistujalle, maksimiosallistujamäärä 10. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla
info@liikuntakeskuslinea.fi

PSSSST! Kesälle suunnittelemme jo TorstainToiminnallisen treenejä takapihan ulkotreenialueelle!


Äiti-vauvajumppa tiistaisin 7.3. alkaen

Äiti-vauvajumppa on äidin ja vauvan yhteinen ryhmäliikuntatunti, jossa äiti saa monipuolista liikuntaa ja vauvakin nauttii liikkeestä. Tunnilla tehtävissä harjoitteissa huomioidaan synnytyksestä palautuminen, sekä lantionpohjalihasten ja keskivartalon lihasten harjoittaminen. Tunti sisältää alkulämmittelyn sekä lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita.

Suositusikä vauvalle on 2–8 kk, mutta oman harkinnan mukaan myös isomman vauvan tai vaaperon kanssa saa tulla mukaan. Äiti harjoittelee tunnilla vauvantahtisesti ja kesken tunnin voi tarvittaessa vaikka imettää. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

Äiti-vauvajumppa järjestetään kuuden kerran jaksoissa, joista ensimmäinen alkaa tiistaina 7.3.2023 klo 14. Mikäli et pääse osallistumaan jollekin kerralle, voit korvata enintään kaksi kertaa seuraavan kuuden viikon jaksossa.

Tunnit ovat kaikille avoimia, ja niille voi osallistua kurssimaksulla 49€/6 kertaa, kertamaksulla 9€ tai Linean voimassaolevalla kuntosali- ja yhdistelmäjäsenyydellä. Tunnille varataan paikka ajanvarausjärjestelmästämme tai sähköpostilla info@liikuntakeskuslinea.fi. Tunnin ohjaa fysioterapeutti Susannna Raatikainen.

Otathan tunnille mukaan liikuntaan sopivan vaatetuksen, sisäliikuntakengät tai paljaat varpaat, juomapullo ja hikipyyhe. Vauvalle alusta tai kaukalo.