Liikuntakeskus Linean avointen ovien viikkoa vietetään 21.-24.8. Tule mukaan tähän syksyn huikeaan tapahtumaan ja tutustu monipuolisiin palveluihimme!


Liity nyt vuosijäseneksi (12kk) Linean kotoiseen ja liikkuvaan porukkaan 31.8. mennessä, jolloin saat kaupan päälle maksutonta treeniaikaa syyskuun loppuun saakka!

Tiedossa on syksyn paljon odotettu tapahtuma, joka kokoaa yhteen liikunnallisen elämäntavan äärelle niin lapsiperheet, kuntosaliharrastajat kuin ryhmäliikuntakävijätkin!

Tässä muutama tärppi siitä mitä on luvassa:​​​​​​​


Warrior-ryhmätreeni - Kokeile veloituksetta demotreeniä tiistaina tai keskiviikkona

Warrior-haastepienryhmä on Linean uusi pienryhmä, joka starttaa 28.8.

Ryhmässä tapahtuva harjoittelu on crosstraining-tyyppistä, toiminnallisista liikkeistä koostuvaa syke- ja lihaskuntoharjoittelua. Tämä treeni sopii sinulle, joka kaipaat treeniisi haastetta, ja haluat löytää oman sisäisen soturisi! Tässä ryhmässä ei helpolla pääse, vaan nautitaan poltteesta lihaksissa ja kunnon hikitreenistä!

Avointen ovien viikolla pääset kokeilemaan Warrior-pienryhmäharjoittelua veloituksetta. Pienryhmän harjoittelusta vastaa personal trainer Niina Pellinen, joka suorastaan syttyy liekkeihin toiminnallisten treenien ohjauksissa!

Varaa oma paikkasi pienryhmädemoon sähköpostilla info@liikuntakeskuslinea.fi

Iso ryhmäliikuntasali on avattu kesän aikana perheiden käyttöön - tule kokeilemaan koko perheen voimin!

Haluamme mahdollistaa lapsiperheille yhteisiä hauskoja treenihetkiä, joten iso ryhmäliikuntasali on avattu lapsiperheiden käyttöön puolelta päivin aina iltatuntien alkuun saakka.

Avointen ovien viikolla perheet pääsevät harjoittelemaan ryhmäliikuntasaliin

Ma klo 13-17

Ti klo 12-17

Ke klo 12-17

To klo 13-17

Ryhmäliikuntasalista löytyy monipuolinen ja kattava välineistö koko kehon harjoitteluun, ja läheisestä Muksulan leikkihuoneesta voi tuoda leikkivälineitä myös ryhmäliikuntasalin puolelle.

Lue lisää perheille suunnatuista palveluistamme täältäOsallistu veloituksettomaan psyykkisen valmennuksen workshopiin maanantaina 21.8. klo 17.30!

Lapset treenien ajaksi ohjattuun lapsiparkkiin!

Tutustu lasten kanssa uudistuneeseen Muksula leikkihuoneeseen sekä ohjattuun lapsiparkkiin, jossa lapset viihtyvät vanhempien treenien ajan.

Ohjattu Muksula on jaettu kahteen vuoroon maanantaisin ja keskiviikkoisin. Toisessa vuorossa lapset puuhailevat ohjatusti leikkihuoneessa ja toisessa toiminnallisessa lapsiparkissa. Toiminnallinen lapsiparkki on peuhupaikka lapsille vanhempien treenien ajaksi. Lapset pääsevät kokemaan liikunnan riemua ja purkamaan energiaa 3. saliin rakennetulla temppuradalla.

Ohjatuille vuoroille on rajatusti paikkoja, joten varaa paikka lapsille ohjatusta lapsiparkista sähköpostitse info@liikuntakeskuslinea.fi

Lue lisää perheille suunnatuista palveluistamme täältä


Hieroja-jalkahoitaja Ritva Veijalainen tarjoaa 2-7-vuotiaille lapsille rauhoittavia, hyvän mielen lyhyitä hierontoja nonstoppina torstaina klo 17-19

Lapsille sopiva "vatkuli"-hieronta rauhoittaa kehoa ja lisää kehotietoisuuta. Vatkuloinnin lomassa voi yhdessä lapsen kanssa tutkia hoitohuoneesta löytyviä jännittäviä luurankoja ja lihaskarttoja sekä tutustua Ritvan hieronta- ja jalkahoitopalveluihin. Samalla saa napattua mukaan näppärästi vaikkapa sarjakortin hierontaan, jolloin hierontasarjan saa hieman edullisemmin!

Ritvan palveluista lisää täällä

Kokeile monipuolista ryhmäliikuntatarjontaamme!

Tarjolla on niin Les Mills -tunteja, sisäpyöräilytunteja kuin myös laaja kattaus Linean omia tunteja jumpasta ja sisäpyöräilystä aina tanssiin ja kehonhuoltoon sekä toiminnallisiin treeneihin. Tunneista vastaavat Linean innostavat ja osaavat ohjaajat.

Tutustu syksyn uutuustunteihin StepMuokkaukseen ja MobilityCircuitiin!

Ulkotunnit pidetään säävarauksella ulkona (huonolla säällä sisällä). Ryhmiin on rajatusti paikkoja, joten varaathan omasi etukäteen sähköpostilla info@liikuntakeskuslinea.fi

Tutustu ryhmäliikuntatarjontaamme täällä


Tutustu tilauudistuksiimme uudessa kuntosalin Toiminnallisen harjoittelun tilassa!

Kuntosalimme on saanut uuden laajennusosan, josta löydät jatkossa toiminnallisen harjoittelun välineistöä aina puolapuista voimaköysiin ja kahvakuuliin. Tule tekemään treeni uuteen tilaan, tai varaa paikka Warrior-pienryhmätreeniin joka pidetään myös toiminnallisessa uudessa tilassa.

Välipalamaistiaisia lapsille tarjoaa Green Planet Astronauts maanantaina ja torstaina ja aikuiset pääsevät maistelemaan Optishake-urheilujuomia tiistaina ja keskiviikkona

Green Planet Astronauts on uusi suomalainen lapsiperheiden suosikki ja heidän valikoimastaan löytyy terveellisiä ja täyttäviä lasten luomukauravälipaloja. Heidän missionaan on totuttaa lapset kasvipohjaisiin makuihin pienestä pitäen. Kesän aikana GPA on lanseerannut uutuuksia markkinoille. Kyseessä ovat innovatiiviset lasten puurot ja kasvisateriat, joita perheen pienemmät pääsevät maistelemaan maanantaina ja torstaina!

Optishake puolestaan on vallankumouksellinen juomapalvelu, jonka idea on se, että treenaaja saa helposti ja edullisesti palvelusta kaikki treenijuomat preworkoutista palkkariin, suoraan shakeriin. Palvelussa on Puls Nutritionin laadukkaat tuotteet. Juomamaistatusta on tarjolla tiistaina ja keskiviikkona.

Ohjelmaan voi tulla muutoksia, ja jotkin ajankohdat vielä tarkentuvat. Pysy siis kartalla ja pidä avointen ovien tapahtuma seurannassa kotisivuillamme, tai tileillämme Facebookissa ja Instagramissa!