Linean omat tunnit

Nämä tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia, ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.

Power+Cardio

Power+Cardio on treeni koko keholle. Tunnin painopiste on lihasvoiman parantamisessa, mutta siinä sivussa toiminnallisissa liikkeissä kehittyvät myös aerobinen kunto ja keskivartalon hallinta. Liikkeitä tehdään kehon omalla painolla, levypainoilla sekä vastuskuminauhan avulla. Tunti sopii kaikille ja liikkeitä voi helposti varioida omalle kuntotasolleen sopiviksi.


Venyttely

Jäävätkö kehonhuolto ja venyttely tekemättä, ja salitreeni kangistaa paikat? Tule mukaan kaikille vuosi- ja kuukausiasiakkaillemme avoimelle venyttelytunnille. Tunnilla käydään läpi erilaisia venyttely- ja liikkuvuustekniikoita, joista hyötyvät niin ryhmäliikunta- kuin kuntosaliasiakkaatkin. Venyttely-tuntimme on avoin myös kuntosaliasiakkaille!


Core

Core on keskivartalon lihaksia ja tasapainoa monipuolisesti vahvistava tunti, jonka tavoitteena on laittaa korsetti kuntoon. Välineitä tunnilla käytetään vaihtelevasti.


CrossBody Circuit

CrossBody Circuit on toiminnallinen kiertoharjoitus, jossa treenataan lihaskuntoa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Välineinä käytetään mm. kuntopalloja, kahvakuulia, bosu-palloja, voimistelurenkaita, levytankoja, vastuskuminauhoja sekä oman kehon painoa. Tunnilla ohjaaja toimii sinun valmentajanasi, jolloin saat henkilökohtaista ohjausta oikeisiin ja turvallisiin suoritustekniikoihin. Korona-pandemian aikana jokaisella osallistujalla on omat välineet, ja ohjaaja opastaa sanallisesti turvallisen välimatkan päästä.


CrossBody

CrossBody on 45 tai 55 minuutin toiminnallinen treeni, jossa treenataan lihaskuntoa ja kesävyyskuntoa. Treeni toteutetaan intervalli-, patteri- tai kiertoharjoituksena. Välineinä käytetään mm. sisäpyöriä, kuntopalloja, kahvakuulia, nyrkkeilysäkkiä, voimistelurenkaita, levytankoja sekä oman kehon painoa. Tunnilla ohjaaja toimii valmentajanasi, jolloin henkilökohtaista ohjausta oikeisiin ja turvallisiin suoritustekniikoihin. Korona-pandemian aikana jokaisella osallistujalla on omat välineet, ja ohjaaja opastaa sanallisesti turvallisen välimatkan päästä.