Linean omat tunnit

Nämä tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia, ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.

StepMuokkaus

StepMuokkaus tunnilla on tavoitteena nostaa sykettä ja muokata pakaroita, keskivartaloa, reisiä ja pohkeita. Muutamia liikkeitä on myös muille lihasryhmille. StepMuokkaus sisältää helppoa ja tehokasta askellusta, ja tunnilla vaihtelevat sykekkeennosto-osuudet ja lihaskuntopainotteiset osuudet. Lopussa circuit-tyylinen pidempi sykkeennosto, jossa tehdään erilaisia sykettä nostattavia liikkeitä. Tunnilla käytetään step-lautaa ja levypainoja, mutta mahdollisuus on aina helpottaa treeniä ja tehdä ilman lautaa ja lisäpainoa


VRP

VRP -tunnilla kyytiä saa niin koko keskivartalon alue kuin pakarat ja reidetkin. Tunti koostuu monipuolisista lihaskuntoharjoitteista, joissa hyödynnetään vaihtelevasti pienharjoitteluvälineitä sekä ennen kaikkea oman kehon painoa. Tunnilla käytettävätä liikkeet ovat helppoja ja sovellettavissa ohjaajan tarjoamien vaihtoehtojen ansiosta kaikenkuntoisille.


Kahvakuula

Kahvakuulailu kehittää paitsi lihaskuntoa, niin myös kestävyyskuntoa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Tunnilla käytetään välineinä kahvakuulia ja tehdään liikkeitä oman kehon painolla. Tunnilla käytetään pääsääntöisesti selkeitä perusliikkeitä, jolloin tunnille on helppo tulla ilman aiempaa kuulailukokemusta.


CrossBody Circuit

CrossBody Circuit on toiminnallinen kiertoharjoitus, jossa treenataan lihaskuntoa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Välineinä käytetään mm. kuntopalloja, kahvakuulia, bosu-palloja, voimistelurenkaita, levytankoja, vastuskuminauhoja sekä oman kehon painoa. Tunnilla ohjaaja toimii sinun valmentajanasi, jolloin saat henkilökohtaista ohjausta oikeisiin ja turvallisiin suoritustekniikoihin. Korona-pandemian aikana jokaisella osallistujalla on omat välineet, ja ohjaaja opastaa sanallisesti turvallisen välimatkan päästä.


CrossBody

CrossBody on 45 tai 55 minuutin toiminnallinen treeni, jossa treenataan lihaskuntoa ja kesävyyskuntoa. Treeni toteutetaan intervalli-, patteri- tai kiertoharjoituksena. Välineinä käytetään mm. sisäpyöriä, kuntopalloja, kahvakuulia, nyrkkeilysäkkiä, voimistelurenkaita, levytankoja sekä oman kehon painoa. Tunnilla ohjaaja toimii valmentajanasi, jolloin henkilökohtaista ohjausta oikeisiin ja turvallisiin suoritustekniikoihin. Korona-pandemian aikana jokaisella osallistujalla on omat välineet, ja ohjaaja opastaa sanallisesti turvallisen välimatkan päästä.


Core30

Core 30' on keskivartalon lihaksia ja tasapainoa monipuolisesti vahvistava tunti, jonka tavoitteena on laittaa korsetti kuntoon. Välineitä tunnilla käytetään vaihtelevasti.