Linean omat tunnit

Nämä tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia, ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.

Cardio

Tehokas ja hikinen tunti, kesto 30 minuuttia. Tunnilla tehdään sykkeennostoa intervalli-tyyppisesti ja koko tunti on mahdollista tehdä myös ilman hyppyjä. Tällä tunnilla on hikitakuu!


4Venus

4Venus-tunnilla pidetään hauskaa helposti askeltaen, ja treenaataan kuntoon kehonpainolla sekä syvät vatsalihakset että lantionpohjan lihakset. 45 minuutin harjoitus polttaa rasvaa sekä kiinteyttää peppua ja vatsaa. Tätä tuntia voi lämpimästi suositella kaikille naisille!


Muokkaus

Linea Muokkaus on lihaskestävyyttä kehittävä tunti. Helpon lämmittelyn jälkeen haastetaan koko kehoa lihaskuntosarjoilla käyttäen oman kehon vastuksen lisäksi apuna mm. käsi- sekä levypainoja ja kuminauhoja. Toiminnalliset harjoitukset kuuluvat olennaisena osana muokkaukseen. Tunti sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle.


CrossBody Circuit

CrossBody Circuit on toiminnallinen kiertoharjoitus, jossa treenataan lihaskuntoa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Välineinä käytetään mm. kuntopalloja, kahvakuulia, bosu-palloja, voimistelurenkaita, levytankoja, vastuskuminauhoja sekä oman kehon painoa. Tunnilla ohjaaja toimii sinun valmentajanasi, jolloin saat henkilökohtaista ohjausta oikeisiin ja turvallisiin suoritustekniikoihin. Korona-pandemian aikana jokaisella osallistujalla on omat välineet, ja ohjaaja opastaa sanallisesti turvallisen välimatkan päästä.


CrossBody

CrossBody on 55 minuutin toiminnallinen treeni, jossa treenataan lihaskuntoa ja kesävyyskuntoa. Treeni toteutetaan intervalli-, patteri- tai kiertoharjoituksena. Välineinä käytetään mm. sisäpyöriä, kuntopalloja, kahvakuulia, nyrkkeilysäkkiä, voimistelurenkaita, levytankoja sekä oman kehon painoa. Tunnilla ohjaaja toimii valmentajanasi, jolloin henkilökohtaista ohjausta oikeisiin ja turvallisiin suoritustekniikoihin. Korona-pandemian aikana jokaisella osallistujalla on omat välineet, ja ohjaaja opastaa sanallisesti turvallisen välimatkan päästä.