NIINA PELLINEN

Vahvaa osaamistaan ja kokemustaan Niina on hyödyntänyt erityisesti liikunnan parissa aloittelevien, painonpudottajien ja elämäntapamuutokseen ryhtyvien asiakkaiden kanssa. Hänellä on myös omakohtaista kokemusta isosta elämäntapamuutoksesta, onnistumisen ilon löytämisestä sekä tulosten saavuttamisesta. Näistä kokemuksista syntyi aikoinaan kipinä, jonka myötä Niina on auttanut asiakkaita kohti onnistumisia ja liikunnan iloa jo lähes kymmenen vuoden ajan! Niinan vahvuudet valmentajana ovat erityisesti ravitsemuksellisten asioiden sekä toiminnallisten harjoituksiin parissa. Koulutustaustaltaan hän on personal trainer, ravintovalmentaja ja kahvakuulaohjaaja (Trainer4You).

”Yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen tuntuu aina yhtä mahtavalta ja nautin siitä, kun asiakas löytää liikunnan tuoman hyvän olon. Valmentajana koen olevani helposti lähestyttävä ja osaan kuunnella asiakasta. Olen myös tarpeeksi jämäkkä ja kunnianhimoinen, jotta treenit pysyvät tehokkaina. Pieni huumori on myös tervetullutta mukaan!”

Vapaa-ajallaan Niina harrastaa myös itse kuntosaliharjoittelua ja vastapainoksi hän tekee rauhallisia metsälenkkejä koiran kanssa. Niinan kanssa on helppo tulla jutustelemaan kaikenlaisesta treeniin, ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyvästä, joten tulehan nykäisemään hihasta!