PALVELUMME

Liikuntakeskus Linea liikuttaa kaiken ikäisiä vauvasta ikäihmisiin. Tutustu tästä monipuolisiin, hyvinvointiasi tukeviin liikunta- ja hyvinvointipalveluihin.

Kuntosali

Kattava laitevalikoima ja riittävästi rautaa myös vaativampaan makuun! Kuntosalillamme treenisi onnistuvat tavoitteestasi riippumatta.

Lue lisää

Ryhmäliikunta

Linean kattavasta ryhmäliikuntavalikoimasta löydät varmasti mieleisesi tunnit.

Lue lisää

PERSONAL TRAINING

Valmentajamme auttavat sinua kohti tavoitteitasi! Tarvitsetko harjoittelullesi kunnon tehostartin, vai ehkä treenin tai ravitsemuksen osalta pientä buustausta? Vai kaipaatko kenties pidempää opastusta kohti terveellisempiä elämäntapoja?

Lue lisää

ÄITIYSLIIKUNTA

Lue lisää

Linealla lasten kanssa

Linean tilat lapsille ovat uudistuneet kevät-kesällä 2023!
Lapsiparkki Muksulassa sekä MiniMuksulassa pienempi väki viihtyy vanhempien treenien aikana, lisäksi iso ryhmäliikuntasali on avattu perheiden yhteiseen treenikäyttöön ryhmäliikuntatuntien ulkopuolella.

Lue lisää

NUORISOSTARTTI 14-17-VUOTIAILLE

NuorisoStartti on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi sopimuksesi palveluihin tutustumiseksi ja säännöllisten treenien käynnistämiseksi.

Lue lisää

senioriLIIKUNTA

Kaikille suunnatut senioritunnit tarjoavat tehokasta liikuntaa ja hauskaa seuraa. Kun haluat hoitaa sekä kuntoasi että mieltäsi tule mukaan näille tehokkaille ja hauskoille tunneille.

Lue lisää

HIERONTA

Hierontapalvelumme toteutetaan asiakaslähtöisenä ja suunnitelmallisena hoitona asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Lue lisää

Jalkahoidot

Jalkojen terveydellä on suuri merkitys liikkumiseen, toimintakykyymme ja elämänlaatuumme.

Lue lisää

TESTAUS- JA MITTAUSPALVELUT

Linealta löydät monipuolisesti mittauspalveluita aina terveyskunnon, palautumisen ja kehonkoostumuksenkin selvittämiseksi.

Lue lisää

LINEAN YRITYSPALVELUT

Tältä sivulta löydät tietoa palveluistamme, joiden avulla yrityksesi ja työyhteisösi saa uutta puhtia ja suorituskykyä arkeen!

Lue lisää