Sopimusehdot joulutarjous2023-jäsenyyksiin


Alla olevat sopimusehdot ovat voimassa Joulutarjous2023 -jäsenyyksiin 28.11.2023 alkaen.


MentalStep Gym Oy, Liikuntakeskus Linea
Sopimusehdot/ jäsenyys

Nämä ovat MentalStep Gym Oy:n (markkinointinimenä Liikuntakeskus Linea) sopimusehdot Joulutarjous2023-jäsenyyksiin (yhdistelmä- ja kuntosalijäsenyys). Luethan nämä ehdot läpi huolellisesti ennen kuin hankit meiltä jäsenyyden ja tulet asiakkaaksemme!

1. Palvelut

MentalStep Gym Oy tarjoaa asiakkailleen liikuntapalveluja. Meillä voit kuntoilla omaan tahtiin itsenäisesti tai harjoitella ryhmän mukana ryhmäliikuntatunneilla. Voit tutustua tarkemmin lajitarjontaan nettisivuillamme. Meillä voit harjoitella ympäri vuoden.

Ryhmäliikuntakalenteria tarkastellaan ja päivitetään säännöllisesti ympäri vuoden. Pidätämme oikeudet tuntimuutoksiin. Ryhmäliikunnan osalta voimme joutua nopeallakin aikataululla tekemään muutoksia ohjelmaan esimerkiksi ohjaajan oman tai läheisen sairastumisen tai onnettomuuden vuoksi. Ilmoitamme muutoksista viipymättä asiakkaillemme.

Poikkeusolojen, pandemian tai muun vastaavan tilanteen johdosta varaamme oikeuden muuttaa palvelun sisältöä ja korvata ryhmäliikuntatunnit verkkopalveluna tai videotunteina osin tai kokonaan.

Aukioloaikamme ilmoitetaan nettisivuillamme ja toimitiloissamme. Aukioloaikojen puitteissa sinulla on mahdollisuus itsenäiseen harjoitteluun. Pidätämme oikeudet aukioloaikojen muuttamiseen.

12 kuukauden määräaikaisiin Joulutarjous2023-yhdistelmäjäsenyyksiin sisältyvät rajaton ryhmäliikunnan ja kuntosalin käyttö keskuksen määrittämien aukioloaikojen ja kulkuoikeuksien puitteissa, lapsiparkin ennakkovarausmahdollisuus, kehonkoostumusmittaus sopimuskauden aikana, yleiset kuntosaliohjelmat sekä alennushinnat pt-hinnastosta (-10%) sekä ohjatusta lapsiparkista (5€/kk).

12 kuukauden määräaikaiset Joulutarjous2023-kuntosalijäsenyyksiin sisältyy rajaton kuntosalin käyttö keskuksen määrittämien aukioloaikojen ja kulkuoikeuksien puitteissa, ryhmäliikunnan ja ohjatun lapsiparkin osalta ennakkovaraumahdollisuus, kehonkoostumusmittaus sopimuskauden aikana, yleiset kuntosaliohjelmat sekä alennushinnat pt-hinnastosta (-10%) sekä ohjatusta lapsiparkista (5€/kk).


2. Sopimuksen henkilökohtaisuus

Sopimus ja oikeus harjoitteluun on henkilökohtainen. Myös kulkukortti/kulkutagi on henkilökohtainen ja se on oltava aina mukana liikuntakeskuksen tiloihin tultaessa. Käynti on aina leimattava sisääntuloaulassa sijaitsevalle
asiakaspäätteelle. Kortin haltija ei saa lainata korttiaan toiselle. Liikuntakeskuksen henkilökunnalla on oikeus tarkistaa kulkukortinhaltijan henkilöllisyys. Jos huomaamme, että asiakas väärinkäyttää kulkukorttiaan, meillä on oikeus purkaa sopimus asiakkaan kanssa välittömästi.


3. Sopimuksen kesto

12 kuukauden sopimus on määräaikainen ja voimassa yhden vuoden sopimuksen hyväksymisestä. Sekö kuukausimaksulliset että kertamaksuna maksetut 12 kuukauden sopimukset katkeavat automaattisesti, kun 12 kuukauden harjoittelujakso on kulunut. Palveluntarjoaja ei ole velvollinen maksamaan korvausta kertamaksuna maksetun harjoittelujakson mahdollisesti käyttämättä jääneistä kuukausista.

Jäsenyydet ovat tutusti myynnissä niin uusille kuin vanhoillekin jäsenille. Uusien asiakkaiden jäsenyyden voimassaolo alkaa viimeistään 1.1.2024. Mikäli asiakkaalla on voimassa oleva määräaikainen jäsenyys, alkaa Joulutarjous 2023-jäsenyys edellisen määräaikaisen jäsenyyden päättyessä, kuitenkin viimeistään 1.3.2024.


4. Vastuu ja vakuutukset

Harjoittelet omalla vastuullasi ja vapaaehtoisesti. Vastaat henkilökohtaisesti riittävästä, harjoittelun vaatimasta ja kattavasta vakuutusturvasta. Suosittelemme vakuutuksen hankkimista omaksi turvaksesi.

MentalStep Gym Oy ei ole vastuussa henkilö- tai omaisuusvahingoista tiloissamme, jos vahinko on aiheutunut asiakkaalle tämän omasta tahallisuudesta tai huolimattomuudesta.


5. Maksut

Joulutarjous2023 Hinnasto:

  • Joulutarjous2023 kuntosalijäsenyys on 43€/kk tai kertamaksuna 490€.
  • Joulutarjous 2023 yhdistelmäjäsenyys on 52€/kk tai kertamaksuna 599€.

Meillä voit maksaa palvelut verkkopankissa, maksu- tai luottokortilla, käteisellä, tai erilaisilla liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi) kassaan asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa.


Sopimuksen hyväksymisellä sitoudut maksamaan liikuntapalveluista sopimuksen hyväksymishetkellä Joulutarjous2023-hinnaston mukaisesti koko sopimuskauden ajan. Hinnaston löydät näistä sopimusehdoista, kampanjan nettisivuilta ja asiakaspalvelustamme. Jäsenyys on mahdollista maksaa 1-12 erässä. Kertamaksuna maksetut 12 kuukauden jäsenyydet katkeavat automaattisesti, kun 12 kuukauden harjoittelujakso on kulunut. Palveluntarjoaja ei ole velvollinen maksamaan korvausta kertamaksuna maksetun harjoittelujakson mahdollisesti käyttämättä jääneistä kuukausista.


Joulutarjous2023 -jäsenyyksiin ei ole hyödynnettävissä muita alennusperusteita.

Harjoittelumaksujen maksuehto on lähtökohtaisesti 14 päivää laskun päiväyksestä. Mahdolliset maksamatta jääneet maksut siirtyvät suoraan kolmannelle osapuolelle, joka huolehtii muistutuksista sekä mahdollisista perintätoimista.

Etämyynnissä kuten jäsenyys sähköpostitse tai puhelimitse ostattuna, sinulla on oikeus 14 vuorokauden aikana tilauksesta peruuttaa tilaus.


6. Sopimuksen keskeytys tai siirto

Kuukausimaksulliset 12 kuukauden sopimukset voi katkaista määräaikaisen jakson aikana maksamalla jo käytetyistä kuukausista erotuksen vastaavan ajan toistaiseksi voimassaolevaan normaalihintaiseen jäsenyyteen. Käyttämättä jääneitä jäsenetuja ei hyvitetä.

Määräaikaisen 12 kuukauden sopimusten irtisanominen ilman erotuksen maksamista toistaiseksi voimassaolevaan sopimukseen, on kesken määräaikaisen sopimuksen mahdollista ainoastaan, jos asiakas muuttaa pysyvästi toiselle paikkakunnalle (oltava virallinen muuttoilmoitus) tai hänellä on lääkärintodistuksella osoitettu, vähintään määräaikaisen jäsenyyden loppuun saakka kestävä ja liikunnan harrastamisen estävä liikuntakyvyttömyys.

Määräaikaisen 12 kuukauden sopimuksen voi tilapäisesti keskeyttää ainoastaan tietyissä erityistapauksissa. Keskeytykset siirtävät määräaikaisuuden päättymisajankohtaa saman verran eteenpäin.

Jäsenyyden tilapäisissä keskeytyksissä minimiaika on kaksi viikkoa eli keskeytyksen voi tehdä jäljempänä kuvatuissa tilanteissa keskeytyksen kestäessä vähintään 14 vuorokautta. Tilapäinen keskeytys on mahdollista:

  • lääkärintodistuksella (sairausloma),
  • palvelukseenastumismääräyksellä (asevelvollisuuden alkaminen),
  • muuttotodistuksella (tilapäinen muutto)
  • työantajan todistuksella (työmatka)
  • raskauteen liittyen.

Asiakkaalla ei ole oikeutta vuokrata/siirtää/myydä jäsenyyttään kolmannelle osapuolelle ilman Liikuntakeskus Linean kanssa erikseen sovittavaa järjestelyä.


7. Muut ehdot

Dopingaineiksi luokiteltavien aineiden ja päihdyttävien aineiden käyttö keskuksen tiloissa on kielletty.

Liikuntakeskus Linealla on harkintansa mukaan oikeus purkaa asiakkaansa jäsenyys, jos asiakas ei noudata turvallisuudesta ja järjestyksestä annettuja ohjeita, laiminlyö maksuehtoja, esiintyy päihtyneessä tilassa, käyttäytyy hyvän tavan vastaisesti tai jos asiakkaan käytöksen todetaan olevan muulla tavoin sopimatonta.

Liikuntakeskus Linealla on oikeus muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Ilmoitamme muutoksista asiakkaille kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa.

Liikuntakeskus Linealla on oikeus muutoksiin palvelutarjonnassa ja oikeus päättää aukioloajoista.

Liikuntakeskus Linealla on oikeus keskeyttää palveluiden tarjoaminen sekä oikeus rajoittaa tilojen käyttöä osin tai kokonaan itsestään riippumattoman esteen sattuessa (esimerkiksi vesivahinko) sekä huolto-, yms toimenpiteiden vuoksi.

Liikuntakeskus Linealla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää tiloissa ja palveluissa.


8. Voimassaolo

Näitä ehtoja sovelletaan Joulutarjous2023-asiakassopimuksiin 28.11.2023 alkaen.