syksyN 2023 PIENRYHMÄT

Ryhmän tsemppi, yhdessä tekemisen riemu ja ammattitaitoisen valmentajan tuki! Tule mukaan Linean syksyn 2023 pienryhmiin! Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@liikuntakeskuslinea.fi

Kipinä-pienryhmä 14.8. alkaen klo 17.30

Se on täällä taas!!! Paljon odotettu Kipinä-pienryhmä starttaa jälleen elokuussa 14.8.

Kipinä-pienryhmä sopii erinomaisesti aloittelijoille, taukoa liikunnasta pitäneille tai uutta potkua loppuvuoden treeneihin hakeville!

Voi olla, että haluat pudottaa muutaman kertyneen ekstra-kilon, kiinteyttää keskikroppaa tai tulla mukaan hakemaan enemmän virtaa ja energiaa omaan arkeen! Tässä ryhmässä se onnistuu!!

  • Käymme läpi erilaisia treenimuotoja mm. kehonpainoharjoittelua, patteri- ja kahvakuulatreenejä. Teemme paljon myös liikkuvuutta lisääviä harjoitteita.Tavoitteena on, että jokainen löytäisi jotain uutta innostavaa liikuntaa omaan arkeen! Valmentaja ottaa myös toiveet huomioon. Treeneissä lähdetään liikkeelle kevyesti, ja tehoja nostetaan viikkojen edetessä.

  • Saat myös kattavan ravinto-opastuksen tukemaan sinun tavoitteita.

  • Jokainen saa myös yhteisen liikuntakalenterin valmennuksen ajaksi, jonka mukaan voit hyvillä ja turvallisin mielin liikkua myös valmennuksen ulkopuolella.

  • Valmennus sisältää alku- ja loppumittaukset.

Ryhmäläisten vapaata palautetta pienryhmästä:
"Kahvakuulailu oli tosi kivaa!"

"Kiitos, kiva ryhmä!"

“Pienryhmän paine oli hyvästä ja viikoittaiset jumppatunnit aivan mahtava juttu”

“Ryhmän identiteetti on sopivan sitovaa”

“Erittäin onnistunut kaikin puolin. Hinta/laatusuhde 10/10"


Ryhmä kokoontuu tavallisesti maanantaisin 17.30.
Valmennuksen hinta 109€ Linean asiakkaille ja muille 119€.


Valmennuksesta vastaa personal trainer ja ravintovalmentaja Niina Pellinen, jonka heiniä ovat elämäntapamuutokset sekä liikuntaa aloittelevien asiakkaiden valmennukset.

Varmista oma paikkasi tässä huippusuositussa pienryhmässä ja ilmoittaudu sähköpostilla: info@liikuntakeskuslinea.fi

Tule mukaan mahtavaan porukkaan, jossa saat paljon erilaista tietoa harjoittelusta ja ravintoasioista, ja mikä parasta - tunnet itsesi aivan varmasti energisemmäksi ja vahvemmaksi näiden 8 viikon jälkeen!

TorstainToiminnallinen 31.8. alkaen klo 18

Suosittu TorstainToiminnallinen-pienryhmä jatkuu syksyllä uudella ryhmällä! Tästä ei harjoittelu juuri hauskemmaksi voi tulla!

Tule hakemaan viikottainen annoksesi toimintakykyä kohentavaa harjoittelua TorstainToiminnallinen-pienryhmästä. Tämä ryhmä soveltuu erinomaisesti sinulle, joka et niin välitä yksin puurtamisesta kuntosalilla, etkä halua harjoitella myöskään isoissa ryhmissä.

Pienessä ja turvallisessa mutta hurjan hauskassa porukassa tehdään harjoitteita, jotka tukevat arjen toimintakykyäsi. Toiminnallinen 60 minuutin harjoitus tehdään pienvälineillä ja oman kehon painolla. Treeni sisältää isoja lihaksia kuormittavia liikkeitä ja harjoitus vaihtuu viikoittain. Treeni on aina omaan kuntotasoon sovellettavissa.

Palautteita aiemmista TT-pienryhmistä:

“Tsemppaava, kannustava ja iloinen valmentaja”

“Tuli itselle uusia asioita, monipuolista kehon käyttöä, ajankohta loppuviikossa on todella hyvä ja harjoituksen tehoa pystyi säätämään itselle sopivaksi.”

“Hyvä hikitreeni viikkoon, todella hyvin suunniteltu ohjelma, ja oli kiva kun ei etukäteen tiennyt mitä on tulossa.”

“Tehokasta ja kivassa porukassa.”


Saatujen palautteiden perusteella pienryhmätreeni mahdollistaa harjoittelun aivan huippuporukassa, jossa tsempataan toinen toisiaan! Lisäksi yhdessä tekemisellä ja ammattitaitoisen valmentajan suunnittelemalla treenillä varmistetaan harjoituksen tehokkuus.
6 viikkoa pienryhmäharjoittelua valmentajamme Jaanan ohjauksessa torstaisin alkaen 31.8. klo 18. Hinta on 59€ Linean jäsenille ja ryhmässä jatkaville, ja muillekin vain 79€.

Sopii mainiosti siis myös viikottaiseksi harrastukseksi, vaikkei sinulla olisi Linean jäsenyyttä!
Ryhmä toteutuu minimissään neljälle osallistujalle, maksimiosallistujamäärä 8. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla
info@liikuntakeskuslinea.fi​​​​​​​


Äiti-vauvapienryhmä keskiviikkoisin 16.8. alkaen

Äiti-vauvapienryhmä on äidin ja vauvan yhteinen liikuntahetki, jossa äiti saa monipuolista liikuntaa mukavassa seurassa. Tehtävissä harjoitteissa huomioidaan synnytyksestä palautuminen, sekä lantionpohjalihasten ja keskivartalon lihasten harjoittaminen. Treeni sisältää kiertoharjoitteluna tehtäviä koko kehon lihaskunto- ja liikkuvuusliikkeitä hyödyntäen oman kehon painoa sekä lisäpainoja. Lisäksi harjoitteiden lomassa äidit saavat arvokasta ammattilaisen antamaa tietoa ja vinkkejä, sekä vertaistukea. Äiti harjoittelee tunnilla vauvantahtisesti ja kesken tunnin voi tarvittaessa vaikka imettää tai hoitaa vauvaa. Suositusikä vauvalle on 2–9kk.


Otathan tunnille mukaan liikuntaan sopivan vaatetuksen, sisäliikuntakengät tai paljaat varpaat, juomapullo ja hikipyyhe. Vauvalle alusta tai kaukalo.


Pienryhmä kokoontuu viisi kertaa keskiviikkoisin 16.8 alkaen klo 13. Yhden pienryhmätapaamisen kesto on 50 minuuttia.

Hinta 89€. Ilmoittaudu mukaan pienryhmään sähköpostitse info@liikuntakeskuslinea.fi. Pienryhmää ohjaa äitiysfysioterapiaan erikoistuva fysioterapiaopiskelija Jonna Juutinen.

Kevyempi Minä -painonpudotusryhmä 6.9. alkaen

Junnaavako kilot paikoillaan, eikä muutosta tapahdu?

Hyppää mukaan 6.9. alkavaan kolmen kuukauden painonpudotusryhmään, jossa tulokset ovat taattuja!

Sinulla voi olla enemmänkin painoa pudotettavana mutta se ei ole este vaan paremminkin mahdollisuus sinulle itsellesi! Tämän kolmen kuukauden aikana saat selkeän “avaimet käteen” kohti pidempäänkin elämäntapamuutosta.

Henkilökohtaisen ravintovalmennustapaamisen ja ohjauksen lisäksi ryhmä sisältää viikottaiset pienryhmätapaamiset harjoittelun merkeissä. Yhteistreeneissä teemme jokaiselle sopivia liikkeitä ja harjoitteita kehonhuoltoa unohtamatta. Pienryhmässä treenaaminen on tehokasta ja kannustavaa, kun muut ryhmäläiset antavat tukea ja tsemppiä. Ryhmäläiset saavat myös oman suljetun ryhmän valmennus-sovelluksessa, jossa etätuki kulkee koko valmennuksen ajan.

Painonpudotusryhmän sisältö:

  • Ravintovalmennus (sis. ruokapäiväkirja analyysi ja palaute + henkilökohtainen ravintosuunnitelma)

  • Kesto 3kk (Tapaamiset 1x vko, yhteensä 12 treenikertaa + 1 henkilökohtainen tapaaminen valmentajan kanssa alussa)

  • Alku- ja loppumittaukset

  • Valmentajan etätuki valmennus-sovelluksessa

  • Kotitreeniohjelma tai 1-jakoinen kuntosaliohjelma ja treenikalenteri 1 kuukaudeksi kerrallaan


Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 6.9. alkaen klo 18.

Ryhmän hinta on Linean asiakkaille 119€ kuukaudessa ja muille 129€ kuukaudessa. Ryhmän kesto yhteensä 3 kk. Ryhmä toteutuu kun 4 henkilöä ilmoittautuu.

Valmennuksesta vastaa personal trainer ja ravintovalmentaja Niina Pellinen, jonka heiniä ovat elämäntapamuutokset sekä liikuntaa aloittelevien asiakkaiden valmennukset.

Varmista oma paikkasi tässä pienryhmässä ja ilmoittaudu sähköpostilla: info@liikuntakeskuslinea.fi


Warrior-haastepienryhmä 28.8. alkaen

Kaipaatko treeniisi haastetta, ja haluat löytää oman sisäisen soturisi? Tässä ryhmässä ei helpolla pääse, vaan nautitaan poltteesta lihaksissa ja kunnon hikitreenistä!

Ryhmässä tapahtuva harjoittelu on crosstraining-tyyppistä, toiminnallisista liikkeistä koostuvaa syke- ja lihaskuntoharjoittelua.

Ryhmä harjoittelee maanantaisin 28.8. alkaen klo 18.45. kuntosalin toiminnallisessa tilassa. Ryhmän hinta on 99€. Ryhmä toteutuu kun 4 henkilöä ilmoittautuu.

Pienryhmän harjoittelusta vastaa personal trainer Niina Pellinen, joka suorastaan syttyy liekkeihin toiminnallisten treenien ohjauksissa!

Varaa paikkasi pienryhmään sähköpostitse info@liikuntakeskuslinea.fi