Tiedote AJANVARAUSJÄRJESTELMÄN VAIHDOKSESTA

Katso tästä tiedote ajanvarauksen vaihtumisesta!

Uudistamme Linean palveluita ja järjestelmiä, jotta voimme palvella Sinua jatkossa vieläkin paremmin! Uudistus alkoi kotisivuiltamme, jatkuen seuraavaksi ajanvarausjärjestelmän vaihdokseen. Myöhemmin asiakkaamme saavat käyttöönsä myös mobiilisovelluksen ja mobiilisalikortin, jolla voit kulkea treenaamaan, ilmoittautua tunneille ja paljon muuta.


1. Ryhmäliikkuja, rekisteröidy uuteen ajanvarausjärjestelmääme uusilla kotisivuillamme

Käytäthän rekisteröityessä samaa sähköpostiosoitetta, johon tämä uutiskirjeemme sinulle tulee, tai jota olet käyttänyt Avoinna24-palvelussa. Näin varmistamme, että järjestelmä ymmärtää sinun olevan yksi ja sama henkilö. Rekisteröitymispainike löytyy kuvan mukaisesti heti etusivun vasemmasta yläreunasta.

Viekö selaimesi sinut vanhoille kotisivuillemme?

Tyhjennä selaimesi selaushistoria, jolloin asian pitäisi korjaantua. Tämä pulma on tullut esiin erityisesti mobiililaitteilla. Tällöi sulje kaikki välilehdet, avaa selaimen Asetukset --> Tietosuoja-asetukset/yksityisyys ja turvallisuus --> Selaustietojen poistaminen. Tällöin tyhjentyy selaushistoria ja välimuistissa olevat sivustojen osoitteet, joilla olet aiemmin vieraillut.

Rekisteröityminen on hyödyllistä kaikille asiakkaillemme, sillä rekisteröitymisen myötä saat käyttöösi myöhemmin myös mobiilisalikortin niin halutessasi.


2. Ajanvaraus Avoinna24-palvelussa 31.1. saakka ja 1.2. lähtien uudessa järjestelmässä

Nykyinen Avoinna24-järjestelmä toimii ryhmäliikunnan ajanvarausjärjestelmänä 31.1. saakka.
Maanantaina 1.2. klo 12-13 välillä ajanvarausjärjestelmä sekä 31.1. mennessä tehdyt ajanvaraukset siirtyvä uuteen ajanvarausjärjestelmään, johon pääset helposti kotisivujemme kautta.


ETHÄN TEE RYHMÄLIIKUNTAVARAUKSIISI MUUTOKSIA maanantaina 1.2. KLO 12-13 VÄLISENÄ AIKANA!

Siirrämme tällöin jo tehdyt helmikuun ajanvaraukset uuteen ajanvarausjärjestelmään, joten tällä ajalla tehdyt varaukset eivät siirry uuteen järjestelmään. Jos sinun tarvitsee tehdä nopeasti esim. varatun paikan peruutus, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jos olet jo rekisteröitynyt uuteen järjestelmäämme kohdan 1 mukaisesti, pääset suoraan uuteen ajanvarausjärjestelmään 1.2 iltapäivällä, ja tekemään varauksia ja muutoksia aiemmin tekemiisi varauksiin.