Valmennus ale!

Valmennus-ALE uuden valmentajan Leenan valmennuspaketeista!

4- ja 8-tapaamisen intensiivivalmennukset ovat nyt -30% alennuksessa! Valmennuspaketteja on myynnissä rajoitettu määrä.

Intensiivivalmennus on valmennuksen “sarjakortti”, ja tapaamiset ovat tarkoitettu pidettäväksi kerran viikossa tai useammin. Tapaamisia voi valita 4 tai 8. Valmennuksen sisältö muodostuu asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

4 tapaamista NYT -30% = 209,30€ (norm. 299€)

8 tapaamista NYT -30% = 416,50€ (norm. 595€)


Mihin tarkoitukseen ja kenelle intensiivivalmennus sopii? Tässä muutamia Leenan tärppejä siitä, kuka erityisesti hyötyisi valmennuksestaan. Tunnistatko itsesi?

  • Juoksutreenit vauhtiin / kestävyysharjoittelun aloitus hänelle, joka haluaa saada juoksukauden ja harjoittelun käyntiin (esim. juoksutapahtumaa varten) tai aloittaa parantamaan kestävyyttään.

  • Jonkin ominaisuuden kehittäminen jotain tiettyä lajia varten. Esim. juoksijan, pyöräilijän, suunnistajan, hiihtäjän tai muun lajin harrastajan voimaharjoittelu, juoksijan vauhti/maksimikestävyyden tehotreenijakso kilpailukautta varten.

  • Kuntosalilla aloittelevalle, joka haluaa päästä siinä alkuun. Valmennus tarjoaa yksilöllisesti perustiedot kuntosaliharjoitteluun

  • Ikääntyvän kuntosalistartiksi, jolloin kuntosaliharjoittelun aloitus on turvallista ja omiin tarpeisiin yksilöllisesti suunniteltua.

  • Terveysliikkujan intensiivivalmennukseisi hänelle, joka haluaa aloittaa liikunnallisen elämäntavan ja liikkua itsensä terveemmäksi! Valmennus pohjautuu liikuntasuosituksiin, ja niiden pohjalta luodaan yksilöllinen terveysliikuntaohjelma.

  • Juoksijalle suunnanmuutos. Harraste/kilpakuntoilijajuoksijalle, joka kenties kaipaa harjoitteluun jotakin uutta tai kehitys on pysähtynyt. Valmennuksessa esim. kartoitetaan tilanne ja aiempi harjoittelu, luodaan uusi ohjelma, käydään treenit läpi, opastetaan tekniikka.

  • Vaihtelua harjoitteluun aktiiviselle treenajalle, joka haluaa kartoittaa tilanteensa ja saada uutta suuntaa harjoitteluun. Esim. salilla kävijä tai kestävyyslajia harrastava, joka kaipaa buustia kehitykseen ja uusia harjoittelun suuntaviivoja.


Varaa itsellesi veloitukseton aloituskonsultaatio ja kysy lisää!