Voita yhteinen liikuntaELÄMYS sinulle ja työkavereillesi!

Hyvällä porukalla liikkuminen on hauskaa, ja yhdessä liikkuen jalkakin nousee hieman kevyemmin! Liikunta vahvistaa sekä fyysisiä että psyykkisiä voimavaroja, ja vähentää työntekijöiden sairastumista. Säännöllinen liikunta ja hyvä fyysinen kunto tukevat työkykyä ja auttavat palautumaan arjen haasteista paremmin.

​​​​​​​Voita itsellesi ja työporukallesi ohjattu liikuntatuokio (45 min) Linealla! Osallistu arvontaan tägäämällä tämän julkaisun alle työpaikallasi työhyvinvoinnista vastaava henkilö, tai liikunnasta ja sen vaikutuksista työhyvinvointiin kiinnostunut kollega. Lisäksi kommentoi, mikä Yritysmenumme paketeista olisi juuri teidän työporukallenne sopivin palvelu!


Arvottava liikuntatuokio on pituudeltaan 45 minuuttia, ja se järjestetään Liikuntakeskus Linean tiloissa. Osallistuvien henkilöiden määrä on enintään 20 henkilöä. Liikuntatuokion sisältö mietitään yhdessä voittajan kanssa. Vaihtoehtoina voi olla esim. ohjattu kuntosalivuoro tai ryhmäliikuntatunti lajivalikoimamme puitteissa.

Osallistumisaikaa on 16.9.2021 saakka, ja voittaja arvotaan 17.9.2021. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Voitettu liikuntatuokio tulee käyttää 31.12.2021 mennessä.

Facebook ei ole osallisena arvonnassa.