Personal Training

Valmentajamme auttavat sinua kohti tavoitteitasi

Tarvitsetko harjoittelullesi kunnon tehostartin, vai ehkä treenin tai ravitsemuksen osalta pientä buustausta? Vai kaipaatko kenties pidempää opastusta kohti terveellisempiä elämäntapoja tai fysioterapeutin opastusta kivuttomampaan arkeen ja tehokkaaseen harjoitteluun? Meiltä löydät apuja matkallesi, oli tavoitteenasi sitten painonpudotus, ravitsemuksen raiteilleen laittaminen, arjen toimintakyvyn, työssäjaksamisen parantaminen tai lihasmassan tai -voiman lisääminen.

Valmennustarpeen ja -paketin määrittely onnistuu helposti maksuttoman aloitustapaamisen kautta. Tällöin pääset määrittelemään yhdessä valmentajan kanssa sinulle sopivaa valmennuspakettia tilanteesi ja tavoitteesi huomioiden. Ota mukaasi valmennuksen taustakysely ja palauta se meille, tai täytä kotisivujemme kautta yhteydenottolomake. Olemme sinuun yhteydessä!


Viivi Jetsu

Personal trainer (äitiysliikuntaan erikoistunut), ravintovalmentaja


Jaana Mäenpää

Personal trainer, liikuntaneuvojaopiskelija

Sanna Uotinen

Sairaanhoitaja ((psykiatriaan suuntautunut, AMK)Susanna Tommola

Fysioterapeutti (AMK), työterveyspsykologi (PsM), ravintovalmentaja
tehOKAS STARTTI KOHTI TAVOITTEITASI

​​​​​​​

1 kk – Tsemppipaketti

Miten syöt tavoitteidesi mukaisesti sekä treenaat turvallisesti ja tehokkaasti? Kaksi ytimekästä tapaamista valmentajan kanssa pistää sinuun uutta puhtia! Uudelle asiakkaalle olemme laittaneet kuukauden treenit ja kaksi pt-tapaamista edulliseen pakettiin, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos haluat treeneillesi reippaan ja turvallisen alun. Tai oletko jo asiakkaamme, ja olet miettinyt miltä tuntuisi treenata tehokkaasti oman valmentajan kanssa? Tämä on tarjous, jota ei kannata ohittaa!

Uudet asiakkaat 159€

 • 1 kk kuntosali/yhdistelmäkortti, joka oikeuttaa sekä kuntosali- että ryhmäliikuntapalveluiden käyttöön rajattomasti päivittäin klo 5-22 välisenä aikana
 • 2 tapaamista
  • Aloitustapaaminen (90min), jonka aikana käydään läpi ruokavalio sekä kuntosaliohjelma ohjatusti
  • 1 treenitapaaminen á 45min
 • Palvelun voi hyödyntää kukin asiakas yhden kerran


Linean asiakkaat 129€

 • 2 tapaamista
  • Aloitustapaaminen (90min), jonka aikana käydään läpi ruokavalio sekä kuntosaliohjelma ohjatusti
  • 1 treenitapaaminen á 45min
 • Palvelun voi hyödyntää kukin asiakas yhden kerran

1kk – Tehobuusti (4 tapaamista 1 x vko) 299€

Polkeeko treenisi paikallaan ja tarvitset ravitsemuksellisen pikku buustin? Tämä napakka 1kk paketti antaa hyvän potkun sinulle, joka palaat treeneihin tauon jälkeen tai kokeneemmalle treenaajalle, joka kaipaa treeniin uusia tuulia.

Sis. kuntosaliohjelma (1-jakoinen), ruokavalio, puhelin/sähköposti tuki arkisin

 • Aloitustapaaminen (90min), jonka aikana käydään läpi ruokavalio sekä kuntosaliohjelma ohjatusti
 • 3 treenitapaamista á 45min


2kk – Sporttinen startti (8 tapaamista 1 x vko) 298/kk tai 595€

Soveltuu erinomaisesti sinulle, joka olet aloittelemassa liikunnallista elämäntapaa, ja haluat varmistaa, että se tapahtuu tehokkaasti ja turvallisesti. Soveltuu hyvin esim. aloittelijalle, kiinteytymistä kaipaavalle, painonpudottajalle (tavoite 5-10kg).

Sis. kuntosaliohjelma (1- tai 2-jakoinen), ruokavalio, puhelin/sähköpostituki arkisin

 • Aloitustapaaminen, jossa käydään treeniohjelma ja ruokavalio läpi (90min)
 • 7 treenitapaamista (á 45min)


3kk ­– Kuntokuuri (12 tapaamista, 1 x vko) 292/kk tai 875€

Tarvitsetko enemmän tukea, jotta saat hyvän otteen säännöllisestä liikunnasta ja tavoitettasi tukevasta ravitsemuksesta? Kolmen kuukauden aikana viikoittaiset tapaamiset auttavat sinua pysymään oikeilla poluilla ja omaksumaan liikunnallisen elämäntavan osaksi arkeasi. Sopii erinomaisesti esim. aloittelijalle, kiinteytyjälle, painonpudottajalle ja elämäntapamuutosta aloittavalle.

Sis. kuntosaliohjelma (1- tai 2-jakoinen), ruokavalio, puhelin/sähköpostituki arkisin

 • Aloitustapaaminen, jossa käydään treeniohjelma ja ruokavalio läpi (90min)
 • 11 treenitapaamista (á 45min)

TUKEA ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN

6kk – Muutos pysyväksi (14 tapaamista, 2 x kk) 166,5€/kk tai 999€

Kuuden kuukauden aikana rakennetaan jo pysyviä muutoksia, sillä treenit ja hyvä ravitsemus tulevat toistojen myötä rutiineiksi ja tavoiksi. Koko matkan sinulla on valmentaja mukanasi varmistamassa, että etenet tehokkaasti kohti tavoitteitasi ja opit tekemään sinun hyvinvointiasi tukevia valintoja. Soveltuu hyvin esim. elämäntapamuutosta tekevälle, aloittelijalle tai painonpudottajalle.

Sis. kuntosaliohjelma ja sen päivitys, ruokavalio ja sen päivitys, puhelin/sähköpostituki arkisin

 • Aloitustapaaminen, jossa käydään treeniohjelma ja ruokavalio läpi (90min)
 • 1 x päivitystapaaminen (90 min)
 • 12 treenikertaa (á 45min)

12 kk – Uusi alku (15 tapaamista, 1 x kk) 87,5€/kk tai 1050€

Isot muutokset vaativat aikaa ja toistoja. Uusi alku on sijoitus sinuun itseesi vuodeksi eteenpäin. Vuoden valmennuksessa ruokavalion ja treeniohjelman päivitykset pitävät muutosmatkan mielekkäänä ja tuloksekkaana. Soveltuu hyvin elämäntapamuutosta tekevälle, painonpudottajalle.

Sis. kuntosaliohjelma ja sen päivitys x2, ruokavalio ja sen päivitys x2, puhelin/sähköpostituki arkisin

 • Aloitustapaaminen, jossa käydään treeniohjelma ja ruokavalio läpi (90min)
 • 2 x päivitystapaaminen (á 90 min)
 • 12 treenikertaa (á 45min)

FYSIOTERAPEUTIN TÄSMÄAPU TREENIISI

1 kk – Fysiobuusti (3 tapaamista) 299€

Fysiobuusti on yksilöllinen ja tehokas paketti sinulle, joka teet esimerkiksi istumatyötä, kärsit niska-hartiaseudun ongelmista, selän kiputiloista, jäykkyydestä tai haluat oppia treenaamaan monipuolisesti ehkäisten vammoja ja ylirasitustiloja.
Valmennuksen aluksi on fysioterapeutin suorittama toiminnallinen tutkimus, jonka perusteella sinulle laaditaan yksilölliset lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoitteet, jotka käydään läpi varsinaisilla treenitapaamisilla. Harjoitteiden tavoitteena voi olla mm. lihastasapainon kehittäminen, ryhtilihasten vahvistaminen, kehon tukilihasten aktivointi ja voimantuoton parantaminen, liikkuvuuden ja liikehallinnan kehittäminen tai kipujen vähentäminen ja ennaltaehkäisy.

 • Aloitustapaaminen (90min), jonka aikana tehdään alkuhaastattelu ja toiminnallinen tutkimus. Tutkimuksessa kartoitetaan kehon liikkuvuutta, liikehallintaa ja lihasvoimaa.
 • 2 treenitapaamista á 60min

MIELEN HYVINVOINTI JA TYÖSSÄJAKSAMINEN

3kk – Virtapiikki-valmennus (8 tapaamista) 249€/kk tai 749€

Virtapiikki-valmennuksessa pistetään motivaatiohaalarit jalkaan ja lähdetän matkalle kohti virkeämpää arkea ja parempia yöunia. Ravintovalmennuksen osuudessa saat työkalut vireystilaa ja terveyttä tukevaan ravitsemukseen. Valmennuksen alussa tehdään FirstBeat– hyvinvointianalyysi (ovh. 149€), jolla kartoitetaan mm. unenlaatua sekä kuormituksen ja palautumisen suhdetta. Purkukeskustelussa mietitään yhdessä ratkaisuja arjen haasteista palautumiseen ja parempaan uneen. Lisäksi saat työkaluja parempaan ajanhallintaan sekä kuntosali- ja liikkuvuusharjoitteet, joilla parannat toimintakykyäsi arjessa. Valmennukseen voidaan sisällyttää tarvittaessa osia Fysiobuusti-valmennuksesta. Valmennuksesta vastaa työterveyspsykologi ja fysioterapeutti Susanna T.

Sisältää:

 • 8 keskustelu- ja treenitapaamista (á 60 min)
 • Ruokapäiväkirjan analyysi ja sen perusteella vireystilaa tukevan ruokavalion suunnittelu ja ohjaus
 • FirstBeat-hyvinvointianalyysin 3 vrk, vuorotyötä tekeville 5 vrk

3kk – Breikin paikka (8 tapaamista) 249/kk tai 749€

Tuntuuko siltä, että poltat kynttilää sen kummastakin päästä? Väsy on alkanut hiipiä puseroon ja arkesi kuluttaa enemmän kuin palauttaa? Breikin paikka -valmennuksessa hypätään moottoritieltä hetkeksi P-paikalle pohtimaan työterveyspsykologin avustuksella mm. suhdettasi työsi, arvopohjaasi, palautumisen ja kuormituksen tasapainoa, stressinhallintakeinoja sekä liikunnan merkitystä työssäjaksamisen tukena. Painopiste on henkisessä valmennuksessa, johon yhdistellään hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä.

Valmennuksen alussa tehdään FirstBeat– hyvinvointianalyysi (ovh. 149€), jolla kartoitetaan mm. unenlaatua sekä kuormituksen ja palautumisen suhdetta. Liikuntaan painottuvilla tapaamisilla löydämme sinulle työkalut, joilla parannat arjen toimintakykyäsi lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittein, ja valmennukseen voidaan sisällyttää tarvittaessa osia Fysiobuusti-valmennuksesta. Valmennuksesta vastaa työterveyspsykologi ja fysioterapeutti Susanna T.

Sisältää:

 • 8 keskustelu- ja treenitapaamista (á 60 min)
 • FirstBeat-hyvinvointianalyysin 3 vrk, vuorotyötä tekeville 5 vrk

3kk – Elämä haltuun – parempi versio minusta (8 tapaamista) 249/kk tai 749€

Tämä valmennus on tutkimusmatka omaan itseesi, jolla saat elämästäsi, arjestasi ja unestasi aivan uudenlaisen otteen! Tässä valmennuksessa pureudutaan sellaisiin esteisiin, ajatuksiin ja tunteisiin, jotka ovat esteenä sille että voisit pitää itsestäsi huolta. Kenties haluaisit käydä kuntosalilla, mutta sosiaalisten tilanteiden pelko, huono itsetunto tai paniikkituntemukset estävät sen? Ehkä syöminenkin on sinulle yksi tapa hallita tunteita? Valmennuksessa lähdetään psykiatriaan suuntautuneen sairaanhoitajan opastuksessa etsimään arkeesi sopivia liikuntamuotoja, rentoutumiskeinoja ja tarkastellaan suhdettasi ravitsemukseesi. Valmennuksesta vastaa sairaanhoitaja, personal trainer, ravintovalmentaja Sanna Uotinen.

Sis. kuntosaliohjelma ja sen päivitys, ruokavalio ja sen päivitys, puhelin/sähköpostituki arkisin

 • 8 keskustelu- ja liikuntatapaamista (á 60 min)
 • Unipäiväkirjan analyysi ja harjoitukset unettomuuden hoitoon
 • Rentoutusharjoituksia, palauttavaan liikuntaan painottuvat liikuntatapaamiset
 • Ravinto-ohjaus