Fysio- ja lymfaterapia, akupunktio

Fysio- ja lymfaterapiasta sekä akupunktiosta saat apua useissa eri tilanteissa. Palveluita kannattaa hyödyntää niin ennaltaehkäisevästi kuin mahdollisessa kuntoutustarpeessakin.

Fysiobuusti 3 tapaamista 299€

Fysiobuusti on yksilöllinen ja tehokas paketti sinulle, joka teet esimerkiksi istumatyötä, kärsit niska-hartiaseudun ongelmista, selän kiputiloista, jäykkyydestä tai haluat oppia treenaamaan monipuolisesti ehkäisten vammoja ja ylirasitustiloja.
Valmennuksen aluksi on fysioterapeutin suorittama toiminnallinen tutkimus, jonka perusteella sinulle laaditaan yksilölliset lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoitteet, jotka käydään läpi varsinaisilla treenitapaamisilla. Harjoitteiden tavoitteena voi olla mm. lihastasapainon kehittäminen, ryhtilihasten vahvistaminen, kehon tukilihasten aktivointi ja voimantuoton parantaminen, liikkuvuuden ja liikehallinnan kehittäminen tai kipujen vähentäminen ja ennaltaehkäisy. Fysiobuusti-valmennuksista vastaa fysioterapeutti Susanna Tommola.

Fysiobuusti sisältää:

  • Aloitustapaaminen (90min), jonka aikana tehdään alkuhaastattelu ja toiminnallinen tutkimus. Tutkimuksessa kartoitetaan kehon liikkuvuutta, liikehallintaa ja lihasvoimaa.
  • 2 treenitapaamista á 60min

Tiedustelut ja ajanvaraus: susanna@liikuntakeskuslinea.fi

Fysioterapia-, lymfaterapia- ja akupunktiohinnasto

Kesto
45 minuuttia 50 €
60 minuuttia 60 €

Fysioterapeutti Susanna Tommolan ajanvaraus tapahtuu sähköpostitse susanna@liikuntakeskuslinea.fi

Fysioterapeutti Anu Lahtinen tuottaa palvelut yhteistyössä Fysios Oy:n kanssa. Anu Lahtisen fysio- ja lymfaterapia sekä akupunktiopalvelujen ajanvaraus löytyy nykyisin osoitteesta https://www.fysios.fi/henkilokunta/anu-lahtinen?return=varaa-aika

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla