Lapset ja nuoret

Perheen pienimmille Linealta löytyy loistava paikka: Lapsiparkki Muksula. Nuorten treenien aloittamiseen puolestaan löytyy loistava mahdolllisuus NuorisoStartin muodossa.

NuorisoStartti 14-17-vuotialle

NuorisoStartti

65 €
  • NuorisoStartti on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi sopimuksesi palveluihin tutustumiseksi ja säännöllisten treenien käynnistämiseksi. Lisäksi NuorisoStartti antaa helpon mahdollisuuden nuoren liikuntainnostuksesta varmistumiselle.
  • NuorisoStartti myydään ainoastaan 14-17-vuotiaiden nuorten ensimmäiseksi sopimukseksi ja se myydään kullekin asiakkaalle vain kerran. Huomioi kuitenkin, että kahden viikon kokeilu ei estä NuorisoStartin ostamista.
  • NuorisoStartin hinta on 65 € ja se sisältää kolmen (3) kuukauden treenit (kuntosali ja ryhmäliikunta)
  • Alle 18-vuotiaiden treenit edellyttävät aina huoltajan suostumuksen
  • Pidätämme oikeuden rajoittaa nuorimpien treenaajien pääsyä ryhmäliikuntatunneille turvallisuussyistä (erityisesti lisäpainoja hyödyntävät tunnit)
Tilaa korttisi välittömästi tästä

Lapsiparkki Muksula

Lapsiparkki Muksulassa on ohjaaja paikalla maanantai – perjantai klo 16.45 – 20.15. Ohjattuun Muksulaan voi tulla vain ennakkovarausten perusteella. Varaukset saman illan Muksulaan pitää tehdä ko. päivänä viimeistään klo 12.00 mennessä.

Lapsiparkki Muksula sijaitsee kuntosalin välittömässä läheisyydessä. Muksulaa saa käyttää omatoimisena leikkipaikkana muina kuin ohjatun Muksulan aikoina. Omatoiminen käyttö on asiakkaillemme maksutonta.

Lapsiparkki Muksulan hinnasto

12 kuukauden sopimusten yhteydessä maksuton
Toistaiseksi voimassaolevien korttien yhteydessä 10 € / kk / lapsi
10 kerran korttien ja kertakäyntien yhteydessä 5 € / kerta / lapsi

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla