Personal training, pienryhmävalmennus

Linealta saat Personal training -palveluita niin yksilö- kuin pienryhmävalmennuksina. Linealla toimii useita personal trainereita. Löydät tarjonnastamme varmasti juuri sinulle sopivan valmennusmallin ja valmentajan.

Alta löydät esimerkkejä valmiista personal training -paketeistamme sekä -hinnoittelusta. Oma valmennuspakettisi voi tarvittaessa olla myös jotain aivan muuta kuin esimerkeissä mainitut (ml. tapaamismäärät ja valmennuksen kesto).

Valmennustarpeen ja -paketin määrittely onnistuu helposti maksuttoman aloitustapaamisen kautta. Tällöin pääset määrittelemään valmennuspakettia tilanteesi, tavoitteesi ja käytettävissä olevat resurssit huomioiden yhdessä valmentajan kanssa.

Aloita heti ja varaa maksuton aloitustapaaminen tästä

Tarvittaessa voit myös soittaa numeroon 040 352 6300 ja kysyä lisää

 

Valmennuspaketit

Buustaus – 4 tapaamista / 1 kuukausi, hinta 349 €

Buustaus (tämä paketti vain yksilövalmennuksena) 349 €
Oletko jo treenaillut pidempään ja kaipaat treenin ja/tai ravitsemuksen osalta piristävää buustausta? Vai oletko kenties aloittamassa treenejä pidemmän tauon jälkeen ja haluat saada kurssin välittömästi oikeaan suuntaan?

Buustaus -valmennuspaketti sisältää neljä (4) tapaamista, joiden tarkempi sisältö määrittyy tavoitteidesi ja tilanteesi mukaisesti. Valmennuspaketti kestää yhden (1) kuukauden.  Tätä valmennuspakettia toteutetaan ainoastaan yksilövalmennuksena ja sen hinta on 349 €.

Valmennuspakettia hyödyntävät tyypillisesti salilla tai muun liikunnan parissa pidempään puurtaaneet. Valmennuspaketti auttaa löytämään uusia näkökulmia ja täysin uuden vaihteen treeneihin ja/tai ravitsemukseen.

Toinen Buustaus -pakettia tyypillisesti hyödyntävä ryhmä ovat sellaiset henkilöt, joilla on jostain syystä ollut pidempi tauko liikkumisessa tai liikkuminen on ollut satunnaista ja jokseenkin päämäärätöntä.

Treenien ja/tai ravitsemuksen laittaminen oikeille raiteille alkaa klikkaamalla alla olevaa painiketta – tee se heti.

Varaa maksuton aloitustapaaminen

SporttiStartti – 8 tapaamista / 2 kuukautta, hinta alkaen 99 €/kk

SporttiStartti yksilövalmennuksena

349 € / kk

SporttiStartti pienryhmävalmennuksena

 99 € / kk
Oletko aloittamassa liikuntaharrastusta tai täydentämässä sitä kuntosalitreeneillä ja/tai ryhmäliikunnalla? Haluatko varmistua, että treenit sujuvat turvallisesti ja harjoituskokonaisuus sekä ravitsemus ovat oikeilla raiteilla?

Tämä valmennuspaketti maksaa itsensä moneen kertaan takaisin turvallisempina, tuloksekkaampina ja tarkoituksenmukaisempina treeneinä ja niitä tukevina osa-alueina. Valmennuspaketti on tarkoitettu (sali)treenejä aloitteleville henkilöille.

Valmennuspaketti sisältää kahdeksan (8) tapaamista ja kestää kaksi (2) kuukautta. Valmennukseen on mahdollista osallistua niin yksilö- kuin pienryhmävalmennuksena (6-8 hlöä / ryhmä).

Valmennuksen hinta on yksilövalmennuksena 349 €/kk ja pienryhmävalmennuksena 99 €/kk. Seuraavan pienryhmän alkamisajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

Alkuun pääseet suoraan alla olevasta painikkeesta varaamalla maksuttoman aloitustapaamisen. Lomakkeella voit myös kertoa kiinnostuksesi pienryhmävalmennusta kohtaan.

Varaa maksuton aloitustapaaminen

Kuntokuuri – 12 tapaamista / 3 kuukautta, hinta alkaen 89 €/kk

Kuntokuuri yksilövalmennuksena

319 € / kk

Kuntokuuri pienryhmävalmennuksena

 89 € / kk
Hakkaavatko treenit paikallaan vai onko treenaamisen aloittaminen vielä kauniin kangastuksen tasolla?
Meillä on sellainen käsitys, että treenaaminen on mukavampaa ja jatkuvampaa, jos se johtaa kohti haluttuja tavoitteita. Tämän valmennuspaketin avulla opitkin miten treenit, ravitsemus ja muut osa-alueet huomioidaan tuloksekkaalla tavalla.Valmennuspaketti sisältää kaksitoista (12) tapaamista ja kestää kolme (3) kuukautta. Valmennukseen on mahdollista osallistua niin yksilö- kuin pienryhmävalmennuksena (6-8 hlöä / ryhmä).Valmennuksen hinta on yksilövalmennuksena 319 €/kk ja pienryhmävalmennuksena 89 €/kk.Seuraavan pienryhmän alkamisajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.Tie kohti tuloksia aukenee klikkaamalla alla olevaa painiketta. Samalla lomakkeella voit myös kertoa kiinnostuksestasi pienryhmävalmennukseen.
Varaa maksuton aloitustapaaminen

Selitysten selättäjä – 15 tapaamista / 6 kuukautta, hinta alkaen 79 €/kk

Selitysten selättäjä yksilövalmennuksena

189,50 € / kk

Selitysten selättäjä pienryhmävalmennuksena

 79 € / kk
Jos sohva tai kiireestä kertominen tuntuvat tutummalta kuin kehittävä treeni tai luet mielelläsi lehdistä miten asioiden pitäisi olla, niin tämä on sinulle!

Onko sohva käynyt tutuksi? Kuulostaako kiire tutulta perustelulta siihen, että omasta hyvinvoinnista ja toimintakyvystä huolehtiminen jää usein huomioimatta? Onko tavoitteenasi pysyvä muutos?

Selitysten selättäjä -paketissa päästään hyvin kiinni eri osa-alueisiin, joita hyvinvointisi ja toimintakykysi edellyttävät. Kuuden kuukauden mittaisella vamennussuhteella päästään rakentamaan myös pysyvää muutosta. Tämän paketin kautta myytit, uskomukset ja eri suuntiin säntäilyt jäävät taakse – opit toimimaan ja tekemään valintasi hyvinvointisi mukaisesti.

Valmennuspaketti sisältää viisitoista (15) tapaamista ja kestää kuusi (6) kuukautta. Valmennukseen on mahdollista osallistua niin yksilö- kuin pienryhmävalmennuksena (6-8 hlöä / ryhmä).

Valmennuksen hinta on yksilövalmennuksena 189,50 €/kk ja pienryhmävalmennuksena 79 €/kk. Seuraavan pienryhmävalmennuksen ajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

Vanhat pölyt saavat kyytiä, kun laitat homman käyntiin klikkaamalla alla olevaa painiketta. Samalla lomakkeella voit kertoa myös kiinnostuksestasi pienryhmävalmennukseen.

Varaa maksuton aloitustapaaminen

Elämäsi sijoitus – 30 tapaamista / 12 kuukautta, hinta alkaen 79 €/kk

Elämäsi sijoitus yksilövalmennuksena

169 € / kk

Elämäsi sijoitus pienryhmävalmennuksena

 79 € / kk
Tee elämäsi sijoitus, joka johtaa pysyvään elämäntapamuutokseen, hyvinvointiin, tyytyväisyyteen ja onnellisuuteen.

Tämä paketti on sinulle, joka haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen. Tämän paketin hankkiminen on lähtölaukaus uuteen elämään. Vuoden mittainen valmennus mahdollistaa sen, että tulokset eivät jää hetken nautinnoksi, vaan hyvinvointi ja toimintakyky ovat jatkossa osa arkeasi. Tämän paketin kautta saavutat tuloksia, joiden todellista arvoa itsellesi ja läheisillesi et osaa edes kuvitella.

Valmennuspaketti sisältää kolmekymmentä (30) tapaamista ja kestää kaksitoista (12) kuukautta. Valmennukseen on mahdollista osallistua niin yksilö- kuin pienryhmävalmennuksena (6-8 hlöä / ryhmä).

Valmennuksen hinta on yksilövalmennuksena 169 €/kk ja pienryhmävalmennuksena 79 €/kk. Seuraavan pienryhmävalmennuksen alkamisajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

Klikkaa alla olevaa painiketta ja sitten mennään! Samalla lomakkeella voit kertoa myös kiinnostuksestasi pienryhmävalmennukseen.

Varaa maksuton aloitustapaaminen

Fantasia – kuukausihinnoitteluun perustuva täysin räätälöity yksilövalmennus

Tapaamisten määrä tarkoittaa koko valmennuspaketin aikaista yhteismäärää. Valmennuspaketti voidaan jakaa useammalle kuukaudelle ja kuukausikohtainen hinta määrittyy valmennusjakson pituuden mukaan. Esimerkiksi yhteensä 10 tapaamista sisältävä valmennuspaketti, joka toteutaan 12 kuukauden aikana maksaa 62,50 €/kk. Valmennus laskutetaan paketin kokonaiskeston mukaisesti (kuukausierien määrä ja hinta) riippumatta siitä miten tapaamiset rytmittyvät jakson aikana.

Tapaamisten määrä 1 kk 2 kk 3 kk 6 kk 12 kk
4 tapaamista 349 €/kk 174,50 €/kk 117 €/kk 58,50 €/kk 29,50 €/kk
10 tapaamista 399 €/kk 266 €/kk 133 €/kk 66,50 €/kk
15 tapaamista 379 €/kk 189,50 €/kk 95 €/kk
20 tapaamista 479 €/kk 239,50 €/kk 120 €/kk
25 tapaamista 292 €/kk 146 €/kk
30 tapaamista 169 €/kk

Kaikki hinnat ovat esimerkkejä. Personal training –paketit rakennetaan aina tarpeesi mukaisesti. Näin ollen myös tapaamisten määrä ja valmennusjakson pituus voi olla muutakin kuin esimerkeissä käytetyt.

Varaa maksuton aloitustapaaminen


Yksittäiset Personal training -tapaamiset (yksilö)

Yksittäisten Personal training -tapaamisten hinnat

Äkkilähtö 30 min 45 € / kerta
Yksittäinen 60 min tapaaminen 90 € / kerta

 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla