Testauspalvelut

Liikuntakeskus Linea tarjoaa kuntoilijoille soveltuvia testauspalveluja. Merkittävimmät omat testauskokonaisuutensa ovat FirstBeat -hyvinvointianalyysi ja kehonkoostumusanalyysi. Energiatesti antaa kattavasti tietoa terveydentilastasi, kehosi suorituskyvystä ja siten koko energiatasostasi – hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi. Kehonkoostumusanalyysi puolestaan kertoo nimensä mukaisesti mitä olet! Analyysissä saat kattavat tiedot kehosi koostumuksesta.

Tiedustelut mahdollisuuksistamme toteuttaa muita testejä sekä tarjouspyynnöt työyhteisölle / muulle porukalle:

Pyydä lisätietoja tai tarjous


Kehonkoostumusanalyysi

35 €
Kehonkoostumusanalyysissä saat kattavan tiedon siitä mitä kehosi on. Analyysiin kuuluu aina laadukas mittausraportti ja mittaajan siitä antama palaute. Seuraa mitä kehossasi tapahtuu!
Varaa tästä


FirstBeat -hyvinvointianalyysi

149 €
FirstBeat -hyvinvointianalyysi antaa tietoa unen laadusta, liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksista, yksilöllisistä stressitekijöistä sekä palautumisen riittävyydestä. Mittauksen jälkeen pidettävässä palautekeskustelussa saat tietää, miten kehosi reagoi erilaisissa arjen tilanteissa, miten tunnistat kuormittumisen merkit ja ja minkälaiset asiat toimivat kehollesi voimavaroina.
Varaa tästä

Linean 12 kuukauden sopimuksilla harjoitteleville asiakkaille -15 % kaikista testauspalveluista.

Testauspalvelumme soveltuvat erinomaisesti myös työyhteisöille ja muille porukoille – kysy tarjous!

Pyydä lisätietoja tai tarjous


Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla