Testauspalvelut

Liikuntakeskus Linea tarjoaa kuntoilijoille soveltuvia testauspalveluja. Merkittävimmät omat testauskokonaisuutensa ovat Energiatesti ja kehonkoostumusanalyysi. Energiatesti antaa kattavasti tietoa terveydentilastasi, kehosi suorituskyvystä ja siten koko energiatasostasi – hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi. Kehonkoostumusanalyysi puolestaan kertoo nimensä mukaisesti mitä olet! Analyysissä saat kattavat tiedot kehosi koostumuksesta.

Tiedustelut mahdollisuuksistamme toteuttaa muita testejä sekä tarjouspyynnöt työyhteisölle / muulle porukalle:

Pyydä lisätietoja tai tarjous


Kehonkoostumusanalyysi

35 €
Kehonkoostumusanalyysissä saat kattavan tiedon siitä mitä kehosi on. Analyysiin kuuluu aina laadukas mittausraportti ja mittaajan siitä antama palaute. Seuraa mitä kehossasi tapahtuu!
Varaa tästä

Energiatesti

65 €
Energiatesti on kokonaisuus, joka mittaa monipuolisesti kunnon ja hyvinvointisi eri osa-alueita. Testi koostuu hyvinvointikysymyksistä, kuntotesteistä sekä biometrisistä mittauksista. Testit on valittu siten, että ne mittaavat erityisen hyvin työkykyyn vaikuttavia tekijöitä. Testin osa-alueet ovat stressi ja vireystila, aerobinen kunto, verenpaine, vyötärönympärys, lihaskuntotestit, liikkuvuus sekä tasapaino. Testiin kuuluu kattava palauteaineisto, jonka mittaaja käy läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Laadukas ja laajaan aineistoon perustuva testi – älä tyydy vähempään!
Varaa tästä

Energiatesti + kehonkoostumusanalyysi

85 €
Varaa tästä

Linean 12 kuukauden sopimuksilla harjoitteleville asiakkaille -15 % kaikista testauspalveluista.

Testauspalvelumme soveltuvat erinomaisesti myös työyhteisöille ja muille porukoille – kysy tarjous!

Pyydä lisätietoja tai tarjous


Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla