Liikunta- ja hyvinvointiviikko 20.-24.1.2020

Liikunnallinen uusi vuosikymmen laitetaan Linealla käyntiin Liikunta- ja hyvinvointiviikon merkeissä 20.-24.1. Sekä kuntosalillemme että ryhmäliikuntatunneillemme on vapaa pääsy asiakaspalvelun aukiollessa (katso aukioloajat ohjelmasta).

  • Liikunta- ja hyvinvointiviikko sisältää hyviä tärppejä sekä uusille että nykyisille asiakkaillemme:
    Olemme paikalla päivittäin ohjaamassa sinua liikunnallisen harrastuksen pariin sekä asiakaspalvelussa että kuntosalilla.
  • Viikolla tarjoamme myös veloituksettomia tietoiskuja, jotka ovat rautaisen ammattitaidon omaavien valmentajiemme suunnittelemia. Nappaa itsellesi kiinnostavimmat aiheet alla olevast ohjelmasta.
  • Olemme sorvanneet viikon ajalle loistavia tarjouksia jäsenyyksistämme, sekä muista palveluistamme. Tule tutustumaan entistäkin monipuolisempiin palveluihimme!
  • Viikon aikana voit osallistua arvontaan, jossa palkintona kaksi 3kk kuntosali/yhdistelmäkorttia

Liikuntaviikon ajan puolet ryhmäliikuntatuntien paikoista on varattavissa ajanvarausjärjestelmästämme, ja puolet paikoista täytetään paikan päällä. Mikäli tulet tunnille ilman varausta, olethan paikalla viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Liikunta- ja hyvinvointiviikon ohjelma:

Maanantai 20.1.
– 12-19 asiakaspalvelu avoinna, kuntosalille vapaa pääsy
– 17.15-17.55 Tietoisku (3.sali): Selkäterveyttä tukeva harjoittelu ja kevyt jooga-pilates-harjoitus. Ytimekäs tietoisku selän hyvinvoinnista, selkäkivusta sekä selän hyvinvointia tukevasta harjoittelusta. Tietoiskun sisällöstä vastaa fysioterapeutti, työterveyspsykologi Susanna Tommola. Tietoiskun lopuksi tehdään kevyt, selkäystävällinen jooga-pilates-harjoitus. Osallistujamäärä enintään 12 henkilöä, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
– 17.30. alkavat ryhmäliikuntatunnit (ks. ryhmäliikunnan lukujärjestys täältä https://avoinna24.fi/liikuntakeskuslinea)
– 18-19 Kuntosaliopastus / Susanna

!! PÄIVÄN TARJOUS !!
Sohvalta salille-treenipaketti kuntosalikortilla 299€ tai yhdistelmäkortilla 349€. Ota sohvaperunaa niskasta kiinni ja lähde kohti parempaa kuntoa!
Sohvalta salille-treenipaketti sisältää:
– Kuntosali- tai yhdistelmäkortin toukokuun 2020 loppuun saakka (arvo 212€/252€)
– Äkkilähtö-valmennuksen kuntosalille, jossa saat personal trainerin opastuksessa kuntosaliohjelman koko kehon päälihasryhmille, sekä kirjalliset ohjeet (arvo 49€)
– 2 x kehonkoostumusmittauksen (arvo yhteensä 70€)
– Uutena palveluna Sohvalta salille -seurantapalvelu ?. Tee itsellesi harjoitussuunnitelma, ja seuraamme harjoittelusi toteutumista jäsenyytesi aikana. Tsemppaamme ja muistutamme sinua tarvittaessa treeneistä puhelimitse tai sähköpostilla kerran viikossa.

———————

Tiistai 21.1.
– 12-19 asiakaspalvelu avoinna, kuntosalille vapaa pääsy
– 17.15. alkavat ryhmäliikuntatunnit (ks. ryhmäliikunnan lukujärjestys täältä https://avoinna24.fi/liikuntakeskuslinea)
– 18-19 Kuntosaliopastus / Viivi
– 17.30-18.00 Tietoisku (2.sali): Elintavoilla kansansairauksien kimppuun. Tule kuulemaan, miten ennaltaehkäiset ja hoidat tehokkaasti ravitsemuksen, liikunnan ja arkiaktivisuuden keinoin tämän päivän yleisimpiä kansansairauksia, kuten sydän- ja verisuonitauteja, diabetesta, muisti- ja mielenterveyden sairauksia. Tietoiskun aikana luodataan läpi viimeisintä näyttöön perustuvaa tietoa. Aiheeseen sinut johdattaa moniosaaja Sanna Uotinen, koulutukseltaan sairaanhoitaja (psykiatriaan suuntautunut, AMK), Personal Trainer ja ravintovalmentaja.

!! PÄIVÄN TARJOUS !!
15 kerran kortti 130€. Kortti käytettävissä sekä kuntosalille että ryhmäliikuntaan. Kortti on voimassa 4 kk.

——————–

Keskiviikko 22.1.
– 14-19 asiakaspalvelu avoinna, kuntosalille vapaa pääsy
– 17.30 alkavat ryhmäliikuntatunnit (ks. ryhmäliikunnan lukujärjestys täältä https://avoinna24.fi/liikuntakeskuslinea)
– 17.30-18.00. Tietoisku (2.sali): Kuntosaliharjoittelu pähkinänkuoressa.
Miksi minun pitäisi harjoitella kuntosalilla? Kenelle se sopii? Mitä siellä tehdään? Tule kuuntelemaan Kuntosaliharjoittelu pähkinäkuoressa -tietoisku, ja tiedät enemmän saliharjoittelusta. Tietoiskun jälkeen mahdollisuus tutustua personal trainerin opastuksella kuntosaliin. Tietoiskun pitää personal trainer Viivi Jetsu.
– 18-19 Kuntosaliopastus / Viivi

!! PÄIVÄN TARJOUS !!
– Kehonkoostumusmittaukset 10€. Personal trainerimme Viivi tekee päivän ajan huokeaan hintaan kehonkoostumusmittauksia. Nyt on oiva tilaisuus selvittää, missä suhteessa kehossasi on lihasmassaa ja rasvakudosta.
– Uusien asiakkaiden Tsemppipaketti 139€ (sis. 1kk treenit ja 2 personal training-tapaamista)

———————-

Torstai 23.1.
– 14-19 asiakaspalvelu avoinna, kuntosalille vapaa pääsy
– 17.30 alkavat ryhmäliikuntatunnit (ks. ryhmäliikunnan lukujärjestys täältä https://avoinna24.fi/liikuntakeskuslinea)
– 17.45.-18.15. Tietoisku (3.sali): Palautumisen ja kuormittumisen tasapainoa työssä ja vapaa-ajalla. Palaako kynttilä molemmista päistä sekä työssä että vapaalla? Tietoiskuluennolta saat vinkkejä parempaan palautumiseen arjen haasteissa, ja käydään läpi kehon toimintoja rauhoittava rentoutusharjoitus. Tietoiskun sisällöstä vastaa työterveyspsykologi, fysioterapeutti Susanna Tommola. Osallistujamäärä enintään 15 henkilöä, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
– 18.30-19.30 Kuntosaliopastus/Susanna

!! PÄIVÄN TARJOUS: FirstBeat-hyvinvointianayysi 129€ !!

———————–

Perjantai 24.1.
– 12-18 asiakaspalvelu avoinna, kuntosalille vapaa pääsy
– 16-17 Kuntosaliopastus/Susanna
– 17.00. Kysy jalkahoitajalta! Jalkahoitaja Ritva Veijalainen vastaa kysymyksiisi jalkojen omahoitoon ja jalkahoitoihin liittyen. Nappaa itsellesi tammikuun jalkahoitotarjous: tammikuulle varatut 60 minuutin jalkahoidot 45€ (norm. 55€).
– 17.15. alkavat ryhmäliikuntatunnit (ks. ryhmäliikunnan lukujärjestys täältä https://avoinna24.fi/liikuntakeskuslinea)

!! PÄIVÄN TARJOUS !!
Sohvalta salille-valmennus maanantain tapaan. Jos et vielä maanantaina ottanut tätä, niin nyt sitten viimeistään!

Aika huikea kattaus vai mitä? Tule ja tuo naapurikin mukanasi!
Meidät löydät Jyväskylän Keljonkankaalta osoitteessa Sohlberginkatu 10.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla