Liikuntakeskuksemme toiminta Koronavirukseen liittyen

Hyvä asiakaamme, tältä sivulta löydät ajankohtaisen tiedon liikuntakeskuksemme toiminnasta

Päivitetty 21.3. klo 14.00.

Mahtavia uutisia! Me olemme luoneet MyHelt-palveluun Linean oman treeni- ja hyvinvointikanavan! Tarjolla on live-treenejä kotona toteutettavaksi, treenivideoita sekä kirjallisia treeniohjeita. Kanavan sisältöä on jäsenillemme maksuton.

MyHelt-palvelun jäsenemme saavat käyttöönsä seuraavasti:

 • Lähetä meille viestiä info@liikuntakeskuslinea.fi, ja kerro mitä sähköpostiosoitetta tulet käyttämään käyttäjätunnuksenasi, kun rekisteröidyt MyHelt-palveluun.
 • MyHelt-palvelua voi käyttää tietokoneella, tai ladata mobiililaitteille sovelluksen Googlen tai Applen sovelluskaupoista
 • Kun olet saanut meiltä sähköpostitse kuittauksen, olemme aktivoineet sinulle palveluun kultajäsenyyden, ja täten pääsyn kaikkiin Linean taltioituihin materiaaleihin ja live-lähetyksiin.
 • ”Sisällöt” –> ”Kanavat” ja sieltä voit hakutoiminnolla etsiä Linean kanavan. Kanavalta löytyy nyt 8 erilaista treenivideota. Kanavamme täydentyy pian yinjoogalla, tekniikkavideoilla sekä uusilla lihaskuntoharjoituksilla. Suunnitteilla on myös rentoutusharjoituksia sekä hyväksymis- ja omistautumisterapiasta vaikutteita saaneita harjoituksia ikävien, ahdistavien ajatusten ja tuntemusten hallintaan.
 • ”Sisällöt” –> ”Live-tunnit” -osiosta löydät alkavia live-tunteja. ”Kaikki kanavat”-pudotusvalikosta saat suodatettua näkyviin Linean tulevat tunnit. HUOM! Live-tunnit toimivat tällä hetkellä varmimmin tietokoneella katsottuna!
  • Ennen tunnin alkua kyseisen tunnin kohdalla aktivoituu sininen ”Aloita”-painike, josta painamalla pääset mukaan seuraamaan live-lähetystä.

Tulossa on myös kaikille veloituksettomia näytetunteja! Mikäli meille ei ole voimassa olevaa jäsenyyttä, saa kanavamme hopea- tai kultajäsenyyden ostettua käyttöönsä pankki- tai luottokortilla MyHelt-palvelussa.

**********

Päivitetty 18.3.2020 klo 9.30.

Tällä hetkellä ryhmäliikuntatuntimme järjestetään 9 hengen pienryhmissä. Muistathan varata paikkasi tunnille! Olemme aloittamassa tuntien live-lähetykset vielä tämän viikon aikana, jolloin pääset osallistumaan tunneillemme kotoasi käsin!

Ryhmäliikuntakalenterin osalta tulemme tekemään seuraavia muutoksia, jotta pystymme pitämään tiloissamme samanaikaisesti liikkuvien asiakkaiden määrän mahdollisimman kohtuullisena. Samassa tilassa pidettävien tuntien välissä on 15 minuutin tauko, jotta välineet ehditään puhdistaa huolellisesti ennen ja jälkeen tuntien. Tunneille voit ottaa mukaan oman jumppa/joogamaton, tai ison pyhkeen maton suojaksi. Suositeltavia ovat myös salihanskat, jotka on hyvä kuitenkin pestä käytön jälkeen.

 

Seuraathan tältä sivulta live-lähetystemme käynnistymistä, ja saat ohjeet miten liittyä mukaan kotoasi käsin!

Kuntosali palvelee entiseen tapaan, huolehdithan seuraavista asioista treenatessasi:

 • Puhdista laitteen kahvat ja muut kosketuspinnat käytön jälkeen
 • Ota itsellesi väljää tilaa salilla
 • Käytä käsien desinfiointiainetta treenin lomassakin
 • Vältä juomapullon suukappaleen koskettelua
 • Jos käytät treenipyyhettä tai salihanskoja, pese ne käytön jälkeen

Kuntosaliopastus on toistaiseksi tauolla.

**********

Päivitetty 16.3.2020 klo 19.00.

Koronavirus herättää monenlaista pohdintaa ja kysymyksiä. Haluamme kertoa, että toimintamme jatkuu ryhmäliikunta- ja kuntosalipalveluiden osalta allamainituin muutoksin. Hierontapalvelut toimivat normaalisti.

Toiminnassamme on tapahtunut seuraavia muutoksia:

 • Ryhmäliikuntaryhmien osallistujamäärä rajataan 10 henkilöön 16.3. alkaen
 • Ohjattu Lapsiparkki Muksula on tauolla 17.3. lähtien. Tila on poissa myös omatoimikäytöstä toistaiseksi.
 • Senioriryhmät ovat siirtyneet tauolle alkaen 18.3. , jatkuen näillä näkyminen huhtikuun loppuun. Toukokuun ryhmistä ilmoitamme tällä sivulle huhtikuun lopussa. Riskiryhmien kohdalla emme halua osaltamme lisätä sairastumisen mahdollisuutta.

 

*******************

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden liikkua myös kotona!

Me olemme käärineet hihat, jotta voit pitää kuntoasi yllä myös kotoa käsin! Olemme avaamassa tiistaina 17.3. Myhelt.com -palveluun oman treenikanavan asiakkaillemme. Lisäksi myymme varastosta pois käytettyjä 18 kg pump-levytankosettejä sekä voimistelurenkaita ja -hihnoja huokeaan hintaan 29€!

Myhelt-treeni- ja hyvinvointikanavallemme olemme ladanneet mm. lämmittely, kehonhuolto- ja lihaskuntotreenejä, joiden pituus on n. 10-30 minuuttia. Viikon mittaan palvelu täydentyy kahvakuulatreenillä, core-, kehonpaino-, pilates- ja yinjooga-harjoituksilla. Kirjat- ja lehdet-osiosta löydät valmiita lihaskuntotreeniohjeita sekä oman kehon painolla että välineillä tehtäväksi. Eikö kuulostakin aika mahtavalta! Meille on tärkeää, että pysyt kunnossa myös kotona!

Pistä meille viestiä vastaamalla vastaamalla tähän viestiin, sähköpostilla info@liikuntakeskuslinea.fi tai soita 040 352 7300, niin saat treeni- ja hyvinvointikanavamme käyttöösi! Kerro meille, mitä sähköpostiosoitetta tulet käyttäjätunnuksenasi palvelussa käyttämään, niin saat kanavamme palvelut sinulle auki. Palvelua voit käyttää tietokoneella sekä mobiililaitteilla. 

 

Lataa Helt-sovellus itsellesi täältä:

Luo itsellesi palveluun käyttäjätunnus, ilmoita siitä meille ja avaamme kanavamme käyttöösi!

 

Lisäksi käytössänne on LesMills-kotitreenipalvelu kahden kuukauden ajan osoitteessa https://lmod.com/club 

Kotitreenipalvelussa on valittavana 95 erilaista treeniä palvelun kautta!

*******************************************

Välineet kotiin edullisesti 29 €! 

18 kg pump-levytankosettejä on tarjolla rajoitettu määrä. Setti sisältää kiekot 2 x 5 kg, 2 x 2,5 kg ja 2 x 1 kg, tangon sekä lukot x 2. Lisälevypainoja voi hankkia seuraavasti: 2 x 5kg = 8€, 2 x 2,5kg = 5€. Voimistelurenkaita ja harjoitusnauhoja käytetään samaan tapaan, ja ne myydään pareittain. Harjoitusnauhan pituus on n. 220cm, renkaissa hihnan koko pituus on n. 450cm.

Välineet ovat myynnissä asiakaspalvelussamme ma-to klo 15-19 ja pe klo 15-18.

**********************

Olethan osaltasi mukana mahdollistamassa, että olemme sinun lähiliikuntapaikkasi myös jatkossa!

Tämänhetkinen tilanne on ajanut paitsi monet muut yrittäjät, niin meidät myös epävarmuuden äärelle. Haluamme olla Sinun lähin liikuntapaikkasi tulevaisuudessakin, ja tarjota vaihtoehdon isoille ketjusaleille. Toivomme, että hyödynnät Sinulle tarjoamamme kotitreeni- ja välinemahdollisuudet, ja pidät jäsenyytesi voimassa, mikäli se vain on sinulle mahdollista. Jokainen kuukausimaksu on meille tärkeä!

Myös lahjakortit ovat oiva keino panostaa omaan hyvinvointiin tulevaisuudessa. Linean lahjakortin voit hankkia asiakaspalvelumme lisäksi myös verkkokaupastamme. Kaikki tästä eteenpäin ostetut lahjakortit ovat voimassa vuoden 2020 loppuun.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla