Aloita 2 viikon

maksuton kokeilu

Aloita heti

Mikä Linea?

Linealla liikutaan, kehitytään ja nautitaan – yksin ja yhdessä. Linean toiminnan peruspilareita ovat

  • toimivat puitteet ja palvelut raakasta raudan vääntämisestä, ryhmäliikuntaan, kehonhuoltoon ja valmennukseen,
  • persoonallinen ja ammattitaitoinen henkilökunta,
  • maalaisjärki ja äärimmäisen hyvä ilmapiiri,
  • helppous – saat keskittyä tavoitteidesi mukaiseen liikkumiseen turhan säätämisen sijasta,
  • sitoutumisriskittömyys.

Etsitkö rentoa treenipaikkaa, jossa voit tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti treenata niin laitepohjaisella kuntosalilla, riittävillä vapailla painoilla, kehonpainolla kuin ryhmäliikuntatunneillakin? Haluaisitko käyttöösi maalaisjärjellä ja asiakaslähtöisesti tuotetut palvelut ilman sitoutumisriskiä? Arvostatko treeneihin liittyvää helppoutta ja kattavia tukipalveluja kuten isoa maksutonta parkkialuetta, toimivaa lapsiparkkia, hieronta-, fysioterapia- ja jalkaterapiapalveluita tai vaikkapa saunaa, jonka napsautat lämpenemään juuri omiin treeneihisi sopivasti?

Liiikuntakeskus Linea on Jyväskylässä Keljonkankaalla sijaitseva yksityisomisteinen liikuntakeskus. Tarjontamme niin palveluiden kuin harjoittelupuitteiden osalta on erittäin kattava. Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista ja vaikuttavista persoonista, joiden johdolla kaikki vasta-alkajista kokeneempaan kaartiin liikkuvat mielekkäästi ja tarkoituksenmukaisesti. Omaleimaisuuden viimeistelee yksityisen omistuksen mahdollistama ja laajasti käyttämämme maalaisjärki sekä yhdessä huippuasiakkaiden kanssa luotu ainutlaatuinen ilmapiiri.

Linean varsinaiset- ja oheispalvelut toteutetaan asiakkaan etu edellä. Korttivaihtoehtoja on saatavilla niin kuntosali- kuin yhdistelmäkortteina (kuntosali + ryhmäliikunta). Meiltä saat hankittua halutessasi myös kymmenen kerran kortteja.

Puitteemme mahdollistavat kattavat treenit riippumatta tarvittavan raudan määrästä tai treenimieltymyksistäsi. Treeneihin on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kortillasi pääset treenaamaan aikaisesta aamusta iltamyöhään saakka. Oheispalveluistamme löydät monia tapoja helpottaa ja tukea treenejäsi.

Mainostamallamme maalaisjärjellä ajateltuna on täysin selvää, että ihmiset haluavat tietää mitä ovat ostamassa. Meille tämä käy loistavasti ja haluammekin, että pääset kokeilemaan ja kokemaan kaiken itse. Tarjoamme kaikille uusille Linean palveluista kiinnostuneille asiakkaille mahdollisuuden aloittaa treenit maksuttomalla kahden (2) viikon kokeilulla ilman mitään jatkositoumuksia.

 

Aloita kahden viikon maksuton kokeilu heti

 

Linean isolle maksuttomalle pysäköintialueelle saavuttuasi astut tiloihin, jotka kätkevät sisälleen enemmän kuin osaat kuvitella. Tarjolla on laaja ryhmäliikuntavalikoima kahvakuulasta aina sisäpyöräilyyn ja Les Mills -tunteihin, laaja laitepohjainen kuntosali sekä CrossTraining- ja vapaapainoharjoittelualue painonnostolavoineen. Treenin jälkeen on mukava astella vaikkapa saunan lämpöisiin löylyihin.

Asiakaspalvelumme yhteydessä toimivasta myymälästä löydät esimerkiksi seuraavien tuotemerkkien tuotteita: Taffer, Foodin, FAST, CompactFit.

Tavoitteita kohti ei tietenkään tarvitse puskea yksin – monipuoliset testaus- ja valmennuspalvelumme auttavat saavuttamaan tavoitteesi. Kokonaisuuden täydentävät fysio-, lymfa- ja jalkaterapeuttien sekä hierojien palvelut. Tähän kun täräytetään päälle loistavat asiakkaamme sekä ammattitaitoinen ja persoonallinen henkilökuntamme, niin täysin ainutlaatuinen liikkumisen ja hyvinvoinnin tyyssija on valmis. Linealla liikut, kehityt ja nautit!

”Jyväskylän lähialueilla en ole vielä törmännyt toimijaan, joka täyttää omat tarpeeni näin hyvin. Pääsen töiden jälkeen autolla helposti salille, tiukimpinakin ruuhka-aikoina saan oman vapaapainoharjoitukseni tehtyä ja viikonloppuisin saan loistavan vastaanoton kehonpainotreeneihin. Itselleni on myös erittäin tärkeää, että voin halutessani saunoa treenin päätteeksi kellonajasta riippumatta.”

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla