Aloita 2 viikon kokeilu

Aloita kokeilu

Ohjeita ajanvaraukseen

Kuinka teen ajanvarauksen?

Käytämme kaikissa palveluissamme yhtä varausjärjestelmää. Kaikki pääsevät tarkastelemaan kalenteria ja normaalihintaisia palveluita (ml. ryhmäliikuntakalenteri). Varsinainen paikan varaaminen ryhmäliikuntatunneille ja Lapsiparkki Muksulaan edellyttää voimassaolevaa sopimusta (yhdistelmäkortit, kuntosalikortit, 10 kerran kortit).

Muihin palveluihimme (fysio-, lymfa- ja jalkaterapia, hieronnat, testaukset sekä valmennusten ja ohjausten aloitustapaamiset) pääset tekemään varauksia ilman voimassaolevaa sopimusta.Osa palveluista tulee näkyviin vasta kirjauduttuasi sisään ajanvarausjärjestelmään. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi korttityypin mukaiset lisäpalvelut tai korttityypin mukaisesti etuhinnoitellut palvelut. Samoin esimerkiksi varsinaisia personal training -tapaamisia pääsevät varaamaan vain ne henkilöt, joilla on voimassaoleva personal training -sopimus.

Käytännön ohjeita ja ehtoja varauksiin sekä paikalle saapumiseen

Yleisiä ohjeita varausjärjestelmän käyttöön, varaustesi hallintaan (omien varausten tarkastaminen ja peruutukset) sekä omien tietojesi tarkastamiseen / muokkaamiseen saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme.

Ryhmäliikunta

Varauksia voi tehdä neljä viikkoa eteenpäin. Varausmahdollisuus sulkeutuu kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Poikkeuksena ovat:

  • Aamutunnit (klo 9 tai enemmin alkavat tunnit), joihin varaus pitää tehdä edellisenä iltana viimeistään klo 21 mennessä
  • Lapsiparkki Muksula, johon varaukset pitää tehdä samana päivänä viimeistään klo 12 mennessä
  • Mikäli muihin tunteihin liittyy poikkeuksia, niin niistä ilmoitetaan ajanvarauskalenterissamme ko. tunnin yhteydessä

Ryhmäliikuntatuntien kaikki paikat ovat varattavissa nettiajanvarauksen kautta. Tunneille voi tulla myös ilman ennakkovarausta, mutta tätä varten ei ole erillisiä paikkoja. Mikäli ennakkovaraukset ovat täynnä, kannattaa aina ilmoittautua varasijalle. Tällöin nouset mahdollisten peruutusten myötä varsinaiselle sijalle ja saat tästä viestin itsellesi.

Mikäli estyt tulemasta varaamallesi tunnille, pitää peruutus tehdä viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua (pois lukien Muksula, joissa peruutusraja on sama kuin viimeinen mahdollinen varausajankohta). Huomioithan, että veloitamme kolme (3) euroa jokaisesta peruuttamattomasta ja käyttämättä jätetystä varauksesta.

Muista saapua tunneille ajoissa! Varaus pitää lunastaa asiakaspäätteen kautta leimautumalla. Lunastamattomat paikat vapautuvat muiden käyttöön 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Asiakkaita ei oteta turvallisuus- ja viihtyisyyssyistä tunneille niiden jo alettua – huolehdi siis tinkimättömästi, että olet salissa tunnin alkaessa! Hyvä käytäntö on saapua saliin 5-10 minuuttia ennen tunnin alkua. Ensimmäistä kertaa jollekin tunnille mennessäsi kannattaa olla paikalla erityisen hyvissä ajoin – tällä tavoin ehdit esimerkiksi opetella ja tehdä pyörän säädöt ennen sisäpyöräilytunnin alkua, jne.

Muista aina tunnille saapuessasi viedä kirjautuminen asiakaspäätteellä loppuun saakka. Kirjoitin tulostaa sinulle lopuksi kuitin, jonka tarvitset mukaasi tunnille.

Muut palvelut

Muihin palveluihimme (fysio-, lymfa- ja jalkaterapia, hieronnat, testaukset valmennukset ja ohjaukset) voit tehdä nettiajanvarauksia siten, että varausmahdollisuus sulkeutuu neljä tuntia ennen alkamisajankohtaa. Mikäli estyt tulemasta varaamaasi palveluun, pystyt perumaan palvelun nettiajanvarauksen kautta viimeistään kaksitoista tuntia ennen palvelun alkamisajankohtaa.

Mikäli et peruuta varaamaasi aikaa ja jätät varaamasi palvelun käyttämättä, veloitamme näistä palveluista täyden hinnan. Jos kyseessä on sopimusetuihin kuuluva palvelu (esimerkiksi 12 kk sopimuksiin sisältyvä kehonkoostumusanalyysi), kirjataan palvelu em. tilanteissa käytetyksi voimassaolevan sopimuskauden osalta.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla