Palvelut

Linealla liikutaan, kehitytään ja nautitaan – yksin ja yhdessä.

Etsitkö rentoa treenipaikkaa, jossa voit tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti treenata niin laitepohjaisella kuntosalilla, riittävillä vapailla painoilla, kehonpainolla kuin ryhmäliikuntatunneillakin? Haluaisitko käyttöösi maalaisjärjellä ja asiakaslähtöisesti tuotetut palvelut ilman sitoutumisriskiä? Arvostatko treeneihin liittyvää helppoutta ja kattavia tukipalveluja kuten isoa maksutonta parkkialuetta, toimivaa lapsiparkkia, hieronta- ja fysioterapiapalveluita tai vaikkapa saunaa, jonka napsautat lämpenemään juuri omiin treeneihisi sopivasti?

Linean varsinaiset- ja oheispalvelut toteutetaan asiakkaan etu edellä. Korttivaihtoehtoja on saatavilla niin kuntosali- kuin yhdistelmäkortteinakin (kuntosali + ryhmäliikunta). Meiltä saat hankittua halutessasi myös kymmenen kerran kortteja.

Puitteemme mahdollistavat kattavat treenit riippumatta tarvittavan raudan määrästä tai treenimieltymyksistäsi. Treeneihin on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kortillasi pääset treenaamaan aikaisesta aamusta iltamyöhään saakka. Oheispalveluistamme löydät monia tapoja helpottaa ja tukea treenejäsi.

Meillä et ole myyntipuheidemme varassa, vaan tarjoamme kaikille uusille Linean palveluista kiinnostuneille asiakkaille mahdollisuuden aloittaa treenit kahden (2) viikon kokeilulla ilman mitään jatkositoumuksia.

Aloita kahden viikon kokeilu heti

Linean isolle maksuttomalle pysäköintialueelle saavuttuasi astut tiloihin, jotka kätkevät sisälleen enemmän kuin osaat kuvitella. Tarjolla on laaja ryhmäliikuntavalikoima kahvakuulasta aina sisäpyöräilyyn ja Les Mills -tunteihin, laaja laitepohjainen kuntosali sekä CrossTraining- ja vapaapainoharjoittelualue painonnostolavoineen. Treenin jälkeen on mukava astella vaikkapa saunan lämpöisiin löylyihin.

Tavoitteita kohti ei tietenkään tarvitse puskea yksin – monipuoliset testaus- ja valmennuspalvelumme auttavat saavuttamaan tavoitteesi. Kokonaisuuden täydentävät fysio-, lymfa- ja jalkaterapeuttien sekä hierojien palvelut. Tähän kun täräytetään päälle loistavat asiakkaamme sekä ammattitaitoinen ja persoonallinen henkilökuntamme, niin täysin ainutlaatuinen liikkumisen ja hyvinvoinnin tyyssija on valmis. Linealla liikut, kehityt ja nautit!

”Jyväskylän lähialueilla en ole vielä törmännyt toimijaan, joka täyttää omat tarpeeni näin hyvin. Pääsen töiden jälkeen autolla helposti salille, tiukimpinakin ruuhka-aikoina saan oman vapaapainoharjoitukseni tehtyä ja viikonloppuisin saan loistavan vastaanoton kehonpainotreeneihin. Itselleni on myös erittäin tärkeää, että voin halutessani saunoa treenin päätteeksi kellonajasta riippumatta.”

 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla