Jalkahoidot

Jalkojen terveydellä on suuri merkitys liikkumiseen, toimintakykyymme ja elämänlaatuumme.

Hyvällä omahoidolla pääsee pitkälle, mutta aina se ei riitä. Voi olla että jalkojen hoitaminen ei onnistu itseltä, tai sitten se vain unohtuu. Vietämme paljon aikaa jaloillamme, ja välillä ne joutuvat kovallekin koetukselle. Sairaudet, kuten diabetes ja reuma mm. lisäävät riskiä jalan virheasennoille, ja tällöin jalkojen hoidon tärkeys korostuu. Säännöllinen jalkahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ennaltaehkäisee jalkavaivoja.

Jalkahoito alkaa hoidon tarpeen arvioinnilla ja esitietolomakkeen täytöllä. Aluksi tehdään tarvittaessa tutkimuksia esim. nivelten liikkuvuudesta, pintatuntotestaus, tarkastetaan pulssit ja tutkitaan jalan rakenne.  Hoito muodostuu yksilöllisesti tarpeiden ja toiveiden mukaan, käytettävä aika huomioiden. Hoito voi sisältää esim: jalkojen tutkimuksen, jalkakylvyn, jalkojen ihon ja kynsien hoitoa, huopakevennykset, jalkojen rasvauksen ja hieronnan sekä vinkkejä kotihoitoon. Jos haluat kynsien lakkauksen, tuothan oman kynsilakan mukanasi.

Jalkahoitojen hinnasto:

Jalkahoito Pika 30min / 30€ (sis. jalkakylpy + yksittäinen toimenpide, esim kynsien leikkaus ja jalkojen rasvaus)

Jalkahoito Perus 60min / 55€ (sis. jalkakylpy, ihon ja kynsien hoito, jalkojen rasvaushieronta)

Jalkahoito Plus 75min / 60€ (valitse tämä, jos jaloissa on paljon hoidettavaa, esim. laaja-alaisia kovettumia tai paksuuntuneet kynnet useassa varpaassa.

Jalkahoidot Linealla toteuttaa Ritva Veijalainen.

Varaa aikasi jalkahoitoon tästä

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla