Refleksologia / vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on vanha hoitomuoto. Hoidon avulla voidaan ylläpitää terveyttä ja kartoittaa sekä hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja. Vyöhyketerapian avulla voidaan purkaa kehon jännitystiloja.

Refleksologisessa vyöhyketerapiassa huomioidaan ihminen kokonaisuutena. Hoidon aikana käsitellään jalkaterän heijasteiden lisäksi koko keho. Tästä johtuen hoito suuntautuu tehokkaimmin kyseiselle ongelma-alueelle. Hoidon aikana käydään läpi kehon heijastepisteitä, vyöhykkeitä ja ratoja. Hoito tehdään painellen, hieroen ja joskus puikkoa apua käyttäen. Hoito on rentouttavaa ja miellyttävää. Jotkut heijasteet saattavat olla aristavia ja hoito tehdään aina asiakasta kuunnellen.

Tutkitusta hoidolla pystytään vaikuttamaan parantavasti elämänlaatuun. Refleksologiasta on saatu apua mm. unettomuuteen, stressiin, migreeniin, paniikkioireisiin, päänsärkyyn, erilaisiin aineenvaihdunnan ongelmiin, ääreisverenkierron ongelmiin, hormonaalisiin epätasapainotiloihin sekä lihas- ja nivelvaivoihin.

Ilmoitathan hoitoon tullessasi, jos olet raskaana, sinulla on tekonivel tai muita vierasesineitä kehossasi.

Linealla vyöhyketerapiapalveluita tarjoaa Hilja Lehtivuori. Ajan vyöhyketerapiaan varaat helpoimmin suoraan nettiajanvarauksen kautta. Hiljan tavoitat tarvittaessa myös puhelimitse numerosta 0400 741 117 tai sähköpostilla hilja@liikuntakeskuslinea.fi.

 

Varaa aika vyöhyketerapiaan

[Huomioithan, että peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme varatun palvelun hinnan.]

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla