Lapsille ja nuorille

Meille on tärkeää, että lapset voivat lähteä hyvillä mielin lapsiparkki Muksulaan vanhempien treenien ajaksi. Haluamme myös olla mukana lasten ja nuorten liikuntataitojen, liikunnan riemun ja liikunnallisten elämäntapojen oppimisessa.

Haluatko oman liikuntahetkesi olevan mukava ja toivottu tapahtuma myös mukaan lähteville lapsillesi? Kaipaako lapsesi mukavaa ja rentoa liikunnallista harrastusta? Onko salitreenien aloittaminen nuorelle ajankohtaista, mutta homman toimivuutta pitäisi päästä kokeilemaan ilman liian pitkää ja kallista sitoutumista?

NuorisoStartilla 14-17 -vuotiaiden treenit sujuvasti käyntiin

Liikuntakeskuksen palveluiden käyttö tulee usein ajankohtaiseksi 14-17 vuoden iässä. Nuorten innostuminen liikuntaharrastuksesta on hieno asia. Samalla se toisinaan herättää vanhemmissa täysin aiheellisia kysymyksiä erityisesti innostuksen keston suhteen. Haluamme tarjota tässäkin tilanteessa selkeän ja vailla pitkää sitoutumisriskiä olevan vaihtoehdon NuorisoStartin muodossa. NuorisoStartti pähkinänkuoressa:

 • NuorisoStartti myydään ainoastaan 14-17-vuotiaiden nuorten ensimmäiseksi sopimukseksi ja se myydään kullekin asiakkaalle vain kerran. Huomioi kuitenkin, että kahden viikon kokeilu ei estä NuorisoStartin ostamista.
 • NuorisoStartin hinta on 65 € ja se sisältää kolmen (3) kuukauden treenit (kuntosali ja ryhmäliikunta) sekä ovikortin
 • Alle 18-vuotiaiden treenit edellyttävät aina huoltajan suostumuksen
 • Pidätämme oikeuden rajoittaa nuorimpien treenaajien pääsyä ryhmäliikuntatunneille turvallisuussyistä (erityisesti lisäpainoja hyödyntävät tunnit)
 • NuorisoStartin yhteydessä on mahdollista hankkia myös SaliStartti eli henkilökohtaisesti suunniteltu kuntosaliohjelma sekä siihen liittyvä yhden (1) tunnin mittainen ohjaus. SaliStartin hinta on 49 € ja se myydään kullekin asiakkaalle vain kerran.

Mikäli jokin jäi mietityttämään, saat lisätietoja asiakaspalvelustamme tai tästä.

 

Hanki NuorisoStartti ja/tai SaliStartti tästä

 

Perheen pienimmät viihtyvät lapsiparkki Muksulassa

Perheen pienimille Linealta löytyy iso, viihtyisä leikkihuone – Muksula. Samalla tämä on paikka, jossa lapsien on mukava touhuta oman turvallisuutensa sekä muiden treenaajien viihtyisyyden takaamiseksi. Leikkihuoneesta löytyy mm. leluja, pelejä, piirustustehtäviä ja usein myös leikkikavereita. Lapsiparkissa haluamme myös aktivoida lapsia oppimaan liikkumisen ja yhdessä tekemisen iloa.

Muksulassa on ohjaaja paikalla ennakkovarausten mukaisesti maanantaista perjantaihin klo 16.45 – 20.15. Varaukset ja mahdolliset peruutukset Muksulaan pitää tehdä viimeistään samana päivänä klo 12.00 mennessä. Varaukset tehdään nettiajanvarauksen kautta. Muulloin kuin palveluaikoina kuntosalin välittömässä läheisyydessä sijaitseva lapsiparkki on asiakkaidemme vapaassa käytössä.

Muksulan säännöt:

 1. Alaikäraja on 1 vuotta ja yläikäraja 7 vuotta
 2. Lapsi voi olla yhden vuorokauden aikana lapsiparkissa korkeintaan 1,5 tuntia / vanhempi
 3. Varaukset pitää aina tehdä yllämainitulla tavalla
 4. Lapset pitää aina saattaa Muksulaan ja samassa yhteydessä ilmoittaa lapsiparkin ohjaajalle mistä huoltaja löytyy tarvittaessa (kuntosali tai tunti, jolle on menossa)
 5. Lapsiparkissa olevien lasten ulkovaatteet pitää jättää ala-aulassa oleviin naulakoihin
 6. Vaippaikäisten lasten vaipat pitää olla vaihdettuna Muksulaan tultaessa
 7. Ohjattu Muksula on maksuton palvelu ainoastaan 12 kuukauden sopimusten yhteydessä. Muihin aikaperusteisiin kortteihin liitettynä hinta on 5 € / kk ja muille 5 € / kerta / lapsi.
 8. Muksulan palveluaikoina se ei ole omatoiminen leikkipaikka eikä sinne voi tulla ilmoittautumatta
 9. Muksulan käyttö omatoimisena leikkipaikkana on mahdollista ja suotavaakin muina kuin ohjattuina aikoina
 10. Muksulan viihtyisyys ja turvallisuus varmistetaan muiden tilojen tapaan tallentavalla kameravalvonnalla
 11. Lapsi on aina liikuntakeskuksen tiloissa vanhempiensa vastuulla

Mikäli jokin Muksulaan liittyvä käytäntö tai muu asia jäi vähänkin mietityttämään, niin ota rohkeasti yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Tervetuloa koko perheen voimin liikkumaan, kehittymään ja nauttimaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Vauhtia ja iloa Linean kurssimuotoisista tapahtumista

Järjestämme ajoittain myös kurssimuotoisia liikuntamahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Tiedotamme tulevien tapahtumien tarkemmista tiedoista tässä osiossa.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla