Liikunta

Linealla liikutaan, kehitytään ja nautitaan – yksin ja yhdessä.

Liikuntapalvelumme antavat jokaiselle mahdollisuuden valita laajasta kattauksestamme. Piditpä sitten ryhmässä liikkumisesta tai yksin punttisalilla rymistelystä, tarjoavat liikuntapalvelumme ja puitteemme varmasti kasapäin mahdollisuuksia.

Ryhmäliikuntatunnit ja -tilat

Kattavasta ryhmäliikuntavalikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivat tunnit olitpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi kuntoilija. Tuntivalikoimastamme löytyy tunteja varsin reippaasta menosta kehoa huoltaviin ja taitoja haastaviin tunteihin.

Tarjolla on laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja sisältäen

Pääset aina tutustumaan ajan tasalla olevaan ryhmäliikuntakalenteriimme. Varauksen tekeminen ryhmäliikuntatunneille edellyttää voimassaolevaa sopimusta.

Osa ryhmäliikuntasaleistamme on aina tuntien ulkopuolella asiakkaidemme vapaassa käytössä vaikkapa kehonpainoharjoitteluun ja lihashuoltoon. Puitteista eivät palautuminen tai vaativammatkaan treenit jää kiinni.

Raudan ryskettä ja pienempää kilkettä

Tuloksekkaan kuntosaliharjoittelun mahdollistamiseksi käytössäsi on kattava laitepohjainen kuntosali sekä CrossTraining- ja vapaapainoharjoittelualue painonnostolavoineen.

Laitepohjaisen kuntosalin puolella harjoittelet turvallisissa, helppokäyttöisissä ja laadukkaissa laitteissa. Harjoittelun aloittamista helpottavat laitteista löytyvät liikekuvat.

CrossTraining- ja vapaapainoharjoittelualue on erityisesti pidempään harjoitelleiden ja vahvempien jässiköiden mieleen. Toki tällekin puolelle salia kaikki ovat tervetulleita ja esimerkiksi lukuisat telineet voimistelurenkaineen sekä hyppyboksit tarjoavat loistavan mahdollisuuden kehonpainoharjoitteluun. Joka tapauksessa rauta ja haasteet eivät täällä lopu!

Monipuolisen ja kehittävän harjoittelun turvaamiseksi käytössäsi on myös muhkea rivistö kahvakuulia ja muita pienharjoitteluvälineitä.

Kuntosaliharjoittelun tarkoituksenmukaiseen ja turvalliseen aloitukseen on tarjolla SaliStartti. Lisäksi voit hyödyntää valmennuspalveluitamme tai hankkia itsellesi tavoitteitasi vastaavan kuntosaliohjelman.

Harjoittelun aloittaminen turvallisesti maksuttomalla kahden viikon kokeilulla

Me Linealla haluamme varmistua kanssasi, että olemme juuri Sinun tarpeisiisi sopiva ja mielekäs liikuntakeskus. Pääset toteamaan tämän kaiken itse ilman mitään jatkositoumuksia, kun aloitat harjoittelun maksuttomalla kahden viikon kokeilulla.

Aloita 2 viikon maksuton kokeilu välittömästi

Halutessasi voit hankkia itsellesi parhaiten soveltuvan kuntosali-, yhdistelmä- tai kymppikortin suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella. Samalla lomakkeella voit tilata myös Sali- ja NuorisoStartit sekä lahjakortit.

Siirry tilaamaan tästä

 

 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla