Ryhmäliikunta

Linean kattavasta ryhmäliikuntavalikoimasta löydät varmasti mieleisesi tunnit. Tarjolla on niin Les Mills -tunteja, sisäpyöräilytunteja kuin laaja kattaus Linean omia tunteja jumpasta ja kahvakuulasta aina tanssiin ja kehonhuoltoon sekä taitoa kehittäviin kehonpainotreeneihin.

Kiinnostaako kattava ryhmäliikuntavalikoima toimivissa puitteissa? Etsitkö treenipaikkaa, josta löytyy koko kattaus kaipaamiasi tunteja kovemmasta tykityksestä kehonhuoltoon? Kaipaatko välillä myös ryhmäliikuntatunteja, joissa liikutaan pienemmässä ryhmässä ja yksilöllisemmässä ohjauksessa? Käytkö pääosin ryhmäliikuntatunneilla, mutta haluat täydentää treenejäsi kuntosalilla tai vaikkapa kehonpainoharjoitteluun erinomaisesti soveltuvissa puitteissa?

Löydät laajasta ryhmäliikuntavalikoimastamme varmasti itsellesi sopivat tunnit. Uusimme ryhmäliikuntatarjontaamme ja -kalenteriamme aktiivisesti. Haluamme tarjota parasta ja tästä syystä Linealla ohjaa valikoitu joukko persoonallisia ja aktiivisesti osaamistaan kehittäviä ohjaajia.

Ryhmäliikuntatuntimme jakaantuvat Linean omiin tunteihin, kehon ja mielen -tunteihin, tanssitunteihin, Les Mills -tunteihin sekä sisäpyöräilytunteihin. Nämä kätkevät taakseen koko ryhmäliikunnan kirjon: jumppaa, tiukkaa tykitystä, sykettä, voimaa, taitoa ja ketteryyttä, kehonhuoltoa, tanssia, sisäpyöräilyä, kahvakuulaa, CrossTrainingiä, kehonpainotreeniä… Tule ja koe itse!

Tuntikalenterimme on jatkuvasti vapaasti tarkasteltavissa. Varauksien tekeminen ryhmäliikuntatunneille edellyttää voimassaolevaa sopimusta.

Vaikuttaako jopa liian hyvältä ollakseen totta? Me tiedämme olevamme tässä loistavia, joten tarjoamme kaikille uusille Linean palveluista kiinnostuneille asiakkaille mahdollisuuden aloittaa treenit maksuttomalla kahden (2) viikon kokeilulla ilman mitään jatkositoumuksia.

Aloita maksuton 2 viikon kokeilu välittömästi tästä

Halutessasi voit myös tilata itsellesi parhaiten soveltuvan kortin suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella.

Siirry tilaamaan tästä

Ryhmäliikuntaa varten Linealla on loistavat puitteet. Salimme on varustettu erillisillä ilmanvaihdoilla sekä viilennyksillä. Välineet ovat huippuluokkaa ja Linealla onkin käytössään esimerkiksi Les Millsin Smart Tech -välineistö, Keiser M3 -huippupyörät (mm. loistava ajoasento ja -tuntuma, magneettivastus ja wattimittaus) sekä runsaasti varustellut salit kehonpainharjoitteluun.

Päivitämme ryhmäliikuntatarjontaamme ja -kalenteriamme aktiivisesti. Eri lajit vaihtelevat jonkin verran kalenterissa kausittain. Voimassa oleva ryhmäliikuntakalenterimme on jatkuvasti vapaasti tarkasteltavissa. Kokonaisuudessaan valikoimiimme kuuluvat eri kausilla seuraavat ryhmäliikuntatunnit:

Linean omat tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.

Linean omien tuntien kuvauksiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Kehon ja mielen tunnit tarjoavat loistavan mahdollisuuden ottaa itsellesi hetken omaa aikaa. Näillä tunneilla pääset hetkeksi pois hälinästä ja kiireen keskeltä. Muista valita treeneihisi myös kehoa ja mieltä huoltavia tuntejamme – ne ovat tärkeä osa harjoittelua ja antavat kehollesi aikaa rentoutua ja palautua.

Kehon ja mielen tuntien kuvauksiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Linea Cycling -sisäpyöräilytunnit sisältävät 30, 45 ja 60 minuutin tuntivaihtoehdot. Nämä tunnit tarjoavat mahdollisuuden sisällyttää sisäpyöräily osaksi harjoittelua kovana yksittäisenä treeninä, yhdistelmäharjoituksena jonkin muun tunnin / harjoituksen kanssa tai vaikkapa kevyempänä harjoitteena osana muuta harjoittelukokonaisuutta.

Linea Cycling -sisäpyöräilytuntien kuvauksiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Les Mills -tunnit ovat kansainvälisiä konseptitunteja joiden ohjelmat musiikkeineen ja koreografioineen uudistuvat kolmen kuukauden välein. Tunteja ohjaavat Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme.

Les Mills -tuntien kuvauksiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Tanssitunnit ovat suunnattu jokaiselle musiikinrytmistä ja sen tahtiin liikkumisesta nauttivalle. Ohjaajiemme suunnittelemat tanssitunnit ovat koreografisesti helppoja ja näin ollen sopivat jokaiselle tanssista kiinnostuneelle.

Tanssituntien kuvauksiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Senioritunnit ovat nimestään huolimatta kaikille suunnattuja. Tunnit tarjoavat takuuvarmasti tehokasta liikuntaa ja hauskaa seuraa. Kun haluat hoitaa sekä kuntoasi että mieltäsi tule mukaan näille tehokkaille ja hauskoille tunneille.

Seniorituntien kuvauksiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla