Keho ja mieli

Ota itsellesi hetki omaa aikaa. Ota aikaa pois hälinästä ja kiireen keskeltä. Valitse kehoa ja mieltä huoltavia tuntejamme. Ne ovat tärkeä osa harjoittelua ja antavat kehollesi aikaa rentoutua ja palautua.

Linea Joogavenyttely

Tee tuntivaraus 55

Linea Joogavenyttely on kehonhallintaa ja liikkuvuutta kehittävä tunti. Rauhallisesti etenevät sarjat rytmittyvät oman hengityksen ja oman kehon liikkeiden mukaan. Yksinkertaiset ja samalla tehokkaat liikkeet sekä vahvistavat että venyttävät. Tunnin edetessä liikkeet sidotaan mielekkäiksi sarjoiksi. Tunnilla et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 
Mieli
 

Linea Hathajooga

Tee tuntivaraus 55

Lempeä Hathajooga sopii kaikentasoisille liikkujille. Tunnin aikana tehdään mm. rentoutus- , lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia. Tunnin tavoite on lisätä kehontuntemusta ja tasapainottaa kehoa ja mieltä.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 
Mieli
 

Linea Rulla&Ranka

Tee tuntivaraus 55

Rulla&Ranka tunnillamme käydään läpi hyvään ryhtiin sekä rangan hyvinvointiin liittyviä harjoitteita. Lisäksi tunnilla hyödynnetään tunnin tarkemmasta sisällöstä riippuen erilaisia foamrollereita sekä HighRolleria. Tämä rauhallinen tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 
Mieli
 

Linea Pilates/Linea Pilates Äijät

Tee tuntivaraus 55

Tule nauttimaan rauhallisesta tunnista, jonka aikana vahvistetaan kehon syviä lihaksia. Tunnilla keskitytään oikean hengitystekniikan löytämiseen, jonka kautta liikkeet saavat lisää tehoa. Pilates vahvistaa kehoa sekä lisää liikkuvuutta. Ohjelmasta riippuen tunnilla käytetään erilaisia välineitä. Tunti sopii kaikille, eikä aiempaa kokemusta Pilateksesta vaadita. Kalenteristamme löytyy myös oma tunti miehille.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Linea Venyttely

Tee tuntivaraus 55

Rauhallinen venyttelytunti, joka alkaa lempeällä kehon lämmitelyllä. Tunti etenee venytellen pitkään ja rauhallisesti kehon päälihasryhmiä. Tunnin kiireetön ilmapiiri auttaa rentouttamaan sekä kehoa että mieltä.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla