Les Mills -tunnit

Les Mills -tunnit ovat konseptitunteja joiden ohjelmat muusiikkeineen ja koreografioineen uudistuvat kolmen kuukauden välein. Tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme.

Les Mills BodyPump

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyPump on tehokasta lihaskuntoharjoittelua hyvän musiikin tahdissa. Tunnilla käytetään välineinä levytankoa, käsipainoja ja steppilautaa. Jokainen lataa tankoonsa sopivat painot ja näin haastaa itseään omalla tasollaan. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä tunnissa tehokkaan koko kehon treenin.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Les Mills BodyCombat

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyCombat yhdistää mielenkiintoisella tavalla taistelulajitekniikoita energisiksi sarjoiksi. Tunti rakentuu intervallityyppisesti kappaleista joissa vuorottelevat “isku- ja taistelukappaleet”. Tule löytämään sisäinen soturisi! Tunti päättyy lihaskunto-osuuteen ja venyttelyyn.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Les Mills GRIT

Tee tuntivaraus 30

30 minuutin HIIT-treeni, joka tuo nopeita ja merkittäviä tuloksia. Tällä tunnilla ryhmäliikuntaan yhdistyy valmennuksellisia piirteitä.

Erittäin intensiivinen treeni, jonka tavoitteena on muokata kehoasi, vahvistaa lihaksiasi ja lisätä tiukkaa lihasmassaa – kuulostaa enemmän kuin hyvältä! Tunnilla käytetään välineinä kehonpainon lisäksi tankoa, levypainoja ja steppilautaa.

Tälle sähäkälle tunnille kannattaa tulla jo jonkin verran lämmitelleenä – saat varmasti treenistä tällä tavoin enemmän irti.

Voima
 
Syke
 
Kehonhallinta
 

Les Mills BodyStep

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyStep on sykettä nostava ja jalkoja kuumottava askellustunti step-laudalle. Tunnilla pääset nauttimaan hauskoista teemoista, hyvästä musiikista ja siinä sivussa kuntokin kasvaa ihan huomaamatta. Tällä tunnilla on mahdollista tehdä liikkeet myös ilman hyppyjä.

Syke
 
Voima
 
Kehonhallinta
 

Les Mills BodyBalance

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyBalance -tunnilla tavoitellaan kehon ja mielen tasapainoa. Liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä rentoutumista harjoitetaan liikesarjoilla, jotka pohjautuvat joogaan, TaiChi- ja pilatestekniikkaan.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Les Mills SH'BAM

Tee tuntivaraus 45

Helppo, mutta hikinen tanssillinen treeni, joka päästää sisälläsi olevan tanssitähden valloilleen. Tunnilla kuullaan yökerhojen kuumimmat hitit, tuttuja klassikoita ja latinalaisrytmejä. SH´BAM tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä musiikin vietäväksi! Come as you are, leave as a star!

Syke
 
Kehonhallinta
 
Voima
 

Les Mills CXWORX

Tee tuntivaraus 30

Les Mills CXWORX 30′ on keskivartalon lihaksia monipuolisesti vahvistava tunti. Välineinä tunneilla käytetään erityisesti tähän käyttöön valmistettuja vastuskuminauhoja / ”tuubeja”. Tunnin toiminnalliset osuudet haastavat myös kehonhallintaa.

Voima
 
Syke
 
Kehonhallinta
 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla