Linean omat tunnit

Nämä tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.

Linea Muokkaus

Tee tuntivaraus 55

Linea Muokkaus on lihaskestävyyttä kehittävä tunti. Helpon lämmittelyn jälkeen haastetaan koko kehoa lihaskuntosarjoilla käyttäen oman kehon vastuksen lisäksi apuna mm. käsi- sekä levypainoja ja kuminauhoja. Toiminnalliset harjoitukset kuuluvat olennaisena osana muokkaukseen. Tunti sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle.

Voima
 
Syke
 
Kehonhallinta
 

Linea Core 30'

Tee tuntivaraus 30

Linea Core 30′ on keskivartalon lihaksia monipuolisesti vahvistava tunti, jonka tavoitteena on laittaa korsetti kuntoon. Välineitä tunnilla käytetään vaihtelevasti. Core-tunnin toiminnalliset osuudet haastavat kehonhallintaa.

Voima
 
Kehonhallinta
 

Linea Functional Core 30'

Tee tuntivaraus 30

Functional core tunti koostuu erilaisista toiminnallisista liikkeistä, jotka haastavat koko kehon. Tunti kehittää kestävyyttä, voimaa, kehonhallintaa sekä tasapainoa keskittyen erityisesti keskivartalon lihaksiin. Välineinä käytetään hihnoja, jolloin vastuksena toimii vartalon oma paino. Muut välineet vaihtelevat tunnilla. Ota haaste vastaan ja astu tunnille!

Voima
 
Kehonhallinta
 

Linea syke+voima

Tee tuntivaraus 55

Linea Syke+Voima on intervallityyppinen askellusta ja lihaskuntoharjoittelua yhdistelevä tunti. Tule nauttimaan helpoista ja sykettä nostattavista askelkuvioista sekä haastamaan itsesi lihaskunto-osioissa! Tunnilla käytetään vaihtelevasti lihaskuntoharjoittelun pienvälineitä

Syke
 
Voima
 
Kehonhallinta
 

CrossTraining

Tee tuntivaraus 55

CrossTraining on monipuolinen liikuntamuoto, jossa tehdään erilaisia ja eri osa-alueille painottuvia treenejä. CrossTraining tunneillamme käytetään niin painoja, kahvakuulia kuin kehonpainoa. Myöskään juoksu, hypyt ja soudut eivät varmasti jää vieraiksi. CrossTraining tuntimme iskevät varmasti, kunhan uskallat ottaa ensimmäisen askeleen ja kokeilla!

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Kahvakuula Balance

Tee tuntivaraus 55

Kahvakuula Balance on kehon hallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa kehittävä tunti, joka antaa voimaa keskivartalon lihaksille. BALANCE tunnilla pitkien liikeratojen ansioista kehitetään myös liikkuvuutta.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Kahvakuula Easy

Tee tuntivaraus 55

Kahvakuula Easy on monipuolinen kahvakuulatunti, jonka vaihtelevat sisällöt haastavat kehoa eri osa-alueilla. Easy tunti ei tarkoita ”leppoisaa heiluttelua”, vaan nimi viitaa liikevalintoihin. Easy tunnilla käytetään mahdollisimman selkeitä perusliikkeitä, jolloin tunnille on helppo tulla ilman aiempaa kuulailukokemusta.

Voima
 
Syke
 
Kehonhallinta
 
Liikkuvuus
 

Kahvakuula HIIT

Tee tuntivaraus 55

Kahvakuula HIIT koostuu kovatehoisista intervalliharjoituksista, jotka potkaisevat aineenvaihduntasi aivan uudelle tasolle, jonka ansiosta kehosi polttaa kaloreita vielä useita tunteja harjoituksen jälkeen! HIIT tunti sopii erityisesti niille, jotka haluavat saada tehokkaan harjoitteluvasteen lyhyessä ajassa.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

LineaCircuit / LineaCircuit Äijät

Tee tuntivaraus 55

Sykettä, voimaa ja liikkuvuutta; ainakin näitä tarjoaa tehokas kiertoharjoittelutunti. Tunnilla työtä tehdään kelloa vastaan ohjaajan kannustuksella. Kahvakuulat, levypainot ja muut harjoittelun pienvälineet tulevat näissä treeneissä tutuksi. Tule haastamaan itsesi ja kokemaan porukan voima kiertoharjoittelussa. LineaCircuit Äijät on miehille suunnattu kiertoharjoittelutunti.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla