Tanssitunnit

Tanssituntimme ovat suunnattu jokaiselle musiikinrytmistä ja sen tahtiin liikkumisesta nauttivalle. Ohjaajiemme suunnittelemat tanssitunnit ovat koreografisesti helppoja ja näin ollen sopivat jokaiselle tanssista kiinnostuneelle.

Zumba

Tee tuntivaraus 55

ZUMBA on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumba on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa. Sopii mainiosti niin vasta-alkajille kuin jo pidempään liikuntaa harrastaneille.

Syke
 

Linea Lattarit 45'

Tee tuntivaraus 55

Linea Lattarit sopii kaikille tanssista, musiikista ja hikisestä treenistä nauttiville liikkujille. Tule oppimaan cha chan, samban, jiven ja rumban sekä merenquen, salsan ja reggaetonin perusaskeleita ja kuvioita. Tämä tunti sopii niin aloittelijoille kuin enemmän tanssineillekin.

Syke
 
Kehonhallinta
 

Linea Dance 45'

Tee tuntivaraus 55

Hauska, vaihteleva ja tehokas tapa liikkua tanssien. Tällä tunnille pääset tutustumaan useisiin eri tanssilajeihin Bollywoodista hiphoppiin ja reggeatonista salsaan. Tule ja koe tanssin ilo ja teho!

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Linea Dance (koreografinen)

Tee tuntivaraus 55

Tämä on Linea Dance -tunneista koreografisempi. Myös tälle tunnille voit kuitenkin tulla ilman aiempaa kokemusta vastaavista tansseista. Tunti on hauska, vaihteleva ja tehokas tapa liikkua tanssien. Tällä tunnille pääset tutustumaan useisiin eri tanssilajeihin Bollywoodista hiphoppiin ja reggeatonista salsaan. Tule ja koe tanssin ilo ja teho!

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla