Muut palvelut

Muut palvelumme on tarkoitettu helpottamaan ja tukemaan treenejäsi sekä mahdollistamaan erilaisille porukoille unohtumattomat treenit säännöllisesti tai kertaluonteisesti toteutettuna.

Tiedätkö mistä kehosi koostuu? Haluatko kokonaisvaltaisen näkemyksen miten kehosi koostumukseen voisi vaikuttaa? Haluatko oman liikuntahetkesi olevan mukava ja toivottu tapahtuma myös mukaan lähteville lapsillesi? Etsitkö yritys- tai muulle porukalle mahdollisuutta säännöllisiin treeneihin? Onko TYHY-päivä suunnitteilla?

Linealla myös lapset ja nuoret viihtyvät

Linean lapsiparkki Muksula tarjoaa lapsille viihtyisän ympäristön vanhempien treenien ajaksi. Muksulassa on ennakkovarausten mukaisesti ohjaaja paikalla arkisin klo 16.45 – 20.15. Merkittävänä apuna treeneihin on se, että kuntosalin välittömässä yhteydessä sijaitseva Muksula on ohjattujen aikojen ulkopuolella asiakkaidemme vapaassa käytössä.

14-17-vuotialle nuorille on tarjolla NuorisoStartti, joka on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi sopimuksesi palveluihin tutustumiseksi ja säännöllisten treenien käynnistämiseksi. Lisäksi NuorisoStartti antaa helpon mahdollisuuden nuoren liikuntainnostuksesta varmistumiselle. Mistä NuorisoStartissa on kyse:

  • NuorisoStartti myydään ainoastaan 14-17-vuotiaiden nuorten ensimmäiseksi sopimukseksi ja se myydään kullekin asiakkaalle vain kerran. Huomioi kuitenkin, että kahden viikon kokeilu ei estä NuorisoStartin ostamista.
  • NuorisoStartin hinta on 65 € ja se sisältää kolmen (3) kuukauden treenit (kuntosali ja ryhmäliikunta)
  • Alle 18-vuotiaiden treenit edellyttävät aina huoltajan suostumuksen
  • Pidätämme oikeuden rajoittaa nuorimpien treenaajien pääsyä ryhmäliikuntatunneille turvallisuussyistä (erityisesti lisäpainoja hyödyntävät tunnit)

Hanki NuorisoStartti suoraan tästä

 

Testauspalveluilla tietoa lähtötasostasi sekä kehityksestäsi

Liikuntakeskus Linea tarjoaa kuntoilijoille soveltuvia testauspalveluja. Valtaosa testauspalveluistamme sopii niin yksittäisille testattaville kuin isommillekin yrityksille ja muille porukoille. Merkittävimmät omat testauskokonaisuutensa ovat kehonkoostumusanalyysi sekä FirstBeat -hyvinvointianalyysi. Kehonkoostumusanalyysi puolestaan kertoo nimensä mukaisesti mitä olet! Analyysissä saat kattavat tiedot kehosi koostumuksesta. Hyvinvointianalyysi antaa sinulle tietoa, miten kehosi palautuu ja kuormittuu arjen haasteissa.

Lisäksi käytämme asiakkaan tilanteen ja tavoitteiden mukaisesti esimerkiksi erilaisia aerobisen kunnon testejä.

Yksilötesteihin on helpointa varata aika asiakaspalvelumme kautta. Voit myös pyytää tarjouksen isommalle porukalle. Testauspalveluihimme voit tutustua tarkemmin tästä.

Varaa aika testauspalveluihin

Pyydä tarjous porukalle

 

Yrityksille ja muille porukoille

Hyvässä porukassa liikkuminen on hauskaa ja yritysten näkökulmasta vieläpä varsin kannattavaa, koska henkilöstön hyvinvointiin sijoitetut eurot maksavat itsensä moninkertaisina takaisin. Linean valikoimista löytyy useita ratkaisuja yrityksien ja muiden porukoiden tarpeisiin. Tyypillisimpiä ratkaisuja ovat:

  • Henkilöstön liikkumisen tukeminen erilaisilla maksuratkaisuilla,
  • Viikkoliikunnan suunnittelu ja toteutus koko yrityksen henkilöstölle tai rajatummalle työ- tai muulle porukalle,
  • Tilaustunnit Linealla tai yrityksen tiloissa,
  • Hyvinvointiluennot ja -valmennukset,
  • TYHY -tilaisuudet Linealla, asiakkkaan tiloissa tai muussa TYHY -päivän viettopaikassa,
  • Testauspalveluiden (erityisesti FirstBeat-hyvinvointianalyysin ja kehonkoostumusanalyysi) hyödyntäminen koko työyhteisössä

Pyydä tarjous yrityksellesi tai muulle porukalle – tarjoamme mielellämme ratkaisumme tarpeisiinne.

Pyydä tarjous

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla