Personal training, pienryhmävalmennus ja ravintovalmennus

Kaipaatko treenin tai ravitsemuksen osalta pientä buustausta? Vai kaipaatko kenties pidempää opastusta kohti terveellisempiä elämäntapoja tai fysioterapeutin opastusta kivuttomampaan arkeen ja tehokkaaseen harjoitteluun? Meiltä löydät apuja matkallesi, oli tavoitteenasi sitten painonpudotus, ravitsemuksen raiteilleen laittaminen, arjen toimintakyvyn, työssäjaksamisen parantaminen tai lihasmassan tai -voiman lisääminen.

Valmennustarpeen ja -paketin määrittely onnistuu helposti maksuttoman aloitustapaamisen kautta. Tällöin pääset määrittelemään yhdessä valmentajan kanssa sinulle sopivaa valmennuspakettia tilanteesi ja tavoitteesi huomioiden. Ota mukaasi valmennuksen taustakysely ja palauta se meille, tai täytä kotisivujemme kautta yhteydenottolomake. Olemme sinuun yhteydessä!

Valmentajinamme toimivat Viivi Jetsu, Sanna Uotinen, Jaana Mäenpää ja Susanna Tommola.


Äkkilähtö (45min) 49€

Mitä täällä kuntosalilla oikein pitäisi tehdä? Kaipaatko hetken omaa aikaa, ja vieläpä joku muu sanoisi, mitä tänään treenaisit? Mitä se tasapainoinen ruokavalio sisälsikään? Yksi kysymys – yksi vastaus, se löytyy tällä äkkilähdöllä.

Lue lisää tästä

Hintaan sisältyy yksi alla mainituista:

 • Ravintoneuvonta (esim. ruokavalio)
 • 1 treenikerta á 45 min
 • Liikuntaneuvonta, esim. 1-jakoinen kuntosaliohjelma ja ohjaus
 • Palvelun voi hyödyntää kukin asiakas yhden kerran
 • Motivaatiokeskustelu á 45 min

1 kk – Tsemppipaketti

Miten syöt tavoitteidesi mukaisesti sekä treenaat turvallisesti ja tehokkaasti? Kaksi ytimekästä tapaamista valmentajan kanssa pistää sinuun uutta puhtia! Uudelle asiakkaalle olemme laittaneet kuukauden treenit ja kaksi pt-tapaamista edulliseen pakettiin, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos haluat treeneillesi reippaan ja turvallisen alun. Tai oletko jo asiakkaamme, ja olet miettinyt miltä tuntuisi treenata tehokkaasti oman valmentajan kanssa? Tämä on tarjous, jota ei kannata ohittaa!

Uudet asiakkaat 159€

Lue lisää tästä
 • 1 kk kuntosali/yhdistelmäkortti, joka oikeuttaa sekä kuntosali- että ryhmäliikuntapalveluiden käyttöön rajattomasti päivittäin klo 5-22 välisenä aikana
 • 2 tapaamista
  • Aloitustapaaminen (90min), jonka aikana käydään läpi ruokavalio sekä kuntosaliohjelma ohjatusti
  • 1 treenitapaaminen á 45min
 • Palvelun voi hyödyntää kukin asiakas yhden kerran

Linean asiakkaat 129€

Lue lisää tästä
 • 2 tapaamista
  • Aloitustapaaminen (90min), jonka aikana käydään läpi ruokavalio sekä kuntosaliohjelma ohjatusti
  • 1 treenitapaaminen á 45min
 • Palvelun voi hyödyntää kukin asiakas yhden kerran

1kk – Tehobuusti (4 tapaamista 1 x vko) 299€ 

Polkeeko treenisi paikallaan ja tarvitset ravitsemuksellisen pikku buustin? Tämä napakka 1kk paketti antaa hyvän potkun sinulle, joka palaat treeneihin tauon jälkeen tai kokeneemmalle treenaajalle, joka kaipaa treeniin uusia tuulia.

Lue lisää tästä

Sis. kuntosaliohjelma (1-jakoinen), ruokavalio, puhelin/sähköposti tuki arkisin

 • Aloitustapaaminen (90min), jonka aikana käydään läpi ruokavalio sekä kuntosaliohjelma ohjatusti
 • 3 treenitapaamista á 45min

1 kk – Fysiobuusti (3 tapaamista) 299€

Fysiobuusti on yksilöllinen ja tehokas paketti sinulle, joka teet esimerkiksi istumatyötä, kärsit niska-hartiaseudun ongelmista, selän kiputiloista, jäykkyydestä tai haluat oppia treenaamaan monipuolisesti ehkäisten vammoja ja ylirasitustiloja.
Valmennuksen aluksi on fysioterapeutin suorittama toiminnallinen tutkimus, jonka perusteella sinulle laaditaan yksilölliset lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoitteet, jotka käydään läpi varsinaisilla treenitapaamisilla. Harjoitteiden tavoitteena voi olla mm. lihastasapainon kehittäminen, ryhtilihasten vahvistaminen, kehon tukilihasten aktivointi ja voimantuoton parantaminen, liikkuvuuden ja liikehallinnan kehittäminen tai kipujen vähentäminen ja ennaltaehkäisy.

Lue lisää tästä
 • Aloitustapaaminen (90min), jonka aikana tehdään alkuhaastattelu ja toiminnallinen tutkimus. Tutkimuksessa kartoitetaan kehon liikkuvuutta, liikehallintaa ja lihasvoimaa.
 • 2 treenitapaamista á 60min

2kk – Sporttinen startti (8 tapaamista 1 x vko) 298/kk tai 595€

Soveltuu erinomaisesti sinulle, joka olet aloittelemassa liikunnallista elämäntapaa, ja haluat varmistaa, että se tapahtuu tehokkaasti ja turvallisesti. Soveltuu hyvin esim. aloittelijalle, kiinteytymistä kaipaavalle, painonpudottajalle (tavoite 5-10kg).

Lue lisää tästä

Sis. kuntosaliohjelma (1- tai 2-jakoinen), ruokavalio, puhelin/sähköpostituki arkisin

 • Aloitustapaaminen, jossa käydään treeniohjelma ja ruokavalio läpi (90min)
 • 7 treenitapaamista (á 45min)

3kk ­– Kuntokuuri (12 tapaamista, 1 x vko) 292/kk tai 875€

Tarvitsetko enemmän tukea, jotta saat hyvän otteen säännöllisestä liikunnasta ja tavoitettasi tukevasta ravitsemuksesta? Kolmen kuukauden aikana viikoittaiset tapaamiset auttavat sinua pysymään oikeilla poluilla ja omaksumaan liikunnallisen elämäntavan osaksi arkeasi. Sopii erinomaisesti esim. aloittelijalle, kiinteytyjälle, painonpudottajalle ja elämäntapamuutosta aloittavalle.

Lue lisää tästä

Sis. kuntosaliohjelma (1- tai 2-jakoinen), ruokavalio, puhelin/sähköpostituki arkisin

 • Aloitustapaaminen, jossa käydään treeniohjelma ja ruokavalio läpi (90min)
 • 11 treenitapaamista (á 45min)

3kk – Virtapiikki-valmennus (8 tapaamista) 249€/kk tai 749€

Virtapiikki-valmennuksessa pistetään motivaatiohaalarit jalkaan ja lähdetän matkalle kohti virkeämpää arkea ja parempia yöunia. Ravintovalmennuksen osuudessa saat työkalut vireystilaa ja terveyttä tukevaan ravitsemukseen. Valmennuksen alussa tehdään FirstBeat– hyvinvointianalyysi (ovh. 149€), jolla kartoitetaan mm. unenlaatua sekä kuormituksen ja palautumisen suhdetta. Purkukeskustelussa mietitään yhdessä ratkaisuja arjen haasteista palautumiseen ja parempaan uneen. Lisäksi saat työkaluja parempaan ajanhallintaan sekä kuntosali- ja liikkuvuusharjoitteet, joilla parannat toimintakykyäsi arjessa. Valmennukseen voidaan sisällyttää tarvittaessa osia Fysiobuusti-valmennuksesta. Valmennuksesta vastaa työterveyspsykologi ja fysioterapeutti Susanna T.

Lue lisää tästä

Sisältää:

 • 8 keskustelu- ja treenitapaamista (á 60 min)
 • Ruokapäiväkirjan analyysi ja sen perusteella vireystilaa tukevan ruokavalion suunnittelu ja ohjaus
 • FirstBeat-hyvinvointianalyysin 3 vrk, vuorotyötä tekeville 5 vrk

3kk – TerveysStartti -elintapavalmennus (8 tapaamista) 249/kk tai 749€

Oletko havahtunut siihen, että omaat useita riskitekijöitä tai sukurasitetta elintapasairauksiin, ja kenties myös lääkelistasi on jo alkanut kasvaa pituutta? Omien elintapojen muuttaminen ei useinkaan ole helppoa yksin, tai pelkkien esitteiden ja lääkärin neuvojen varassa. Tässä valmennuksessa sen sijaan saat eväät kohti muutosta innostavasti ja käytännönläheisesti! Kattavan terveysselvityksen jälkeen kääritään hihat ja lähdetään hommiin. Energiatestin avulla selvitämme kehosi iän ja kunnon, sekä selvitämme miten lisätä arkeesi sekä terveys- että hyötyliikuntaa. Ravintovalmennusosiossa löydetään juuri sinulle sopivia keinoja matala-asteisen tulehduksen lievittämiseen, joihin kuuluu esimerkiksi yhteinen kauppareissu tai kotikäynti sekä annosten suunnittelu. Valmennukseen sisältyy halutessasi perhe/paritapaaminen, jolloin myös kotijoukot saadaan tukemaan sinua matkalla kohti terveempää arkea. Valmennuksesta vastaa sairaanhoitaja, personal trainer, ravintovalmentaja Sanna Uotinen.

Lue lisää tästä

Sisältää:

 • 8 keskustelu- ja treenitapaamista
 • Energiatesti x 2 (sisältäen mm. verenpaineen mittauksen, vyötärönympärys, kävelytestin, lihaskuntotestit)
 • Ruokapäiväkirjan analyysi ja sen perusteella palautekeskustelu
 • Tarvittaessa yhteinen “tutkimusmatka” kauppaan/kotijääkaapille/pari tai perhetapaaminen

 


3kk – Breikin paikka (8 tapaamista) 249/kk tai 749€

Tuntuuko siltä, että poltat kynttilää sen kummastakin päästä? Väsy on alkanut hiipiä puseroon ja arkesi kuluttaa enemmän kuin palauttaa? Breikin paikka -valmennuksessa hypätään moottoritieltä hetkeksi P-paikalle pohtimaan työterveyspsykologin avustuksella mm. suhdettasi työsi, arvopohjaasi, palautumisen ja kuormituksen tasapainoa, stressinhallintakeinoja sekä liikunnan merkitystä työssäjaksamisen tukena. Painopiste on henkisessä valmennuksessa, johon yhdistellään hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä.

Lue lisää tästä

Valmennuksen alussa tehdään FirstBeat– hyvinvointianalyysi (ovh. 149€), jolla kartoitetaan mm. unenlaatua sekä kuormituksen ja palautumisen suhdetta. Liikuntaan painottuvilla tapaamisilla löydämme sinulle työkalut, joilla parannat arjen toimintakykyäsi lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittein, ja valmennukseen voidaan sisällyttää tarvittaessa osia Fysiobuusti-valmennuksesta. Valmennuksesta vastaa työterveyspsykologi ja fysioterapeutti Susanna T.

Sisältää:

 • 8 keskustelu- ja treenitapaamista (á 60 min)
 • FirstBeat-hyvinvointianalyysin 3 vrk, vuorotyötä tekeville 5 vrk

3kk – Elämä haltuun – parempi versio minusta (8 tapaamista) 249/kk tai 749€

Tämä valmennus on tutkimusmatka omaan itseesi, jolla saat elämästäsi, arjestasi ja unestasi aivan uudenlaisen otteen! Tässä valmennuksessa pureudutaan sellaisiin esteisiin, ajatuksiin ja tunteisiin, jotka ovat esteenä sille että voisit pitää itsestäsi huolta. Kenties haluaisit käydä kuntosalilla, mutta sosiaalisten tilanteiden pelko, huono itsetunto tai paniikkituntemukset estävät sen? Ehkä syöminenkin on sinulle yksi tapa hallita tunteita? Valmennuksessa lähdetään psykiatriaan suuntautuneen sairaanhoitajan opastuksessa etsimään arkeesi sopivia liikuntamuotoja, rentoutumiskeinoja ja tarkastellaan suhdettasi ravitsemukseesi. Valmennuksesta vastaa sairaanhoitaja, personal trainer, ravintovalmentaja Sanna Uotinen.

Lue lisää tästä

Sis. kuntosaliohjelma ja sen päivitys, ruokavalio ja sen päivitys, puhelin/sähköpostituki arkisin

 • 8 keskustelu- ja liikuntatapaamista (á 60 min)
 • Unipäiväkirjan analyysi ja harjoitukset unettomuuden hoitoon
 • Rentoutusharjoituksia, palauttavaan liikuntaan painottuvat liikuntatapaamiset
 • Ravinto-ohjaus

6kk – Muutos pysyväksi (14 tapaamista, 2 x kk) 166,5€/kk tai 999€

Kuuden kuukauden aikana rakennetaan jo pysyviä muutoksia, sillä treenit ja hyvä ravitsemus tulevat toistojen myötä rutiineiksi ja tavoiksi. Koko matkan sinulla on valmentaja mukanasi varmistamassa, että etenet tehokkaasti kohti tavoitteitasi ja opit tekemään sinun hyvinvointiasi tukevia valintoja. Soveltuu hyvin esim. elämäntapamuutosta tekevälle, aloittelijalle tai painonpudottajalle.

Lue lisää tästä

Sis. kuntosaliohjelma ja sen päivitys, ruokavalio ja sen päivitys, puhelin/sähköpostituki arkisin

 • Aloitustapaaminen, jossa käydään treeniohjelma ja ruokavalio läpi (90min)
 • 1 x päivitystapaaminen (90 min)
 • 12 treenikertaa (á 45min)

12 kk – Uusi alku (15 tapaamista, 1 x kk) 87,5€/kk tai 1050€

Isot muutokset vaativat aikaa ja toistoja. Uusi alku on sijoitus sinuun itseesi vuodeksi eteenpäin. Vuoden valmennuksessa ruokavalion ja treeniohjelman päivitykset pitävät muutosmatkan mielekkäänä ja tuloksekkaana. Soveltuu hyvin elämäntapamuutosta tekevälle, painonpudottajalle.

Lue lisää tästä

Sis. kuntosaliohjelma ja sen päivitys x2, ruokavalio ja sen päivitys x2, puhelin/sähköpostituki arkisin

 • Aloitustapaaminen, jossa käydään treeniohjelma ja ruokavalio läpi (90min)
 • 2 x päivitystapaaminen (á 90 min)
 • 12 treenikertaa (á 45min)

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla