Personal training, pienryhmävalmennus ja ravintovalmennus

Ammattitaitoista yksilö- ja pienryhmävalmennusta – saavutat tavoitteesi Linean valmennuspalveluiden avulla.

Onko aika ottaa härkää sarvista ja aloittaa itsestäsi huolehtiminen reilulla elämäntapamuutoksella? Tarvitsetko perusteet turvallisen ja tarkoituksenmukaisen harjoittelun aloittamiselle? Eikö tulosta treenaamisesta huolimatta synny? Ovatko liikunnan ilo sekä itsellesi sopivimmat tavat liikkua etsinnässä? Onko ravitsemuksesi jotain muuta kuin tavoitteitasi, hyvinvointiasi ja terveyttäsi tukevaa?

Linean kattavia valmennuspalveluita toteutetaan niin personal training -palveluina (henkilökohtainen valmennus) kuin pienryhmävalmennuksina. Valmennuksien sisältö ja painopisteet taipuvat valmennettavien tilanteiden ja tarpeiden mukaisesti – valmennuspaketti voidaan tarvittaessa toteuttaa vaikkapa täysin ravintovalmennuksena. Kattavien valmennuspalveluiden lisäksi löydät Linealta varmasti tarpeitasi vastaavan valmentajan – valikoimaa riittää niin osaamisen kuin persoonien osalta.

Varaa maksuton aloitustapaaminen välittömästi tästä

Ei muuta asiakkuusvelvoitetta – Linean valmennuspalvelut eivät ole seiniin sidottuja

Valmennuspalvelumme toteutetaan siellä missä tarpeesi ja tavoitteesi edellyttävät. Mitkään valmennuspalveluistamme eivät edellytä muuta asiakkuutta Linealle eivätkä ole seiniin sidottuja – tilanteesi ja tavoitteesi ratkaisevat.

Alta löydät sekä yksilö- että pienryhmävalmennuksiin rakentamiamme valmiita valmennuspaketteja. Näiden pakettien teemoitus ja rungot perustuvat tyypillisimpiin valmennuksiimme, mutta toteutus mukautuu aina valmennettavien tarpeisiin. Valmennus voi olla myös jotain aivan muuta – räätälöimme mielellämme sisällöllisesti, tapaamiskerroiltaan ja kestoltaan täysin yksilöllisen valmennuspaketin juuri Sinulle.

Kaikkiin valmennuspalveluihimme sisältyy mahdollisuus maksuttomaan aloitustapaamiseen, joka ei sido Sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin. Aloitustapaamisessa kartoitamme tilanteesi, tavoitteesi ja käytettävissä olevat resurssit. Tämän pohjalta suosittelemme juuri Sinulle parhaiten soveltuvaa valmennuspakettia.

Buustaus yksilövalmennus 349€

Neljä (4) tapaamista ja yksi (1) kuukausi – intensiivipaketti pidempään treenanneille tai treenejä pidemmän tauon jälkeen aloittelevalle.

Tämä valmennuspaketti on saatavilla vain yksilövalmennuksena, hinta 349 €.

Lue lisää ja aloita

SporttiStartti alk. 99 €/kk

Treenejä tai aktiivista liikkumista aloittavan treenaajan kahdeksan (8) tapaamisen ja kahden (2) kk:n valmennuspaketti, jonka avulla homma täräytetään kerrasta oikeille raiteille.

Yksilövalmennuksena 349 €/kk ja pienryhmävalmennuksena 99 €/kk.

Seuraavan pienryhmän ajankohtaa ei ole päätetty.

Lue lisää ja aloita

Kuntokuuri alk. 89 €/kk

Sinulle, jonka treenit hakkaavat paikallaan tai koko treenaamisen aloittaminen on vasta kaunis kangastus. Anna meille kolme (3) kuukautta ja kaksitoista (12) tapaamista – pidät siitä.

Yksilövalmennus 319 €/kk ja pienryhmävalmennus 89 €/kk.

Seuraavan pienryhmän ajankohtaa ei ole päätetty.

Lue lisää ja aloita

Selitysten selättäjä alk. 79 €/kk

Jos sohva tai kiireestä kertominen tuntuvat tutummalta kuin kehittävä treeni tai luet mielelläsi lehdistä miten asioiden pitäisi olla, niin tämä on sinulle! Kuusi (6) kuukautta ja viisitoista (15) tapaamista riittävät jo selkeän muutoksen tekemiseen.

Yksilövalmennus 189,50 €/kk ja pienryhmävalmennus 79 €/kk.

Seuraavan pienryhmän ajankohtaa ei ole päätetty.

Lue lisää ja aloita

Elämäsi sijoitus alk. 79 €/kk

Tee elämäsi sijoitus, joka johtaa pysyvään elämäntapamuutokseen, hyvinvointiin, tyytyväisyyteen ja onnellisuuteen. Valmennus kestää kaksitoista (12) kuukautta sisältäen kolmekymmentä (30) tapaamista. Tuloksia ja niiden vaikutuksia elämääsi et uskalla edes kuvitella!

Yksilövalmennus 169 €/kk ja pienryhmävalmennus 79 €/kk.

Seuraavan pienryhmän ajankohtaa ei ole päätetty.

Lue lisää ja aloita

Fantasia alk. 29,50 €/kk

Onko valmennustarpeesi jotain muuta? Linealta löydät varmasti Sinulle sopivan personal trainerin. Räätälöimme mielellämme kanssasi juuri Sinun tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopivan valmennuspaketin.

Yksilövalmennus alk. 29,50 €/kk ja pienryhmävalmennus alk. 79 €/kk.

Pienryhmät vain tilausryhminä.

Lue lisää ja aloita

Personal training -palveluidemme hinnaston löydät kokonaisuudessaan täältä.

Personal training (yksilövalmennus) – mitä ja kenelle?

Kenelle Personal Training sopii? Vastaus on yksinkertainen: Sinulle ja jokaiselle, joka on valmis tekemään töitä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Nykyinen kuntotasosi, ikäsi, osaamisesi tai muut vastaavat tekijät eivät nouse esteeksi – päinvastoin ne antavat perustan, josta lähdemme kohti tavoitteitasi.

Valmiiden valmennuspakettien lisäksi personal training –palvelut voidaan toteuttaa täysin yksilöllisen sisällön ja keston mukaisesti. Tyypillisiä personal training –palveluiden sisältöjä ovat esimerkiksi:

 • Aloitustapaaminen ja alkukartoitus
 • Kunto- ja muut testit (tilanteesi ja tavoitteidesi mukaiset testit)
 • Harjoittelun ohjelmointi
 • Ravitsemuksellinen neuvonta
 • Treenejä ja muita tapaamisia personal trainerin kanssa (esimerkiksi laji- tai tekniikkaharjoittelua, lihaskunto-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelua)
 • Puhelin- ja sähköpostikonsultointia, jatkuvaa tukea ja ohjausta

Varaa maksuton aloitustapaaminen

 

Pienryhmävalmennuksessa nautit personal training -palveluiden hyödyistä edullisemmin ja yhdessä muun ryhmän kanssa

Tuntuuko personal training hieman ”raskaalta” ratkaisulta? Valmentaudutko mieluummin ryhmässä myös muiden kokemuksista ja tekemisistä oppien? Uskotko, että myönteinen ryhmäpaine auttaisi sinua valmennuksen aikana? Olisiko itselläsi hyvä työ- tai kaveriporukka koottuna kunhan joku vetäisi toimivat treenit säännöllisesti ja kokonaisuuden suunnitellen?

Pienryhmävalmennus on yksilövalmennusta edullisempi tapa hankkia valmennuspalveluita. Pienryhmävalmennuksessa tulee kaupan päälle vertaistuki, myönteinen ryhmäpaine sekä muiden kautta oppiminen.

Pienryhmävalmennuksistamme löytyy valmiita teemoitettuja valmennuspaketteja, mutta valmennus taipuu loistavasti myös vaikkapa työ- tai kaveriporukan säännölliseksi yhteistreeniksi. Kerro ideasi ja me huolehdimme toteutuksesta!

Varaa maksuton aloitustapaaminen

 

Personal training -palvelut ravintovalmennuksena – ravitsemuksella terveyttä, hyvinvointia ja tuloksia

Onko erilaiset ”dieetit” tullut kokeiltua ja paino hankittua vähintäänkin samoissa määrin takaisin? Tuntuuko, ettet pysty hillitsemään erilaisia mielitekoja sekä syömiskäyttäytymistä hallitsevia tekijöitä? Haluatko oppia painonhallinnasta ja muuttaa elintapojasi pysyvästi? Tuntuisiko rennompi suhtautuminen ravitsemukseen hyvältä? Haluatko lisätä työtehojasi ja jaksamistasi – olla energisempi ja voida paremmin? Haluatko lisätä harjoittelusi tuloksellisuutta?

Tiedämme kaikki, että ravitsemus vaikuttaa elämässämme moniin asioihin. Samalla ravitsemus on kuitenkin kovin arkinen ja jokapäiväinen asia. Siitä huolimatta – vai lieneekö juuri siitä syystä – ravitsemuksesta keskustellaan ja jopa väitellään todella paljon. Monet ravitsemukseen liittyvät asiat saadaan näyttämään lähes mahdottomilta haasteilta – teit niin tai näin, aina menee jonkun mielestä väärinpäin.

Kaikilla personal trainereillamme on valmiudet huomioida ja valmentaa ravitsemukselliset asiat osana valmennuspakettejamme. Tarvittaessa valmennus voidaan toteuttaa yksityiskohtaisesti ravitsemukseen pureutuvana ravintovalmennuksena. Tällöin valmennuksen toteuttaa personal trainerimme, jolla on lisäksi ravintovalmentajan koulutus.

Ravintovalmennuksen avulla laitat ravitsemukselliset asiat kuntoon ja varmistat, että ravitsemuksesi tukee kehitystäsi, hyvinvointiasi ja terveyttäsi. Ravintovalmennus räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti ja lautasen lisäksi ravintovalmennuksessa usein kurkistetaankin tekijöihin ravitsemuksesi ja siihen liittyvän käyttäytymisesi taustalla. Samalla kuittaat yhden ravintovalmennuksen hienoimmista eduista: Monet valmennuksen kautta saaduista opeista ovat todella helposti siirrettävissä myös läheistesi hyödyksi.

Ravitsemuksella on erittäin suuri osuus hyvinvointiisi ja terveyteesi. Terveellisen ja monipuolisen ravitsemuksen avulla pystyt parantamaan niin toimintakykyäsi arjessa kuin suorituskykyäsi treeneissäsi. Parasta on, että huomaat todellakin voivasi hyvin.

Ravintovalmennuksen avulla voit esimerkiksi

 • Saada apua painonhallintaan ja muuttaa elintapojasi pysyvästi
 • Lisätä työtehoasi ja jaksamistasi – olla energisempi ja voida paremmin
 • Oppia hillitsemään erialisia mielitekoja sekä syömiskäyttäytymistäsi hallitsevia tekijöitä
 • Lisätä harjoittelusi tuloksellisuutta

Ravintovalmennus taipuu yksilöllisiin tarpeisiin ja sen avulla voidaan vaikkapa optimoida harjoitteluasi tukeva ravitsemus kohdilleen tai tehdä pysyvä pohja terveelliselle ravitsemukselle loppuiäksi. Valmennus tähtää voimakkaasti siihen, että osaat tehdä terveyttä ja tavoitteitasi edistäviä valintoja päivittäisessä elämässä niin lautasella kuin sen ulkopuolellakin.

Ravintovalmennuksella voidaan vaikuttaa merkittävästi myös syömiskäyttäytymisen muutokseen ja hallintaan. Tällaisten lautasen ulkopuolisten asioiden tarkastelu on usein perusedellytys esimerkiksi painonhallintaan tai mielitekojen hillitsemiseen liittyvissä tavoitteissa.

Ravintovalmennuksessa laaditaan tarvittaessa yksilöllinen ruokavalio, joka huomioi mahdolliset yliherkkyydet, makumieltymykset sekä mahdolliset sairaudet. Ravintovalmennus ei kuitenkaan korvaa laillistetun ravitsemusterapeutin neuvontaa sairauksien hoitoon liittyvissä tilanteissa. Valmentajamme toimivat tässäkin asiassa ammattitaitoisesti ja osaavat ohjata tarvittaessa muiden asiantuntijoiden palveluiden piiriin.

Ravintovalmennus voidaan toteuttaa yksilöille, pareille, perheille tai porukoille. Ravintovalmennus toteutetaan aina yksilöllisenä ratkaisuna tavoitteidesi ja alkukartoituksen perusteella. Ravintovalmennuksen sisältöjä voivat olla esimerkiksi:

 • Alkukartoitus
 • Ruokapäiväkirja (5-7 vrk)
 • Ruokapäiväkirjan analysointi
 • Ravitsemukselliset ohjeet ja muutosehdotukset
 • Esimerkkiruokavalio
 • Käytännön ohjeet aina ostoksista ruoanvalmistukseen
 • Seuranta ja päivitykset

Varaa maksuton aloitustapaaminen

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla