Pienryhmävalmennus

Linean pienryhmissä nostat treenisi uudelle tasolle, ja onnistut yhdessä valmentajan ja ryhmän tuella. Pienryhmät alkavat 31.8., 28.9. ja 2.11. non-stop-tyyliin kerran kuussa, ja voit osallistua ryhmään yhden tai useamman kuukauden ajan. Pienryhmän hinta on 75€ / kk.

Linea Ravitsemus

Linea Ravitsemus-ryhmä on juuri sinulle, joka kaipaat tukea painonpudotukseen, tietoa ravitsemuksesta ja tavoitteenasi on ehkäpä elämäntapamuutos painonpudotuksen lisäksi. Ryhmää ohjaa lisensoitu ravitsemusvalmentaja, joka kannustaa sinua kohti omia tavoitteitasi. Yksilövalmennusta ryhmässä parhaimmillaan! Ennen ryhmään osallistumista osallistujat käyvät kehonkoostumusmittauksessa, joka kuuluu ryhmän kuukausihintaan. Yhden tapaamisen kesto 60 minuuttia. Ryhmän valmentajana toimii PT Viivi.

Ilmoittaudu mukaan ja täytä esitiedot täällä

Linea Voima

Linea Voima-ryhmässä kehität voimaa oikeilla tekniikoilla personal trainerin opastuksella, ja saat myös yksilöllisestä ohjausta pienryhmässä. Ryhmä treenaa paitsi salilla, niin myös kehonpainolla ja pienvälineillä. Harjoituksissa keskitytään perusvoiman kehittämiseen, sekä puhtaisiin liikesuorituksiin. Tämä ryhmä sopii sinulle, joka haluat treenata personal trainerin kanssa unohtamatta yhdessä tekemisen tsemppiä! Voit olla vasta-alkaja, tai jo kokenut liikkuja – ryhmä sopii kaikille! Yhden tapaamisen kesto on 90 minuuttia, sisältäen huolelliset alkulämmittelyt, voimatreenin sekä palauttavan kehonhuollon. Ryhmän valmentajana toimii PT Viivi.

Ilmoittaudu mukaan ja täytä esitiedot täällä

Linea Selkä

Linea Selkä-ryhmässä keskitytään selän hyvinvointia tukeviin lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteisiin. Ryhmä sopii sinulle, joka haluat ennaltaehkäistä selkävaivoja tai mikäli olet kärsinyt selkäongelmista. Tavoitteena on lisätä keskivartalon lihasten kestävyyttä, parantaa koko vartalon ja selän asennon hallintaa ja liikkuvuutta sekä alavartalon lihasvoimaa. Ryhmä harjoittelee fysioterapeutin ohjauksessa ensin kuntosalilla, ja sen jälkeen osa tapaamisesta käytetään koko kehon liikkuvuutta ja vartalon lihasten kestävyyttä parantaviin joogapilates-harjoitteisiin. Yhden tapaamisen kesto on 75 minuuttia. Ryhmän valmentajana toimii fysioterapeutti, personal trainer Susanna.

Ilmoittaudu mukaan ja täytä esitiedot täällä

 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla