Linea Cycling -sisäpyöräilytunnit

Linea Cycling -sisäpyöräilytunnit sisältävät 30, 45 ja 60 minuutin tuntivaihtoehdot. Nämä tunnit tarjoavat mahdollisuuden sisällyttää sisäpyöräily osaksi harjoittelua kovana yksittäisenä treeninä, yhdistelmäharjoituksena jonkin muun tunnin / harjoituksen kanssa tai vaikkapa kevyempänä harjoitteena osana muuta harjoittelukokonaisuutta.

Linea Cycling 30'

Tee tuntivaraus 30

Linea Cycling 30′ -tunti on varsin monikäyttöinen. Se toimii loistavasti ensipuraisuna sisäpyöräilyyn, yhdistelmäharjoituksena jonkin muun tunnin / harjoituksen kanssa tai vaikkapa kevyempänä harjoitteena osana muuta harjoittelukokonaisuutta.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Linea Cycling 45'

Tee tuntivaraus 45

Linea Cycling 45′ -tunnilla hiki virtaa ja kuntosi kehittyy. Tunti on kuitenkin mitaltaan ja sisällöltään sellainen, että sille voi osallistua arkailematta ilman isompaa sisäpyöräilykokemusta.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Linea Cycling 60'

Tee tuntivaraus 60

Linea Cycling 60′ -tunnista saat harjoituskokonaisuuteen kaipaamasi kovan ja raskaan harjoituksen. Tämä tunti tarjoaa mahdollisuuden todelliseen itsensä haastamiseen.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla