Kehonhuollolliset tunnit

Ota itsellesi hetki omaa aikaa. Ota aikaa pois hälinästä ja kiireen keskeltä. Valitse kehoa ja mieltä huoltavia tuntejamme. Ne ovat tärkeä osa harjoittelua ja antavat kehollesi aikaa rentoutua ja palautua.

YinJooga

Tee tuntivaraus 55

Yin-jooga on rentouttavaa, lempeää ja passiivista joogaa, joka sopii kaikille. Tunnilla kaikki liike tuotetaan kehon omilla ehdoilla. Venytykset ovat rauhallisia, ja vaikuttavat syvälle kehon kudoksiin. Varaa lämpimästi vaatetta, ja villasukat tunnille mukaan.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Pilates

Tee tuntivaraus 55

Tule nauttimaan rauhallisesta tunnista, jonka aikana vahvistetaan kehon syviä lihaksia. Tunnilla keskitytään oikean hengitystekniikan löytämiseen, jonka kautta liikkeet saavat lisää tehoa. Pilates vahvistaa kehoa sekä lisää liikkuvuutta. Ohjelmasta riippuen tunnilla käytetään erilaisia välineitä. Tunti sopii kaikille, eikä aiempaa kokemusta Pilateksesta vaadita.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Jooga

Tee tuntivaraus 55

Lempeä joogatunti, joka sopii kaikentasoisille liikkujille. Tunnin aikana tehdään mm. rentoutus- , lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia. Tunnin tavoite on lisätä kehontuntemusta ja tasapainottaa kehoa ja mieltä.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Kehonhuolto30

Tee tuntivaraus 30

Kehonhuolto on 30 minuutin palauttava harjoitus, jossa yhdistellään erilaisia faskiakäsittely- ja venyttelytekniikoita. Tunnilla voidaan käyttää myös välineitä kuten hierontapalloja ja foamrollereita.

Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla