Keho ja mieli

Ota itsellesi hetki omaa aikaa. Ota aikaa pois hälinästä ja kiireen keskeltä. Valitse kehoa ja mieltä huoltavia tuntejamme. Ne ovat tärkeä osa harjoittelua ja antavat kehollesi aikaa rentoutua ja palautua.

Linea Venyttely

Tee tuntivaraus 55

Rauhallinen venyttelytunti, joka alkaa lempeällä kehon lämmitelyllä. Tunti etenee venytellen pitkään ja rauhallisesti kehon päälihasryhmiä. Tunnin kiireetön ilmapiiri auttaa rentouttamaan sekä kehoa että mieltä.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Linea Pilates

Tee tuntivaraus 55

Tule nauttimaan rauhallisesta tunnista, jonka aikana vahvistetaan kehon syviä lihaksia. Tunnilla keskitytään oikean hengitystekniikan löytämiseen, jonka kautta liikkeet saavat lisää tehoa. Pilates vahvistaa kehoa sekä lisää liikkuvuutta. Ohjelmasta riippuen tunnilla käytetään erilaisia välineitä. Tunti sopii kaikille, eikä aiempaa kokemusta Pilateksesta vaadita.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Linea Jooga

Tee tuntivaraus 55

Lempeä joogatunti, joka sopii kaikentasoisille liikkujille. Tunnin aikana tehdään mm. rentoutus- , lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia. Tunnin tavoite on lisätä kehontuntemusta ja tasapainottaa kehoa ja mieltä.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Kehonhuolto30

Tee tuntivaraus 30

Kehonhuolto on 30 minuutin palauttava harjoitus, jossa yhdistellään erilaisia faskiakäsittely- ja venyttelytekniikoita. Tunnilla voidaan käyttää myös välineitä kuten hierontapalloja ja foamrollereita.

Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla