Les Mills -tunnit

Les Mills -tunnit ovat konseptitunteja joiden ohjelmat muusiikkeineen ja koreografioineen uudistuvat kolmen kuukauden välein. Tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme.

Les Mills BodyPump

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyPump on tehokasta lihaskuntoharjoittelua hyvän musiikin tahdissa. Tunnilla käytetään välineinä levytankoa, käsipainoja ja steppilautaa. Jokainen lataa tankoonsa sopivat painot ja näin haastaa itseään omalla tasollaan. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä tunnissa tehokkaan koko kehon treenin.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Les Mills BodyCombat

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyCombat yhdistää mielenkiintoisella tavalla taistelulajitekniikoita energisiksi sarjoiksi. Tunti rakentuu intervallityyppisesti kappaleista joissa vuorottelevat “isku- ja taistelukappaleet”. Tule löytämään sisäinen soturisi! Tunti päättyy lihaskunto-osuuteen ja venyttelyyn.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Les Mills BodyStep

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyStep on sykettä nostava ja jalkoja kuumottava askellustunti step-laudalle. Tunnilla pääset nauttimaan hauskoista teemoista, hyvästä musiikista ja siinä sivussa kuntokin kasvaa ihan huomaamatta. Tällä tunnilla on mahdollista tehdä liikkeet myös ilman hyppyjä.

Syke
 
Voima
 
Kehonhallinta
 

Les Mills BodyBalance

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyBalance -tunnilla tavoitellaan kehon ja mielen tasapainoa. Liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä rentoutumista harjoitetaan liikesarjoilla, jotka pohjautuvat joogaan, TaiChi- ja pilatestekniikkaan.

Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Les Mills CXWORX

Tee tuntivaraus 30

Les Mills CXWORX on 30 minuutin tehokas treeni vatsa-, selkä- ja pakaralihaksille. Harjoitus kehittää keskivartalon toiminnallista voimaa, ja tunnilla käytetään vaihtelevasti pienvälineitä. Tunti sopii kaikentasoisille kuntoilijoille.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Les Mills TONE

Tee tuntivaraus 45

Les Mills TONE on treeni koko keholle. Tunnilla keskitytään kolmeen kunnon osa-alueeseen: aerobisen kunnon ja lihasvoiman parantamiseen sekä keskivartalon hallintaan. Liikkeitä tehdään sekä kehon omalla painolla että vastuskuminauhan avulla. Les Mills Tone sopii kaikille ja liikkeitä voi helposti varioida omalle kuntotasolleen sopiviksi.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla